Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım bende bekliyorum bakalım. namaz demişsin ya namazı hemen öncesinde kılmak zorunda da değilsin ki müsait olduğun başka bi vakitte bu niyetle namaz kılabilirsin eğer öncesinde kılmak içine sinmiyosa

Kızlar ben meryem suresine bile başlayamadim daha elimden geldigince sizlere dua ediyorum ve bunu salavtla destekleyebilirim ama yasin icin söz veremiyorum

kesinlikle canım dediğin gibi hayatımızda bir şeyler eksikse işlerimiz yolunda gitmiyorsa Rabbimiz bizi duayla huzurunda görmek istiyor bizim dualarımızı duymak istiyor.kulun aczini ilan etmesi Rabbimizin en sevdiği şeydir. '' Bana dua edin duanıza karşılık vereyim '' diyor...ben artık sabah namazlarıma daha cok dikkat ediyorum dua ediyorum Rabbim c.c bana çevresinde sevilecek insanlara iyiliği dokunacak Sana hayırlı bir kul bana eşime vatanına milletine hayırlı bir evlat nasip et diyorum.ve duamın sonunada şunu hep ekliyorum hayırsız evlat olacaksa hiç verme Rabbim c.c. diye...ben katılırım canımmm Rabbim herşeyin hayırlısı versin..

kızlaaaarr ben gönüllü olarak hergün birinize Yasin suresi okurum evdeyim ve boşum. adet olmadığım sürece okuyabilirim. başka fikri olan varsa açığım :)

ya bu bana çok zor geldi açıkçası..
namazı kılıp, soyunup yatağa girmek.. bu fikir beni üzdü nedense.. ikisi bambaşka şeyler ama.. 5 dakka evvel secdedeyken, 10 dakka sonra o işin içinde olmak fikri beni hırpaladı biraz.. psikolojik olarak etkilendim. eşim de yasakladı.[/QUOTE]

bak canım ben ilahiyat mezunuyum yeri gelmişken söyleyeyim,bu iş ayıp bir iş değil,ALLAH 'ın biz evli çiftler için en çok sevap yazdığı işlerin içinde yer alır,ayrıyeten efendimiz bunu özellikle tavsiye ediyor,biz bu işi ayıp diye beynimize kazımışız ya o yüzden yalnış yorumlanıyor,asıl yanlış olan dinin yasakladığı eşinle yaşadığını 3. bir kişiye anlatmaktır,
senin eşinle yaşadığın şey öncesi namaz çok önemli bir ibadettir ki özellikle çocuk düşünürken,inan bana çocuğun fıtratını abdest ve ağzı dualı yatmakla inşa etmeye başlıyosun o yüzden sakın çekinmeyin

TEKRAA EDİYORUM EŞİNİZLE BİRLİKTE OLMAKTA İKİ TARAFA SEVAP VEREN BİR OLAYDIR.BUNU 3. BİR KİŞİE ANLATMAK ASLA VE KATİYYEN GÜNAHTIR

Evt katiliyorum cnm.hatta mumkun mertebe esleriniz size sizlerde eslerinize abdestli yaklasin diye bise duymustum teyzemin kizi hoca o soylemisti.

Son düzenleme:
aaa doğru bak şöyle yapalım şimdi ekim ayı başlamadı daha başlayana kadar toplu hepimize dua edelim bat tarihi gelenlerin de bat o gün dualarını yapalım buna ne dersiniz?
tamamdır, yapalım.

kızlaaaarr ben gönüllü olarak hergün birinize Yasin suresi okurum evdeyim ve boşum. adet olmadığım sürece okuyabilirim. başka fikri olan varsa açığım :)
ben de okurum.. gün içinde müsait oldukça, anlaşalım hepberaber okuyalım.

elbette günah değil. ayıp değil.
nihayetinde kocam, allah katında da nikahlım, kanunlar önünde de nikahlım.. bunun ayıbı olur mu hiç..
bunun farkındayım.
ama iki farklı aktivite, aynı maksatla... bu beni irrite etti.
neyse, boşver.. anlatamadım, yanlış anlaşılmak da istemiyorum açıkçası :)

canım ovulasyon testini adet biter bitmez kullanılmaya başlanırsa gününü kaçırma gibi bir sıkıntı olmaz. ben bu yüzden güveniyorum ve yumurtalığın bu sebepren küseceğine de inanmıyorum. ancak ve ancak stres yaparsak o olur. yumurtlamanı sakin bir şekilde takip edersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. ve gün aşırı ilişkiye de katılıyorum. ve tek ilişki. ama zevkine yapan varsa o başka tabi senin de deli(!) iltihabın kısa sürede temizlenir inşallah

O Zaman şöyle yapalım;

1- ekim ayı girene kadar burda ekim listemizde olan arkadaşlarımıza toplu dua ediyoruz hergün en az 1 yasin,ayetel kürsi,felak,nas,ihlas, inşirah sureleri, evde çalışmayanlar yusuf ve meryem suresini de ekleyebilir,okuyoruz

2- 1 ekimden itibaren listede ismi olan arkadaşlarımız adına okuyoruz,ben listeye de günü gelen arkadaşların durumuna dua kişisi diye ekleyeceğim, isimle dualarını edeceğiz inşaallah

Bismillahirrahmanirrahim başlıyoruz inşaallah hayırlı uğurlu olsun,bu mesajı bol bol paylaşalım şuanda olmayanlar bu plandan haberdar olsun

eatağfirullah ben senin hassasiyetini anlıyorum ve tüm samimiyetimle saygı duyuyorum canım,sana bırakalım öyleyse...

tamam o zaman ekim girince tek kişi değil de hergün bi kaç kişiye dua edelim tek tek bitmeyebilir adet tarihleri hep ekimin başları çünkü :) ben bugün başlıyorum madem hadi hayırlısı :))

kızlar beni de ekleyin vazgeçmiştim ugraşmaktan ama kocuşuma bi bebiş vermek istiyorum.. ( beklenmeyen bat 8 ekim

tamam o zaman ekim girince tek kişi değil de hergün bi kaç kişiye dua edelim tek tek bitmeyebilir adet tarihleri hep ekimin başları çünkü :) ben bugün başlıyorum madem hadi hayırlısı :))

yok canım tek tek vakit olmaz zaten,teşekkür ederim canım ALLAH kabul etsin inşaallah,ben de Kur'an kursu öğreticisiyim bizim kurs başlasın hepimize dua isterim

canımm bende katılıcam ama hergün yasin için söz veremiyorum diğerlerini yapmaya calışacam inş dualarımla destek olcam..

Cok guzel dusunmussunuz kizlar.
Ben calisiyorum ama gece yattigimda her aksam bildigim sureleri okuyup dua ediyorum
Bazen Turkcesinden yasinde okuyorum.
Birbirimize ettigimiz dualarda cok makbule gecer
Allahim en kisa zamanda hayirlisiyla kabul eder insallah

bak bu bana çok mantıklı geldi... acaba Rabbim benim dua etmemi istiyor da onun için mi bebeği nasip etmiyor??? ben mesela sadece yatmadan yatmaya dua ederim.. oysa şimdi 41 gün meryem suresini okumaya niyetlendim... teşekkür ederim canım bana bir kapı açtın

Kimyasal gebelik olabilir canim.yoksa niye pozitif ciksin testin.
Cogu kadin anlamiyormus zaten kimyasal gebeli adetle birlikte gidiyormus.
Onumuze bakicaz yapcak bisey yok canim.uzulunce de elimize gecen bir sey yok maalesef

Kimyasal gebelik nasıl bişey canım merak ettim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…