amanda aman kıs sen bunları sayınca agzm sulandı hahhhhg sutlu coregim balli boregiiim
ıyıym tobbişim duzeldmnasılsın tospişşşş düzeldi mi moralin
hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnn
benim beklentimde hic yok canim kasim aralik ocak subat diye gidicigiiimmmm
hep güler yüzlü ol bebeğimmmmmmmmmmmmm hiç ağlamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamanda aman kıs sen bunları sayınca agzm sulandı hahhh
ıyıym tobbişim duzeldm
hsblduk cnm
aynen öyleyim yaaa. televizyon izliyorum her duygusal sahnede hüngür hüngür ağlıyorum offf şiştim ha. zaten kocam da daha gelmedi işten
canlar ben yatıyorum biraz uyuyayım belim geçer belkiiii... yarın da iş var zatiii... hepiciğiniziiiiiiiiii kocaman öptümmmmmmmmmm
iyi geceler canım allah rahatlık versin
ayyyy 6 aylık evlilik ne güzelbende şim gececi olduğunda ilk zamanlar gece uyumuyodum hiç sabaha kadar prison break bölümlerini izliyodum sonra gündüz yat beraber uyu şimdi nerdeeeee aldı oğlunu ikisi yatıyolar şimdi
tadını çıkarıııınnn
benim kociskida on dk sonra geliceeek
benim eşimde tiyatrocu. provası uzayınca bu saatlerde geliyo işteşimdi girdi içeri iyi insann benim kocişimm
merhabalar guzeller. bu aralar biraz sikintim var. onun icin azcik okuyup cikiyrm.
gecen hafta kanamm oldu. dedim gitti bu da... aglaya aglaya hastaneye gittim. yine kurtaj diyecekler dedim. ikinciyi bu sekilde kaybetmistim. dr. bakti. masallah takir takir atiyor bebisimin kalbi. ilk kez bir bebegimj kalbi masallah oyle atiyr. dediki dr. bebegin saglikli. dusuk riskin var. yat-bol su ic-iliskiue girme. ölu gibi girdigim odadan yeniden dogmus olarak ciktim.
neyse hemen sabahinda kendi dr.uma gittim. bakti. bebegin saglikli dedi. ama dusuk tehdinin var dedi. zaten hergun kendime kan sulandirici igne yapiyrm. dr bir de sabah aksam progestan ignesi verdi. bakalim ignelerden sonra sorun kalkti ortadan ama daha dedigim olay gecen persembeydi. daha cok yeni. onun icin rism bitmedi. ignelerde 15-16 saat uyutuyor gun icinde. onun icin zorla iyrm bu aralar. ama hamis var mi diye de gelkp gidip bakiyrm.
aaayy cuteciiimmm iyi olmaniza cok sevindiiimmmm
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhabalar guzeller. bu aralar biraz sikintim var. onun icin azcik okuyup cikiyrm.
gecen hafta kanamm oldu. dedim gitti bu da... aglaya aglaya hastaneye gittim. yine kurtaj diyecekler dedim. ikinciyi bu sekilde kaybetmistim. dr. bakti. masallah takir takir atiyor bebisimin kalbi. ilk kez bir bebegimj kalbi masallah oyle atiyr. dediki dr. bebegin saglikli. dusuk riskin var. yat-bol su ic-iliskiue girme. ölu gibi girdigim odadan yeniden dogmus olarak ciktim.
neyse hemen sabahinda kendi dr.uma gittim. bakti. bebegin saglikli dedi. ama dusuk tehdinin var dedi. zaten hergun kendime kan sulandirici igne yapiyrm. dr bir de sabah aksam progestan ignesi verdi. bakalim ignelerden sonra sorun kalkti ortadan ama daha dedigim olay gecen persembeydi. daha cok yeni. onun icin rism bitmedi. ignelerde 15-16 saat uyutuyor gun icinde. onun icin zorla iyrm bu aralar. ama hamis var mi diye de gelkp gidip bakiyrm.
Canim yazini okudum insallah bebisini kucagina alirsin Allahim ayirmadin suan tum isteyen
Kardeslerimede nasip eder insallah hersey gonlunuzce olsun
aaayy cuteciiimmm iyi olmaniza cok sevindiiimmmmins kucaginda gormeyide nasip eder rabbim
çoooook geçmişler olsun arkadaşım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bende bi kitap var onda yazan bişeyi aktarayım sana bedir ashabının isimleri arapça olarak yazılır hamilelik boyunca üzerinde taşınır birde kenzül arş duasını çok çok oku faydalarını görürsün inş
hem ne kocaması kız aaaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsun mikmik yaptıkça güzelleşiyoruz anammmmm şarap misaliiiiiiiiiiiiii
benim beklentimde hic yok canim kasim aralik ocak subat diye gidicigiiimmmm
kac aylikken ayirdin memeden canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?