kızlar bsey sorcam bnm 1.5 once arkadakı dım yarıdan kırılmstı hc agrı yapmyodu dun yemek yerken o kalan dişte catladı napcam bn srf korktugumdan doktora gtmemstm napcm smdı
valla bugün nerdeyse gidip test alıcaktım. eczane tam evimin karşısında, her balkona çıktığımda görüyorum çok kötü sınanıyorum
valla bugün nerdeyse gidip test alıcaktım. eczane tam evimin karşısında, her balkona çıktığımda görüyorum çok kötü sınanıyorum
çok kötü değilse bekle biraz canım. şu durumun netleşsin ona göre bakarız bir hal çare
Slmmmmmmmmm naberrr hatunlaar
Slmmmmmmmmm naberrr hatunlaar
Zamanlama kotu olmus cnm.biraz bekle durumun netlessin sonra bakarsin caresine
Gecen ay benimkide kirildi batima iki hafta vardi.idare ettim sonrada gittim cektirdim
Simdide implant dedi doktor hamilelik durumu var dedim .netlesince gel dedi
Cok sinir bozucu yaa
Ben de gecen ay zırt pırt yapıyodum ay sinirim bozuldu :) kocam da cok damlat çok bekle t filan diyodu çıkmadıkça :) tam komedi
benim testler evde bir de. benim böyle olsa naparım acepsabreden derviş muradına ermiş unutma
bna bı zararı yoktu dun kalan parcada catladı egr oda gderse sadece koku kalr cok korkuyorum o tarfla yemyorum unutp yedgmde hafften agryo esım cok kızdı dun ben sana gt baktır ddm sakın bna skayet etme dye, napcam smdı
Ben de gecen ay zırt pırt yapıyodum ay sinirim bozuldu :) kocam da cok damlat çok bekle t filan diyodu çıkmadıkça :) tam komedi
bu çok iyiymiş
canım 2 gün idare edemiyor musun? edemiyorsan git doktora hamilel olma ihtimalin olduğunu söyle ona göre yapılacak bişey varsa yapar
Valla. Öyle yazıyo diyodum. Sen yine yarım saat bekle diyodu :) en son bekledim bu sefer de test bozuk olabilir mi acaba dedi:)
implant ne cnm cok agrıyomu cekerken
ayyyyyyyytakmış illa çıkartacak o 2. çizgiyi
yok agrımyo ama srf cektrmemek ıcn 1.5 sene gtmdm smdı mecbur gtcem sz ce dolgumu yaparlar cekerler mı kalan diş te catladıya kırılmk uzere cekemezler herhalde dmiii
Implantta dis ekiyolar cnm ve iki uc ay suruyomus
Gulunce bosluk gozuktugu icin yaptircam mecbur
Arkada olsaydi idare ederdim
Cektirince sadece cektirdigim gun agri oldu ama agri kesici geciriyo
Cabuk iyilesti benimki
canım bunları bize değil doktora soracaksınama dişçiler hertürlü dişi çekebiliyorlar canım. kırık mırık farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?