Implantta dis ekiyolar cnm ve iki uc ay suruyomus
Gulunce bosluk gozuktugu icin yaptircam mecbur
Arkada olsaydi idare ederdim
Cektirince sadece cektirdigim gun agri oldu ama agri kesici geciriyo
Cabuk iyilesti benimki
ben çıktım kızlar. öpüyorum hepinizi. günler sayenizde çok çabuk geçiyor. kendinize iyi bakın
canım ama çok ayrıntılı yazdım. bak birdaha yaparsın mutlaka. test için de ben ihtimal diye söyledim canım. kısmet zaman gösterecek herşeyi
Aslında hamileliktwn önce yaptırsan iyi olurdu. Hamilelikte diş ağrıları da artıyormuş
ben çıktım kızlar. öpüyorum hepinizi. günler sayenizde çok çabuk geçiyor. kendinize iyi bakın
uyuşturyolar dmıı
iyiyim canım da tek sıkıntı kasiklarimda feci bi agri vaa
aaaa daa garpus gesecedikSlmmmmmmmmm naberrr hatunlaar
selam baby sen geldin ben gidiyorum
ben geçen ay gidip komple ağzımı elden geçirdim7 tane dolgu yaptı diş eti tedavisi yaptı dişleri temizledi tamamen hamileliğe hazırımm
ay canim sabah geldim ebe size baktım bi sonra bi temizlik falan tursu felanda kurdum ancak isim bitti siz ne yaptinizSelam cnm
Nerelerdesin bakim
Bende cikiyorum kizlar yarin gorusmek uzzere
ay canim sabah geldim ebe size baktım bi sonra bi temizlik falan tursu felanda kurdum ancak isim bitti siz ne yaptiniz
ay canim sabah geldim ebe size baktım bi sonra bi temizlik falan tursu felanda kurdum ancak isim bitti siz ne yaptiniz
iyiyim canım da tek sıkıntı kasiklarimda feci bi agri vaa
Bende cikiyorum kizlar yarin gorusmek uzzere
[/QUOTE
gorusruuzzz babaaayyyy.....
bugün domates biber kirmizi biber kurdum canim salatalik da cok kurdum gondereyim sanaa
fazla derinlere dalmayin yaww cikarmasi zor oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?