kac aylikken ayirdin memeden canim...
Ben 16 aydır deniyorum hic bebisim yok hic hamis de kalmadim
Günaydın kızlarrrr müthiş bir başağrısıyla uyandım bugünüm nasıl geçecek bakalım...Hadi bakalım bugün hamiş haberleri bekliyoruz :)
kızlar günaydın Rabbim tüm umutla bekleyenlerin muradını versin inş...bugün mutlu haberler bekliyoruz hadi bakalım....
Nasılsınız bugün arkadaşlar ?
Benim 31. günüm hala gelen giden yok, kendimi kaptırmayayım diyorum ama; ümidim iyice arttı benim
Günaydın kızlarrrr müthiş bir başağrısıyla uyandım bugünüm nasıl geçecek bakalım...Hadi bakalım bugün hamiş haberleri bekliyoruz :)
Günaydın canım hoşgeldin. .
Aaa test ne zaman yapıcan canım hadi hayırlısı..heyecanlandım :)
Eşim dün test yapma belki kist vardır demişti, akşam çok bitkindim ayıptır söylemesi balık kızarttı eşim, bende salata yaptım ayy yemeğe bir oturduk; ALLAH'ım öleceğim kızartma kokusu bir iğrenç geldi ki 2 balığı zor yedim.
Bizimki gece duramadı "yarın gidip bir test alayım sende kurtul bende" dedi
Artık yapma zamanı gelmiş. Akşam yaparsın heralde. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Pinariimmm napiyosun varmı bsyler ben adet oldum bu yola beraber basladik ama yeter artik gelme pesimden hamis ol kal bu ayda:))
Düşen bebeğim de 30. gün test yapmıştım ikinci çizgi incecikkk çıkmıştı, kalbim nasıl çarptı ellerim titriyor testi tutamıyorum resmen. Çok güzel bir duygu idi RABBİM hepinize yaşatsın.
Kalbetmek ise korkunç bir olay düştüğü an beynimdeki tüm bilgiler silindii bomboş oldu öyle baka kaldım klozete. ALLAH kimseye o anı yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?