elbette günah değil. ayıp değil.
nihayetinde kocam, allah katında da nikahlım, kanunlar önünde de nikahlım.. bunun ayıbı olur mu hiç..
bunun farkındayım.
ama iki farklı aktivite, aynı maksatla... bu beni irrite etti.
neyse, boşver.. anlatamadım, yanlış anlaşılmak da istemiyorum açıkçası :)
sen bilirsin canım, ya bu arada asyak ne alemde bir haber var mı? bence hastahaneye gitti,iş yerinde olsaydı bizimle iletişime geçerdi
benim bugün soğan küründe 3. günüm,bunu bitirip incir kürüne başlayacağım,bir de bal-tarçın-çörek otu kürünü de uygulayacağım inşaallah, birazda neler yapalım onu konuşalım di mi kızlar
soğan küründe benim de 3. günüm kaç gün devam edeceksin ve ne zaman incir kürüne başlayacaksın. bugün adetimin 6. günü yani son günü. incir kürüne başlamalı mıyım?
Kimyasal gebelik nasıl bişey canım merak ettim :44:
Selam kızlar
4 hafta önce , bebeğimin kalp atışı olmadığı için 9 haftalık hamileliğim sonlandırıldı. Şuanda korunma aşamasındayım.
Ekim ayı için değil ama Kasım ya da Aralık ayı için hazırlık yapacağım ben de
Paylaşımlarınız hoşuma gitti o yüzden yazmak istedim. İlk adetim hele bir olsun, ben de soğan kürü yapacağım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, kollarımızı boş bırakmasın
Selam kızlar
4 hafta önce , bebeğimin kalp atışı olmadığı için 9 haftalık hamileliğim sonlandırıldı. Şuanda korunma aşamasındayım.
Paylaşımlarınız hoşuma gitti o yüzden yazmak istedim. İlk adetim hele bir olsun, ben de soğan kürü yapacağım.
çok sağol dilketincim, inşallah Allah hepimize nasip etsinçok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin sana
amin. sanırım aynı durumdayız. benm de 4 hafta oluyor ve 9 haftalıktı.. ben iyi hissediyorum ekimde başlıcam inşallah, hatta eylül içinde adet olursam adetten hemen sonra başlıcam ya da hemen bile başlayabilirm :) kararsızımmm
bu soğan kürü nasıl oluyor anlatabilir misiniz???
Selam kızlar
bilseydim valla anlatırdım
evet canım, ben seni başka topiklerden hatırlıyorum zatenamin. sanırım aynı durumdayız. benm de 4 hafta oluyor ve 9 haftalıktı.. ben iyi hissediyorum ekimde başlıcam inşallah, hatta eylül içinde adet olursam adetten hemen sonra başlıcam ya da hemen bile başlayabilirm :) kararsızımmm
soğan kürüne başlayacağım dedin de onun için sordum
hoşgeldin canım hayırlı olsun
ben çıkıyorum ALLAH a emanet olun
Dollenmis yumurta daha rahime yerlesemeden kanamayla atiliyor canim.
Sessiz gebelikte deniyor ve genelde hissedilmeden adetle birlikte atiliyor.
Vucudun gelismemis embryoyu atmasi bi nevi
ben demedim canım karıştırdın :)
evet canım, ben seni başka topiklerden hatırlıyorum zatenyaleli de tanıyorum. son 1 aydır sürekli bebeğini kaybedenlerin topiklerinde gezindiğim için çok kader arkadaşı edindim kendime... Halbuki insan ilk öğrendiğinde sadece kendi başına geldiğini sanıyor, ama aslında çok kalabalıkmışız.
Bana doktor 1-2 ay korunmam gerektiğini söyledi. Zaten daha ilk adetim bile olmadı, o olmadan ne zaman yumurtlarım ne zaman adet olurum bunları bile bilmiyorum. Bilmeden de yumurtlama günlerimi hesap edemem. Bir de ben rahimin biraz dinlenmesi taraftarıyım, o yüzden kurban bayramından sonra başlayacağız çalışmalara
Benide ekle bende iki hafta once kurtaj oldum bos gebelikten 29 eylulden sonra çalışmalara baslicam bat 29 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?