Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evt çok güzel. Ama eğer ki eşini hala seviyorsan, sevginden de bahset..içinden ne geliyorsa anlat ki içinde kalmasın hiçbir şey

bugun içimde ne varsa konuşacağım eğer o isterse o açarsa ayrılık konusu ben içimde tutamam mutlaka birseyler söylerim

Canım ben 1 yıldır deniyorum bu süre içinde bir düşüğüm oldu.. bende sitrese bağlı adet düzensizliği var. bu ay bende soğan kürüne başlamayı düşünüyorum bu gün adetimin 5. günü sen kaçıncı günü başladın bide aynı ay içinde hem incir hem soğan oluyor muymuş? İnşallah bu ay hamile kalırız.

bencede mantıklı canım ama uslubuna sana yakışır şeklinde konuş ayrılık değilde uyarı tarzında böyle sına birde eşini inşallah düzelir . . ..

evet kendinden emin kararlı bi ses konuyla giricem konuya eğer ki olumlu yaklaşır ve bana söz verirse baskı ve aile konusunda ayrılık konusunu acmam eğerki saçma sapan konusur benı delirtirse yine o zaman acarım konuyu ona mecbur olmadığımı ayaklarımın üstünde durabileceğimi anlatırım

işte bu canım unutma sen birileri seni üzsün diye gelmedin Dünya'ya kararlı bir şekilde anlat derdini umarım anlayacaktır yarını sabırsızlıkla bekleyecem inşallah rabbm aranızı düzeltir . . . . sıka canını hadi biraz gülümse morele çok ihtiyacın var senin lütfen hadi canım biraz topla kendini akşama eşinin karşısına böyle darma dağınık çıkma emi kuzum. . . .

Evt çok güzel. Ama eğer ki eşini hala seviyorsan, sevginden de bahset..içinden ne geliyorsa anlat ki içinde kalmasın hiçbir şey

4 yıl sevgililik dönemimiz oldu çok büyük sevgiyle evlendik ve şuan sevdiğimden emin değilim duygularım yıpranmış durumda eğer ki o beni eskisi gibi seviyorsa ve bugun belli ederse belki değişir herşey ama tahmin ettiğim gibi davranmaz beni üzerse bende onun cevapını veririm

baksana eşine hitap şeklin bile NEFESİM diye... inşallah sevginizi tozlardan arındırır eski parlaklığına tekrar kavuşturursunuz canım

Insallah hersy gönlünce olur canım.hayırlısı olsun senin için

teşekür ederim benim yanımda olduğunuz için konuşmak çok iyi geldi şuan iş yerindeyim yarım saate kadar işten çıkacağım. kendimi topladım şuan iyiyim kendinden emin ve kararlı görünüp konuşacağım derdimi anlatacağım evde konuşsak ses yükseliyor kavga ya dönüşüyor konuşma ama dışarda olursak daha seviyeli olur anlarız birbirimizi

baksana eşine hitap şeklin bile NEFESİM diye... inşallah sevginizi tozlardan arındırır eski parlaklığına tekrar kavuşturursunuz canım

inşallah canım ama bana da söz vermesini istiycem birdaha baskı ve ailesini bana karşı konuşturmaması için şartlarımı kabul ederse inşallah herşey düzelir ve sağlık bir kafayla sağlıklı bir bebek gelir dünyaya

herkese iyi akşamlar diliyorm Allah'ım ne dileğiniz varsa kabul eylsnin amin . . . . lility canım sanada başarılar diliyorum inşallah düzelir bugün aranız göümek üzere . . . .

kesinlikle canım akıllı kadınsın başaracağna eminim . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…