Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bsey sorcam bnm 1.5 once arkadakı dım yarıdan kırılmstı hc agrı yapmyodu dun yemek yerken o kalan dişte catladı napcam bn srf korktugumdan doktora gtmemstm napcm smdı

Zamanlama kotu olmus cnm.biraz bekle durumun netlessin sonra bakarsin caresine
Gecen ay benimkide kirildi batima iki hafta vardi.idare ettim sonrada gittim cektirdim
Simdide implant dedi doktor hamilelik durumu var dedim .netlesince gel dedi
Cok sinir bozucu yaa

çok kötü değilse bekle biraz canım. şu durumun netleşsin ona göre bakarız bir hal çare

bna bı zararı yoktu dun kalan parcada catladı egr oda gderse sadece koku kalr cok korkuyorum o tarfla yemyorum unutp yedgmde hafften agryo esım cok kızdı dun ben sana gt baktır ddm sakın bna skayet etme dye, napcam smdı

implant ne cnm cok agrıyomu cekerken

bna bı zararı yoktu dun kalan parcada catladı egr oda gderse sadece koku kalr cok korkuyorum o tarfla yemyorum unutp yedgmde hafften agryo esım cok kızdı dun ben sana gt baktır ddm sakın bna skayet etme dye, napcam smdı

canım 2 gün idare edemiyor musun? edemiyorsan git doktora hamilel olma ihtimalin olduğunu söyle ona göre yapılacak bişey varsa yapar

Ben de gecen ay zırt pırt yapıyodum ay sinirim bozuldu :) kocam da cok damlat çok bekle t filan diyodu çıkmadıkça :) tam komedi

hahaha ben bi kere yaptım eşimle. çıkmadı. sonraki bütün testleri ondan gizli yaptım. ama olmadı işte boşa stres olmuşum. bu ay sabredicem:44:

canım 2 gün idare edemiyor musun? edemiyorsan git doktora hamilel olma ihtimalin olduğunu söyle ona göre yapılacak bişey varsa yapar

yok agrımyo ama srf cektrmemek ıcn 1.5 sene gtmdm smdı mecbur gtcem sz ce dolgumu yaparlar cekerler mı kalan diş te catladıya kırılmk uzere cekemezler herhalde dmiii

implant ne cnm cok agrıyomu cekerken

Implantta dis ekiyolar cnm ve iki uc ay suruyomus
Gulunce bosluk gozuktugu icin yaptircam mecbur
Arkada olsaydi idare ederdim
Cektirince sadece cektirdigim gun agri oldu ama agri kesici geciriyo
Cabuk iyilesti benimki

yok agrımyo ama srf cektrmemek ıcn 1.5 sene gtmdm smdı mecbur gtcem sz ce dolgumu yaparlar cekerler mı kalan diş te catladıya kırılmk uzere cekemezler herhalde dmiii

canım bunları bize değil doktora soracaksın ama dişçiler hertürlü dişi çekebiliyorlar canım. kırık mırık farketmiyor

Implantta dis ekiyolar cnm ve iki uc ay suruyomus
Gulunce bosluk gozuktugu icin yaptircam mecbur
Arkada olsaydi idare ederdim
Cektirince sadece cektirdigim gun agri oldu ama agri kesici geciriyo
Cabuk iyilesti benimki

uyuşturyolar dmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…