Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canlar ben yatıyorum biraz uyuyayım belim geçer belkiiii... yarın da iş var zatiii... hepiciğiniziiiiiiiiii kocaman öptümmmmmmmmmm

aynen öyleyim yaaa. televizyon izliyorum her duygusal sahnede hüngür hüngür ağlıyorum offf şiştim ha. zaten kocam da daha gelmedi işten

ayyyy 6 aylık evlilik ne güzel bende şim gececi olduğunda ilk zamanlar gece uyumuyodum hiç sabaha kadar prison break bölümlerini izliyodum sonra gündüz yat beraber uyu şimdi nerdeeeee aldı oğlunu ikisi yatıyolar şimdi
tadını çıkarıııınnn

merhabalar guzeller. bu aralar biraz sikintim var. onun icin azcik okuyup cikiyrm.
gecen hafta kanamm oldu. dedim gitti bu da... aglaya aglaya hastaneye gittim. yine kurtaj diyecekler dedim. ikinciyi bu sekilde kaybetmistim. dr. bakti. masallah takir takir atiyor bebisimin kalbi. ilk kez bir bebegimj kalbi masallah oyle atiyr. dediki dr. bebegin saglikli. dusuk riskin var. yat-bol su ic-iliskiue girme. ölu gibi girdigim odadan yeniden dogmus olarak ciktim.
neyse hemen sabahinda kendi dr.uma gittim. bakti. bebegin saglikli dedi. ama dusuk tehdinin var dedi. zaten hergun kendime kan sulandirici igne yapiyrm. dr bir de sabah aksam progestan ignesi verdi. bakalim ignelerden sonra sorun kalkti ortadan ama daha dedigim olay gecen persembeydi. daha cok yeni. onun icin rism bitmedi. ignelerde 15-16 saat uyutuyor gun icinde. onun icin zorla iyrm bu aralar. ama hamis var mi diye de gelkp gidip bakiyrm.

benim eşimde tiyatrocu. provası uzayınca bu saatlerde geliyo işte şimdi girdi içeri iyi insann benim kocişimm

Canim yazini okudum insallah bebisini kucagina alirsin Allahim ayirmadin suan tum isteyen
Kardeslerimede nasip eder insallah hersey gonlunuzce olsun

çoooook geçmişler olsun arkadaşım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bende bi kitap var onda yazan bişeyi aktarayım sana bedir ashabının isimleri arapça olarak yazılır hamilelik boyunca üzerinde taşınır birde kenzül arş duasını çok çok oku faydalarını görürsün inş

Canim yazini okudum insallah bebisini kucagina alirsin Allahim ayirmadin suan tum isteyen
Kardeslerimede nasip eder insallah hersey gonlunuzce olsun

aaayy cuteciiimmm iyi olmaniza cok sevindiiimmmm ins kucaginda gormeyide nasip eder rabbim

amin kizlar. tesekkur ederim. insallah hedefim bu kez 9 ayi tamamlayip kucagima alabilmek

benim beklentimde hic yok canim kasim aralik ocak subat diye gidicigiiimmmm

o kadar sürmez inşallah ne zamandır deniyosun sen canım,benim bu ay ilk denemeydi daha,kızı yeni sütten kestim ağustosta, eylülde de çalışmalara başladık işte,ondan olmadı herhalde hormonlarım normale dönmedi mi acep,millet emziriken bile kalıyo ama,kesin kızımın ahı tuttu :)...

Bende kaciyorum canlar malum iki gece kv de kalinca uykusuzum yaneee iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…