Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Benim de bat 15 Ekim. Bugün 2. evlilik yıldönümümüz. Ben hiç hamile kalamadım şimdiye kadar Ne güzel bir hediye olurdu şimdi eşime.

Yaa benim en gec 28 eylulde regl olmam gerekiyodu. dra tedavi icin gidicektim artik regl bekliyorum. 3-4 gun oncesi regl gibi kasiklarim agridi ama gelen giden yok. Hic bu ay umitlenmemistim regl gecince acaba mi diye kendimi kaptirmisim. dun test yaptim bisi yok. gelseydi bari tedaviye baslardim (

günaydın kızlar
benim bu ay da olmadı. hissediyorum. bata 2 gün var ama ben nedense bu ay hemen adet olmak istiyorum hatta bugün falan olması için dua edeceğim az daha

Ben yeni katıldım aranıza bu ay ikinci denememiz adetim cok düzenli ama gecen ay stres yaptım herhalde 5 gün gecikip geldi şimdi batım 10 ekim sabırla bekliyoruz pazar günü mide bulantım oldu iştahım acıldı ve gögüslerim bat a 2 hafta varken acımaya başladı ve uçları kararmaya başladı inşallah psikolojik degildir

Hg canim .batimiz ayni:)
Doktora felan gittinizmi .iki yildirmi deniyorsunuz

Pco var bende canım. 22 aydır deniyoruz.Doktora gittim 1 kere klomen+çatlatma iğnesi kullandım.Şimdi şehir değişikliği yaptım. Burda başka doktor deniycem. araştırıyorum. Sen ne kadardır deniyorsun ?

yok bebegm test yapmam

cmcımemmmmm bebegm naslsın ozlettn kndını yaaaaaa inş sennkıde bnmkıde tutunmustr

hayatım bende özledimmmmm ateşteydim bu ay fazla gelemedim buraya hoş ordada fazla bulunamadımya. benimki tutmadı kuzum yaaa ben galiba yılbaşından sonraya kaldım nedense öyle bi his var içimde. ama inşallah senin tutmuştur sende göbeğine ilk benim adımı yazarsın bende ardından hamiş olurum

Bikac gun daha bekle cnm
Adetlerin duzenli midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…