merhabalar guzeller. bu aralar biraz sikintim var. onun icin azcik okuyup cikiyrm.
gecen hafta kanamm oldu. dedim gitti bu da... aglaya aglaya hastaneye gittim. yine kurtaj diyecekler dedim. ikinciyi bu sekilde kaybetmistim. dr. bakti. masallah takir takir atiyor bebisimin kalbi. ilk kez bir bebegimj kalbi masallah oyle atiyr. dediki dr. bebegin saglikli. dusuk riskin var. yat-bol su ic-iliskiue girme. ölu gibi girdigim odadan yeniden dogmus olarak ciktim.
neyse hemen sabahinda kendi dr.uma gittim. bakti. bebegin saglikli dedi. ama dusuk tehdinin var dedi. zaten hergun kendime kan sulandirici igne yapiyrm. dr bir de sabah aksam progestan ignesi verdi. bakalim ignelerden sonra sorun kalkti ortadan ama daha dedigim olay gecen persembeydi. daha cok yeni. onun icin rism bitmedi. ignelerde 15-16 saat uyutuyor gun icinde. onun icin zorla iyrm bu aralar. ama hamis var mi diye de gelkp gidip bakiyrm.
günaydın kızlar
mikmik, yumoş, spoş diye diye ekimi de kolayca getirdik çok şükür. hadi meyvelerimizi toplayalım artık
Günaydın kızlarrrr müthiş bir başağrısıyla uyandım bugünüm nasıl geçecek bakalım...Hadi bakalım bugün hamiş haberleri bekliyoruz :)
Günaydın canım hoşgeldin.
Meyve toplama zamanı geldi hadi hayırlısı:)
günaydın kızlar
mikmik, yumoş, spoş diye diye ekimi de kolayca getirdik çok şükür. hadi meyvelerimizi toplayalım artık
Eşim dün test yapma belki kist vardır demişti, akşam çok bitkindim ayıptır söylemesi balık kızarttı eşim, bende salata yaptım ayy yemeğe bir oturduk; ALLAH'ım öleceğim kızartma kokusu bir iğrenç geldi ki 2 balığı zor yedim.
Bizimki gece duramadı "yarın gidip bir test alayım sende kurtul bende" dedi
Ins bebeğim Allahim bizide meyvegünaydın kızlar
Gunaydin cnm.haberleri almaya baslayalim artik:))
Benim yum yum bitti dun testi yaptim cok silikti
Ve de grip oldumm.zamanlama cok iyi
gözün aydın canım. inşallah hayırlı sonucu alırsın bu ay. grip de dediğin gibi tam zamanında olmuşama sen yine de kendine iyi bak. vitaminli yiyecekler ye. iyi bakman lazım kendine bugün herhalde ilk haberi ismihan sultandan alıcaz. hadi bakalım hayırlısı
Ins bebeğim Allahim bizide meyve
Toplayanlardan kilsin ins
Valla beni heyecan bastı kızlar.
Evet merak ediyoruz acaba hamilemiyiz diyoruz ama kendi ocimizde yaşadığımız icin burda kojusmadigimiz icin cok üstüne dusmuyoruz bende cok merak ediyorum ama dusunmemeye çalışıyorumamiiinnnnnnbuarada ben de bütün gece rüyamda bir kırmızıları görüyorum, bir hamile olmuşum göbeğim kocaman aaa yok adet olmamışım ben hamileymişim diyorum, sonra bakıyorum hamile değilmişim falan. uyanınca kızdım kendime. hani takmıyordun ne oldun diye... ne kadar takmıyoruz desek de aklımızın bir ucu hep orda
Nasilsiniz kizlar.. ?? siz ne kadar ozletiyorsunuz kendinizi boyle yaaa..
Bu sabah dogum haberi'yle uyandim.. eltim dogurmus dun aksam burak geldi..
Cok korkuyodu dogumdan sezaryan istiyorum diyodu ama normal dogum olmus.. bebek nasil geldi anlamadim dedi..
Bide kocisime benzetiyorlar bizimki de tabiiii costu hadi gel diyo bana..
Darisi basimiza kizlar calismalar tammm gazzz devammmmmmmmmmmmm ..................
Cok korkuyodu dogumdan sezaryan istiyorum diyodu ama normal dogum olmus.. bebek nasil geldi anlamadim dedi..
Darisi basimiza kizlar calismalar tammm gazzz devammmmmmmmmmmmm ..................
ee senin batın 15 ekim. daha erken değil mi yavru?? şimdiden kasma kendini.. benim birkaç günüm kaldı daha yeni rüyalara başladım
Amin canim darisi bizee...Evet merak ediyoruz acaba hamilemiyiz diyoruz ama kendi ocimizde yaşadığımız icin burda kojusmadigimiz icin cok üstüne dusmuyoruz bende cok merak ediyorum ama dusunmemeye çalışıyorum
:) allahim bagislasin ins
Sagol canim evet guzel bir haber insan seviniyoooo... cok kolay olmus oyle bir anlatiyor ki..günaydın canımm....
ne güzel bir haber bu. Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömür nasip eder inşallah küçük Burak 'a. ne güzel bir doğum yapmış. darısı başımıza inşallahbenim eltimin bebeği de 6 aylık, 3 boyutlu ultrasonunu çekmişler. o da aynı benim eşim. tabii benimki de acayip coştu
Benim için erken canım da. Ne biliyim böyle bir bir haberleri alcaz.hep beraber hamile olcaz falan:) hoşuma gidiyo grupça beklemek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?