Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah. sıkıntılarını da birbir atar hamileliğini de doyasıya yaşarsın. dualarım seninle

günaydın kızlar

mikmik, yumoş, spoş diye diye ekimi de kolayca getirdik çok şükür. hadi meyvelerimizi toplayalım artık

günaydın kızlar

mikmik, yumoş, spoş diye diye ekimi de kolayca getirdik çok şükür. hadi meyvelerimizi toplayalım artık

Gunaydin cnm.haberleri almaya baslayalim artik:))
Benim yum yum bitti dun testi yaptim cok silikti

Ve de grip oldumm.zamanlama cok iyi

Guzel haberlerini bekliyoruzzx:18:

Gunaydin cnm.haberleri almaya baslayalim artik:))
Benim yum yum bitti dun testi yaptim cok silikti

Ve de grip oldumm.zamanlama cok iyi

gözün aydın canım. inşallah hayırlı sonucu alırsın bu ay. grip de dediğin gibi tam zamanında olmuş ama sen yine de kendine iyi bak. vitaminli yiyecekler ye. iyi bakman lazım kendine bugün herhalde ilk haberi ismihan sultandan alıcaz. hadi bakalım hayırlısı

Valla beni heyecan bastı kızlar.

Ins bebeğim Allahim bizide meyve
Toplayanlardan kilsin ins

amiiinnnnnn buarada ben de bütün gece rüyamda bir kırmızıları görüyorum, bir hamile olmuşum göbeğim kocaman aaa yok adet olmamışım ben hamileymişim diyorum, sonra bakıyorum hamile değilmişim falan. uyanınca kızdım kendime. hani takmıyordun ne oldun diye... ne kadar takmıyoruz desek de aklımızın bir ucu hep orda

Nasilsiniz kizlar.. ?? siz ne kadar ozletiyorsunuz kendinizi boyle yaaa..

Bu sabah dogum haberi'yle uyandim.. eltim dogurmus dun aksam burak geldi..
Cok korkuyodu dogumdan sezaryan istiyorum diyodu ama normal dogum olmus.. bebek nasil geldi anlamadim dedi..
Bide kocisime benzetiyorlar bizimki de tabiiii costu hadi gel diyo bana..

Darisi basimiza kizlar calismalar tammm gazzz devammmmmmmmmmmmm ..................

Elaaammmm cok merak ettim seni dualarim seninle ins bebeginde seninledir ve adet olmazsin seni kocaman seviyorum

Evet merak ediyoruz acaba hamilemiyiz diyoruz ama kendi ocimizde yaşadığımız icin burda kojusmadigimiz icin cok üstüne dusmuyoruz bende cok merak ediyorum ama dusunmemeye çalışıyorum

:) allahim bagislasin ins

günaydın canımm....

ne güzel bir haber bu. Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömür nasip eder inşallah küçük Burak 'a. ne güzel bir doğum yapmış. darısı başımıza inşallah benim eltimin bebeği de 6 aylık, 3 boyutlu ultrasonunu çekmişler. o da aynı benim eşim. tabii benimki de acayip coştu

Evet merak ediyoruz acaba hamilemiyiz diyoruz ama kendi ocimizde yaşadığımız icin burda kojusmadigimiz icin cok üstüne dusmuyoruz bende cok merak ediyorum ama dusunmemeye çalışıyorum
:) allahim bagislasin ins
Amin canim darisi bizee...
Sagol canim evet guzel bir haber insan seviniyoooo... cok kolay olmus oyle bir anlatiyor ki..
darisi bizee insallah...

Benim için erken canım da. Ne biliyim böyle bir bir haberleri alcaz.hep beraber hamile olcaz falan:) hoşuma gidiyo grupça beklemek:)

anladım canım. evet ben de çok heyecanlıyım ama bir yandan da günü gelmişlere de baskı yapmak istemiyorum test yap yap ya da ne oldu diye... ne bileyim üzmekten korkuyorum onları ama ölesiye de merak ediyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Hayirli olsun canim eltine
Darisi badimiza tabiii:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…