Nasilsiniz kizlar.. ?? siz ne kadar ozletiyorsunuz kendinizi boyle yaaa..
Bu sabah dogum haberi'yle uyandim.. eltim dogurmus dun aksam burak geldi..
Cok korkuyodu dogumdan sezaryan istiyorum diyodu ama normal dogum olmus.. bebek nasil geldi anlamadim dedi..
Bide kocisime benzetiyorlar bizimki de tabiiii costu hadi gel diyo bana..
Darisi basimiza kizlar calismalar tammm gazzz devammmmmmmmmmmmm ..................
Amin sagil canim...Hayirli olsun canim eltine
Darisi badimiza tabiii:)))))
Ayy bende cok merak etim hemserimi..Elaaammmm cok merak ettim seni dualarim seninle ins bebeginde seninledir ve adet olmazsin seni kocaman seviyorum
Hayırlı olsun canım
Allah analı babalı büyütsün
Bende düşen bebeğimde 29 gunde yapmıştım aynen incecik çizgi vardı.gülmekle ağlamak arası sevinçli coşkulu bi hal vardır aynen öyleydim. Düştüğü gün ise çok zordu düşeceğini beklediğim için sanırım hiçbişey olmamış gibi durmaya calıştım ama akşam eşim işten geldiğinde o ağlamaya başlayınca ben de koptum off çok zordu Allah kimseye yaşatmasın
Merhaba kızlar. Yeni katılanlardanım ben de. 5 yıllık evliyim son 2 aydır bebek sahibi olmak için çalışıyoruz. Bu ay dikkat etmeye çalıştım yumurtlama tarihlerine akınıtıya v.s . ama dün elime hafif kan geldi tuvalette. Ama devamı yok. Gece de çok karın ağrım vardı. Adetime 8-9 gün var daha. Arada kaldım adet mi oldum yoksa ara kanama mı diye. Normalde ort. 30 günde adet olurum ama 2 aydır hep öne çekiliyor. 28, 26, şimdi ki de adet kanamasıysa 21 gün olmuş olacak. Bu koşullarda yumurtlama tarihi nasıl hesaplanır ki
Merhaba kızlar. Yeni katılanlardanım ben de. 5 yıllık evliyim son 2 aydır bebek sahibi olmak için çalışıyoruz. Bu ay dikkat etmeye çalıştım yumurtlama tarihlerine akınıtıya v.s . ama dün elime hafif kan geldi tuvalette. Ama devamı yok. Gece de çok karın ağrım vardı. Adetime 8-9 gün var daha. Arada kaldım adet mi oldum yoksa ara kanama mı diye. Normalde ort. 30 günde adet olurum ama 2 aydır hep öne çekiliyor. 28, 26, şimdi ki de adet kanamasıysa 21 gün olmuş olacak. Bu koşullarda yumurtlama tarihi nasıl hesaplanır ki
canım aynı durum bendede var 2 aydır istiyoruz ancak reglm ilk defa 2 gün öne geldi bende int.hesaplayıcılar var yumurtlama dönemi hesaplama yaz cıkıyor hemen son 3 reglin tarihini giriyorsun sana tarihleri veriyor cnm
Hosgeldin cnm.
Kanamanin miktarina gore yorum yapabilirsin
Bazen yumutlama doneminde veya bebek rahme yerlesirken yerlesme kanamasi olabiliyor
Biraz bekleyip beklenen adet tarihinde test yapabilirsin
huuuuuu huuuuuu ben gedimmmm
huuuuuu huuuuuu ben gedimmmm
:) o hesaplamara güvenmeyin derim size en iyisi ovulasyon testi ben dilketin le ayni gun adet oldum ama o benden 5gn once yumurtladi yani sata göre hesap dogru cikmayabilir:)) dilketin bebegim hep seni örnek veriyorum idare et
Hoşbulduk :) Kanama yok denecek kadar az. Çamaşırıma inmedi bile sadece elime geldi. Beklemekten başka çare yok sanırım. Başka hiçbir belirtim de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?