Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kac aylikken ayirdin memeden canim...

Ben 16 aydır deniyorum hic bebisim yok hic hamis de kalmadim

18 aylık canım hiç ayırmak istemedim ama yaş geçmeden ikinciyi de yapalım diye bir de yeniden işe başlamadan ara vermişken,aradan çıksın o da dedik ama bakalım hayırlısı...ilkine ben de evliliğimin üçüncü senesinde kaldım,hem de fazla korunmadık yani,böyle günlü takvimli de yapmadık...

Son düzenleme:
Arkadaslar yarin benim adet gunum, ve ilk defa bu kadar yakin zamanda test yapmadim:)
Kendimi tuttum sizce yarin gelmezse idrar testi yapimmi? Suanki agrilarim normalde kacgundur olan bir agri
Karnimda siskinlik sanki adet olacakmisim gibi aha geldi sanki diyorum akinti oluyor eski sezeryan yerim cok agriyor
Offf kararasiz kaldim birde goguslerime bir hafradir dokunamiyorum hem şiş hemde büyüdü sanki sizce sabah idrar testi yapimmi?

Günaydın kızlarrrr müthiş bir başağrısıyla uyandım bugünüm nasıl geçecek bakalım...Hadi bakalım bugün hamiş haberleri bekliyoruz :)

kızlar günaydın Rabbim tüm umutla bekleyenlerin muradını versin inş...bugün mutlu haberler bekliyoruz hadi bakalım....

Nasılsınız bugün arkadaşlar ?

Benim 31. günüm hala gelen giden yok, kendimi kaptırmayayım diyorum ama; ümidim iyice arttı benim

kızlar günaydın Rabbim tüm umutla bekleyenlerin muradını versin inş...bugün mutlu haberler bekliyoruz hadi bakalım....

Günaydın canım hoşgeldin. .

Nasılsınız bugün arkadaşlar ?

Benim 31. günüm hala gelen giden yok, kendimi kaptırmayayım diyorum ama; ümidim iyice arttı benim

Aaa test ne zaman yapıcan canım hadi hayırlısı..heyecanlandım :)

Günaydın canım hoşgeldin. .

Aaa test ne zaman yapıcan canım hadi hayırlısı..heyecanlandım :)

Eşim dün test yapma belki kist vardır demişti, akşam çok bitkindim ayıptır söylemesi balık kızarttı eşim, bende salata yaptım ayy yemeğe bir oturduk; ALLAH'ım öleceğim kızartma kokusu bir iğrenç geldi ki 2 balığı zor yedim.

Bizimki gece duramadı "yarın gidip bir test alayım sende kurtul bende" dedi

günaydınlar inşallahbugün herkes güzel haberlerle gelir ya dualarımız sizinle kızlar tabi kendım içinde

Artık yapma zamanı gelmiş. Akşam yaparsın heralde. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

gunayydiinnnn canlar güzel haberlerle dolsun bu ayimizzz inşallah, valla ders anlatasim gelmio buraya bakmaktan:) bagimlilik yaptı:) ama sizi coookkkk seviyorummmmmm

Pinariimmm napiyosun varmı bsyler ben adet oldum bu yola beraber basladik ama yeter artik gelme pesimden hamis ol kal bu ayda:))

Pinariimmm napiyosun varmı bsyler ben adet oldum bu yola beraber basladik ama yeter artik gelme pesimden hamis ol kal bu ayda:))

canımmmm günaydın. vallahi doğru diyorsun birlikte başladık ama daha tık yok :) benimde bat yarın ama hasta olacağımı net bir şekilde hissediyorum. kasım topiğini bekliyoruz senden bebeğim :)

Düşen bebeğim de 30. gün test yapmıştım ikinci çizgi incecikkk çıkmıştı, kalbim nasıl çarptı ellerim titriyor testi tutamıyorum resmen. Çok güzel bir duygu idi RABBİM hepinize yaşatsın.

Kalbetmek ise korkunç bir olay düştüğü an beynimdeki tüm bilgiler silindii bomboş oldu öyle baka kaldım klozete. ALLAH kimseye o anı yaşatmasın

Bende düşen bebeğimde 29 gunde yapmıştım aynen incecik çizgi vardı.gülmekle ağlamak arası sevinçli coşkulu bi hal vardır aynen öyleydim. Düştüğü gün ise çok zordu düşeceğini beklediğim için sanırım hiçbişey olmamış gibi durmaya calıştım ama akşam eşim işten geldiğinde o ağlamaya başlayınca ben de koptum off çok zordu Allah kimseye yaşatmasın

günaydın kızlar ve ekimmmmmmmmm geldiiii hayrıyla gelsin eylül ayı gbi bol hamiş versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…