Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Denizasker eklendin canım hayırlı uğurlu olsun

sizi çok seviyorum ya ne güzel aile gibi olduk değil mi belki ailemize bile söyleyemediğimizi burda paylaşıp rahatlıyoruz hamdolsun,sizlere teşekkür ediyorum iyiki varsınız

bence sen konsantre olamıyorsun. namazdaki duygun farklı, ilişkideki farklı. birden bire o duygudan diğer duyguya geçemiyor olabilirsin... bu da gayet normal

soğan küründe benim de 3. günüm kaç gün devam edeceksin ve ne zaman incir kürüne başlayacaksın. bugün adetimin 6. günü yani son günü. incir kürüne başlamalı mıyım?

soğan küründe benim de 3. günüm kaç gün devam edeceksin ve ne zaman incir kürüne başlayacaksın. bugün adetimin 6. günü yani son günü. incir kürüne başlamalı mıyım?

onu bilmiyorum canım tek bildiğim iki kürü aynı zamanda yapmamak gerektiği öğrenince bana da yazarmısın?

Kimyasal gebelik nasıl bişey canım merak ettim :44:

Dollenmis yumurta daha rahime yerlesemeden kanamayla atiliyor canim.
Sessiz gebelikte deniyor ve genelde hissedilmeden adetle birlikte atiliyor.
Vucudun gelismemis embryoyu atmasi bi nevi

Selam kızlar
4 hafta önce , bebeğimin kalp atışı olmadığı için 9 haftalık hamileliğim sonlandırıldı. Şuanda korunma aşamasındayım.
Ekim ayı için değil ama Kasım ya da Aralık ayı için hazırlık yapacağım ben de
Paylaşımlarınız hoşuma gitti o yüzden yazmak istedim. İlk adetim hele bir olsun, ben de soğan kürü yapacağım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, kollarımızı boş bırakmasın

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin sana

amin. sanırım aynı durumdayız. benm de 4 hafta oluyor ve 9 haftalıktı.. ben iyi hissediyorum ekimde başlıcam inşallah, hatta eylül içinde adet olursam adetten hemen sonra başlıcam ya da hemen bile başlayabilirm :) kararsızımmm

bu soğan kürü nasıl oluyor anlatabilir misiniz???

hoşgeldin canım hayırlı olsun

ben çıkıyorum ALLAH a emanet olun

evet canım, ben seni başka topiklerden hatırlıyorum zaten yaleli de tanıyorum. son 1 aydır sürekli bebeğini kaybedenlerin topiklerinde gezindiğim için çok kader arkadaşı edindim kendime... Halbuki insan ilk öğrendiğinde sadece kendi başına geldiğini sanıyor, ama aslında çok kalabalıkmışız.
Bana doktor 1-2 ay korunmam gerektiğini söyledi. Zaten daha ilk adetim bile olmadı, o olmadan ne zaman yumurtlarım ne zaman adet olurum bunları bile bilmiyorum. Bilmeden de yumurtlama günlerimi hesap edemem. Bir de ben rahimin biraz dinlenmesi taraftarıyım, o yüzden kurban bayramından sonra başlayacağız çalışmalara

Dollenmis yumurta daha rahime yerlesemeden kanamayla atiliyor canim.
Sessiz gebelikte deniyor ve genelde hissedilmeden adetle birlikte atiliyor.
Vucudun gelismemis embryoyu atmasi bi nevi

Anladım canım çok sağol cevapladığın için :)
İnşallah hiçbirimiz böyle bişey yaşamayız hayırlısı olur hakkımızda.
Tabiki RABBİM (c.c) bilir zamanını bu mübarek Cuma günü dualarımızı kabul etsin ALLAH (c.c) inşallah :):)

aynen bende onu farkettim aynı şeyi yaşayan çook fazla kişi var. sen kendini öyle hissedeceksen öyle olsun canım:) ben biraz oluruna bırakmaktan yanayım yani zaten rahim hazır değilse hamilelik oluşmayacaktır. yumurtlama kürtajdan sonra 15-20 günde falan oluyomus, şuanda atlattık o dönemi yani:) bakalım ne olacak yaa nasib diyorum, sanki bi daha aynı haberi almazsam psikolojim tamamen normale dönmcek gibi geliyor. ayy çok konuştum :))

özetle, Allah yardımcımız olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…