Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayırlı olsun canım
Allah analı babalı büyütsün

Merhaba kızlar. Yeni katılanlardanım ben de. 5 yıllık evliyim son 2 aydır bebek sahibi olmak için çalışıyoruz. Bu ay dikkat etmeye çalıştım yumurtlama tarihlerine akınıtıya v.s . ama dün elime hafif kan geldi tuvalette. Ama devamı yok. Gece de çok karın ağrım vardı. Adetime 8-9 gün var daha. Arada kaldım adet mi oldum yoksa ara kanama mı diye. Normalde ort. 30 günde adet olurum ama 2 aydır hep öne çekiliyor. 28, 26, şimdi ki de adet kanamasıysa 21 gün olmuş olacak. Bu koşullarda yumurtlama tarihi nasıl hesaplanır ki

Amin canımm

Gerçekten çok zor 15 ay oldu düşeli hiç korunmadık ama hala gelen giden yok, eşimi Baba yapmak istiyorum fazlası ile hak ediyor bunu çünki.

kızlar son 9 gün bakalım kırmızılar olacakmı inşallah bayram heyecanımız ve coşkumuz katlanarak taçlandırır bebişlerimizle inşallah

canım aynı durum bendede var 2 aydır istiyoruz ancak reglm ilk defa 2 gün öne geldi bende int.hesaplayıcılar var yumurtlama dönemi hesaplama yaz cıkıyor hemen son 3 reglin tarihini giriyorsun sana tarihleri veriyor cnm

Hg canım yumurtlama tarihini en iyi ovulasyon testiyle kontrol edebilirsin çünkü degisiyo fazlasıyla ayrica ara kanama olmus olabilir devami gelmediyse doktora git bakalik ne dicek

canım aynı durum bendede var 2 aydır istiyoruz ancak reglm ilk defa 2 gün öne geldi bende int.hesaplayıcılar var yumurtlama dönemi hesaplama yaz cıkıyor hemen son 3 reglin tarihini giriyorsun sana tarihleri veriyor cnm

:) o hesaplamara güvenmeyin derim size en iyisi ovulasyon testi ben dilketin le ayni gun adet oldum ama o benden 5gn once yumurtladi yani sata göre hesap dogru cikmayabilir:)) dilketin bebegim hep seni örnek veriyorum idare et

Hosgeldin cnm.
Kanamanin miktarina gore yorum yapabilirsin
Bazen yumutlama doneminde veya bebek rahme yerlesirken yerlesme kanamasi olabiliyor
Biraz bekleyip beklenen adet tarihinde test yapabilirsin

Hosgeldin cnm.
Kanamanin miktarina gore yorum yapabilirsin
Bazen yumutlama doneminde veya bebek rahme yerlesirken yerlesme kanamasi olabiliyor
Biraz bekleyip beklenen adet tarihinde test yapabilirsin

Hoşbulduk :) Kanama yok denecek kadar az. Çamaşırıma inmedi bile sadece elime geldi. Beklemekten başka çare yok sanırım. Başka hiçbir belirtim de yok.

:) o hesaplamara güvenmeyin derim size en iyisi ovulasyon testi ben dilketin le ayni gun adet oldum ama o benden 5gn once yumurtladi yani sata göre hesap dogru cikmayabilir:)) dilketin bebegim hep seni örnek veriyorum idare et

benden bahsetmen ancak hoşuma gider balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…