Çok doğru yazmışsın hamile kalınca hallolacak mı kırgınlığı geçecek mi...
ben konusmasam zaten pek konusmuyoruz tv bakamktan başka yaptığı birsey yok istediğin kadar konuşma kendin sinir olur kendın oturursun çok büyük aşkla evlendik ama bu yıl uzaklastık sanki biraz[/QUOTE)
Anladım cnm hayırlısı olsun dua edicem senin için. Kendinin sıkmamaya çalış
Kimseyi de ntakma. En önemlisi senin sağlığın unutma.
ins cnm Allah hepimize hayirlisini nasip etsinHakkınızda hayırlsı olsun inşallah.
canım bu kpss olayının peşini bırakma. dediğin gibi gelen gelir. senin ne kadar değerli olduğunu anlasın. önce SEN unutma. Rabbim yar ve yardımcın olsun her daim
Hg arkadaslar aramiza
Kizlar benimde umudum bu aya kaldi hayirlisi baakalim gecen ay kimyasal gebelik yasadim ins bu ayda bole olmas Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin saglikli bir sekilde
ins cnm Allah hepimize hayirlisini nasip etsin
ins cnm Allah hepimize hayirlisini nasip etsin
Cok Afedersin ama cinsel birlikteliği nasıl yaşıyorsun bukadar beynin doluyken yada o seni bukadar suclarken
dediğin gibi bu yer değiştirme onu bayağı rahatlatmış. senin tarafından kimse yok galiba orda. akraba, arkadaşlar falan derken sen sonraki planlara atılmışsın. sizin oradan uzaklaşmanız lazım bir şekilde. eşimi ikna etmeseydim belki ben de şuan seninle aynı durumu yaşıyor olacaktım. boşuna mı ailelerin yakın olduğu evliliklerde tartışmalar bitmiyor? arkadaşları da öyle keza.. oradan başka yere gitme şansınız var mı bilmiyorum ama bana başka bir yol görünmüyor. kendini değersiz hissetmeni de çok iyi anlıyorum ve ayrıca şu durumda çocuk yapmak ne kadar doğru bilmiyorum
hayır canım sorun hamile kalamaman değil. sana da bunu yüklemek istiyorlar işte. sorun onlar!! o telefon olayına da devam...
evet ya kırgınlığım geçmezse her yüzüne baktığımda bana yaptıkları aklıma gelirse naparımm bunları düşündükce üzülüyorum allahdan umut kesilmez yaşayıp gözcez herşeyi allahım güzellikler çıkarsın karşımıza
ben konusmasam zaten pek konusmuyoruz tv bakamktan başka yaptığı birsey yok istediğin kadar konuşma kendin sinir olur kendın oturursun çok büyük aşkla evlendik ama bu yıl uzaklastık sanki biraz[/QUOTE)
Anladım cnm hayırlısı olsun dua edicem senin için. Kendinin sıkmamaya çalış
Kimseyi de ntakma. En önemlisi senin sağlığın unutma.
tşk ederim canım dualara o kadar ihtiyacım varki allah hepimize yardım etsin
Canım 4 yıl gurbetteydik iki yıldır burdayız ilk yıl kayınvaldemgile yakın mahallede oturduk bir yıldır aynı apartmandayız ben istedim ailesiyle hiç sıkıntım yok hamdolsun çok seviyorum ve seviliyorum onların hatırına sabrettim hatta eşime, benim ailemde burda bende gidip geliyorum onda sıkıntı yok, ama buraya gelince nasılsa tek değil bir şey olursa arayacak akarabamız çok diye düşünüyor ararım açmaz geç açar bazen hiç açmaz vs. saatlerce aradığım olur babasıda çok kızıyor ama demek ki ben gurbette ona yükmüşüm buraya geldi rahatladı başka açıklaması yok burdan gitme gibi bir durum yok gelmek için çok uğraştı gurbete hiç alışmamıştı ki hep ben teselli ederdim işin var ne güzel sabret diye...Çocuk yapmayıda oğlum için istiyorum boşanmayı düşünmüyorum boşanamam seviyorum eşimi o da seviyor ama neden böyle yapıyor anlamıyorum kim aklına giriyor arakadaşları mı etkiliyor bilemiyorum çok acayip oldu.
o zaman ne olacak cidden hiç düşündün mü canım bu sefer aklına her geldiğinde ona bir kat daha sinir olacaksın bu sefer onu sevmemeye başlayacaksın ne olacak çocuk zarar görecek iyi düşün canım o çocuğun suçu ne . . . .
tmm canım devam edicem sizinle konusurken şöyle birşey düşündüm bugun eşimi dışarı yemeğe gitmeye ikna edip orda güzelce konusmayı tekrardan herşeyi anlatmayı planladım olmazsa yolalrımızı ayıralım diycem bakalım cevapı ne olcak ama gercekten cok soğuk davranıcam bugun vereceği tepkiye göre yol çizicem kendime
o zaman sorun arkadaşları olabilir canım.... ama ordayken yüktün şimdi rahatladı diye düşünüp bir de bunun için üzme kendini. çevresinin verdiği rahatlıktır burdaki durumu... zor.. Allah yardımcın olsun canım.. en doğrusunu o bilir. inşallah düzelir aranız
bugun eşimle son kez güzelce konusacağım ilerde çocuk varken çoçuğu arada bırakmak yerine zaten bitecekse şimdiden bitsin diyeceğim hal hareket ve konusma tarzına göre bir yol cizmeyi planlıyacağım
Sağol canım inşallah, sizinde hemen olur bebeğiniz inşallah sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?