Peki yumurta akı kıvamında gelen o sıvının geldiği an mı birlikte olmak gerekiyor ????
üzüldüm canım, allah tekrar yaşatmasın.
aynen benim de evlendiğim zaman bu başıma geldi.
evlendik, 2 gün sonra balayına gittik, 8 gün kalıp döndük. düşününce kesinlikle yumyum günlerime denk gelmiyor, döner dönmez regl olmam lazımdı. hatta orda bile olabilirim diye beklerken, dönünce ağrı sancı olunca doktora gidip öğrendim hamile olduğumu. 10 günlük evliyken hamileydim..
neticede, 6 haftalıkken düştü. nasip değilmiş dedik, önümüze baktık..
sen de öyle yap.. ya kısmet, ya nasip...
olana kadar beklicez şekerim.
'bu bilmemkaçıncı ay' diye düşünmeden, bunları kafadan çıkartarak beklicez.
ya bu bana çok zor geldi açıkçası..
namazı kılıp, soyunup yatağa girmek.. bu fikir beni üzdü nedense.. ikisi bambaşka şeyler ama.. 5 dakka evvel secdedeyken, 10 dakka sonra o işin içinde olmak fikri beni hırpaladı biraz.. psikolojik olarak etkilendim. eşim de yasakladı.
inşallah canım bende bekliyorum bakalım. namaz demişsin ya namazı hemen öncesinde kılmak zorunda da değilsin ki müsait olduğun başka bi vakitte bu niyetle namaz kılabilirsin eğer öncesinde kılmak içine sinmiyosa
tamamıyle harfiyen katılıyorum kızla ne olur işin manevi boyutunu da dikkate alalım mesela bir kampanya başlatalım kuran bilen herkes (bilmeyen türkçe yazılısı olsada olur) hergün bir yasin okuyalım bu işe niyet edelim,besmelesiz o işi yapmayalım hatta yatmadan 2 rekat hacet namazı kılalım RABBİMİN razı olduğu vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah ne dersiniz?
tamamdır, yapalım.aaa doğru bak şöyle yapalım şimdi ekim ayı başlamadı daha başlayana kadar toplu hepimize dua edelim bat tarihi gelenlerin de bat o gün dualarını yapalım buna ne dersiniz?
inşallah canım bende bekliyorum bakalım. namaz demişsin ya namazı hemen öncesinde kılmak zorunda da değilsin ki müsait olduğun başka bi vakitte bu niyetle namaz kılabilirsin eğer öncesinde kılmak içine sinmiyosa
ben de okurum.. gün içinde müsait oldukça, anlaşalım hepberaber okuyalım.kızlaaaarr ben gönüllü olarak hergün birinize Yasin suresi okurum evdeyim ve boşum. adet olmadığım sürece okuyabilirim.başka fikri olan varsa açığım :)
elbette günah değil. ayıp değil.bak canım ben ilahiyat mezunuyum yeri gelmişken söyleyeyim,bu iş ayıp bir iş değil,ALLAH 'ın biz evli çiftler için en çok sevap yazdığı işlerin içinde yer alır,ayrıyeten efendimiz bunu özellikle tavsiye ediyor,biz bu işi ayıp diye beynimize kazımışız ya o yüzden yalnış yorumlanıyor,asıl yanlış olan dinin yasakladığı eşinle yaşadığını 3. bir kişiye anlatmaktır,
senin eşinle yaşadığın şey öncesi namaz çok önemli bir ibadettir ki özellikle çocuk düşünürken,inan bana çocuğun fıtratını abdest ve ağzı dualı yatmakla inşa etmeye başlıyosun o yüzden sakın çekinmeyin
TEKRAA EDİYORUM EŞİNİZLE BİRLİKTE OLMAKTA İKİ TARAFA SEVAP VEREN BİR OLAYDIR.BUNU 3. BİR KİŞİE ANLATMAK ASLA VE KATİYYEN GÜNAHTIR
ben acıkcası ovulasyon testi taraftarı değilim bunu da çok ciddi söylüyorum çünkü burda 3 aydır uzmanlaştım galiba,bazıları adet bittiği gün yumurtluyo,bazıları adete 2 gün kala bence ennn mantıklısı gün aşırı ilişki kesinlikle,,,
bir de planlı bir kaç gün oluyo ya insan acaba bu gün tuttu mu diye psikolojik yumurtayı küstürürmüş
gün aşırı ilişki her yönden iyi,sakınnn!!! hergün birlikte olmayın kalite düşüyor ve asıl gününüzde sperm yavaşladığı için yumurtaya ulaşamıyo
tamamdır, yapalım.
ben de okurum.. gün içinde müsait oldukça, anlaşalım hepberaber okuyalım.
elbette günah değil. ayıp değil.
nihayetinde kocam, allah katında da nikahlım, kanunlar önünde de nikahlım.. bunun ayıbı olur mu hiç..
bunun farkındayım.
ama iki farklı aktivite, aynı maksatla... bu beni irrite etti.
neyse, boşver.. anlatamadım, yanlış anlaşılmak da istemiyorum açıkçası :)
O Zaman şöyle yapalım;
1- ekim ayı girene kadar burda ekim listemizde olan arkadaşlarımıza toplu dua ediyoruz hergün en az 1 yasin,ayetel kürsi,felak,nas,ihlas, inşirah sureleri, evde çalışmayanlar yusuf ve meryem suresini de ekleyebilir,okuyoruz
2- 1 ekimden itibaren listede ismi olan arkadaşlarımız adına okuyoruz,ben listeye de günü gelen arkadaşların durumuna dua kişisi diye ekleyeceğim, isimle dualarını edeceğiz inşaallah
Bismillahirrahmanirrahim başlıyoruz inşaallah hayırlı uğurlu olsun,bu mesajı bol bol paylaşalım şuanda olmayanlar bu plandan haberdar olsun
Kızlar ben meryem suresine bile başlayamadim dahaelimden geldigince sizlere dua ediyorum ve bunu salavtla destekleyebilirim ama yasin icin söz veremiyorum
Bismillahirrahmanirrahim ,RABBİM hayırlara vesile kılsın sayfamızı inşaallah,ben bugün adet oldum bat 5 ekim diyerek başlıyoruz takibe...
haydi hanımlar kaç kişiyiz ekim hamiş adayları
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD] BAT [/TD]
[TD] SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asyak[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[TD]AZZ SONRA BELKİ
HAMİLEEEEEEE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebrulale[/TD]
[TD]1-3.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HATİCE_54[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kartal1126[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lorena[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elaaam[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikbebişim[/TD]
[TD]2.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nehir426[/TD]
[TD]2.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nhrkbl[/TD]
[TD]2.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pinarima[/TD]
[TD]2.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Capulcu[/TD]
[TD]3.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cimcimesultan[/TD]
[TD]3.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yalel[/TD]
[TD]3.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Doluny78[/TD]
[TD]4.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mrssoydas[/TD]
[TD]4.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlayda91[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Msa84[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kovboy[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Senaserra[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelam[/TD]
[TD]6.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlsec[/TD]
[TD]6.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze20[/TD]
[TD]6.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meltembaa[/TD]
[TD]6.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Busemk[/TD]
[TD]7.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OzgOk85[/TD]
[TD]7-10.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nargazeli[/TD]
[TD]7.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Handrake[/TD]
[TD]7.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sultann[/TD]
[TD]8.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beykannesli[/TD]
[TD]8.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]psipsiko[/TD]
[TD]8.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilketin[/TD]
[TD]8.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebrulimavi[/TD]
[TD]8.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evrakcu[/TD]
[TD]9.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Vegetable[/TD]
[TD]9.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihanbursa[/TD]
[TD]10.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seremcem[/TD]
[TD]10.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sercem89[/TD]
[TD]10.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monbebe[/TD]
[TD]10.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nefesal[/TD]
[TD]15.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hatibulut[/TD]
[TD]15.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nilela1983[/TD]
[TD]eylülde regl olabilir[/TD]
[TD]:18: BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jeffry[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Servel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selinayy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bulutdolunay[/TD]
[TD]17eylülde regl olabilir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sedgn[/TD]
[TD]22eylülde regl olabilir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Su828[/TD]
[TD]26.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mersah22[/TD]
[TD]28.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monbebe[/TD]
[TD="align: center"] belli değil[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cennet06[/TD]
[TD="align: center"]belli değil[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evlimutluu[/TD]
[TD="align: center"]belli değil[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tamam o zaman ekim girince tek kişi değil de hergün bi kaç kişiye dua edelim tek tek bitmeyebilir adet tarihleri hep ekimin başları çünkü :) ben bugün başlıyorum madem hadi hayırlısı :))
O Zaman şöyle yapalım;
1- ekim ayı girene kadar burda ekim listemizde olan arkadaşlarımıza toplu dua ediyoruz hergün en az 1 yasin,ayetel kürsi,felak,nas,ihlas, inşirah sureleri, evde çalışmayanlar yusuf ve meryem suresini de ekleyebilir,okuyoruz
2- 1 ekimden itibaren listede ismi olan arkadaşlarımız adına okuyoruz,ben listeye de günü gelen arkadaşların durumuna dua kişisi diye ekleyeceğim, isimle dualarını edeceğiz inşaallah
Bismillahirrahmanirrahim başlıyoruz inşaallah hayırlı uğurlu olsun,bu mesajı bol bol paylaşalım şuanda olmayanlar bu plandan haberdar olsun
O Zaman şöyle yapalım;
kesinlikle canım dediğin gibi hayatımızda bir şeyler eksikse işlerimiz yolunda gitmiyorsa Rabbimiz bizi duayla huzurunda görmek istiyor bizim dualarımızı duymak istiyor.kulun aczini ilan etmesi Rabbimizin en sevdiği şeydir. '' Bana dua edin duanıza karşılık vereyim '' diyor...ben artık sabah namazlarıma daha cok dikkat ediyorum dua ediyorum Rabbim c.c bana çevresinde sevilecek insanlara iyiliği dokunacak Sana hayırlı bir kul bana eşime vatanına milletine hayırlı bir evlat nasip et diyorum.ve duamın sonunada şunu hep ekliyorum hayırsız evlat olacaksa hiç verme Rabbim c.c. diye...ben katılırım canımmm Rabbim herşeyin hayırlısı versin..
yok canım tek tek vakit olmaz zaten,teşekkür ederim canım ALLAH kabul etsin inşaallah,ben de Kur'an kursu öğreticisiyim bizim kurs başlasın hepimize dua isterim
Kimyasal gebelik olabilir canim.yoksa niye pozitif ciksin testin.
Cogu kadin anlamiyormus zaten kimyasal gebeli adetle birlikte gidiyormus.
Onumuze bakicaz yapcak bisey yok canim.uzulunce de elimize gecen bir sey yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?