inşallah canım ama bana da söz vermesini istiycem birdaha baskı ve ailesini bana karşı konuşturmaması için şartlarımı kabul ederse inşallah herşey düzelir ve sağlık bir kafayla sağlıklı bir bebek gelir dünyaya
herkese iyi akşamlar diliyorm Allah'ım ne dileğiniz varsa kabul eylsnin amin . . . . lility canım sanada başarılar diliyorum inşallah düzelir bugün aranız göümek üzere . . . .
herkese iyi akşamlar diliyorm Allah'ım ne dileğiniz varsa kabul eylsnin amin . . . . lility canım sanada başarılar diliyorum inşallah düzelir bugün aranız göümek üzere . . . .
aminnn!! inan bunu tüm kalbimle söyledim...
aminn canım amin ben gene size konuşup derdimi anlatıyorum benim durumumda olup kimseye konuşup derdini anlatamaynlara allah yardım etsin
kızlar beni çok fena heyecan bastı
nye kız noldu nen var
iki gün kaldı batakendimi bi tuhaf hissediyorum
cnm 5 ekım dglmydı senn bat
güle güle canım. byeeeeee
Relax ol canım.. test falan yapma :) az kalmış ne güzel
kızlar bsey sorcam bnm 1.5 once arkadakı dım yarıdan kırılmstı hc agrı yapmyodu dun yemek yerken o kalan dişte catladı napcam bn srf korktugumdan doktora gtmemstm napcm smdı
Ay ne guzel canim biran once gelsin az kalmis
Walla bu ay ben ayni heyecani sizler icinde yasiyorumm
Cok merak ediyorum hepinizi
Insallah hayirli haberler verirsiniz
Slmmmmmmmmm naberrr hatunlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?