günaydın sende hoşgeldin canım, nasılsın_??
yazarım yazmam mı ilk senı yazcam eylulde azerı kız vardı bnm ısmmı yazmstı onca kısı arasından sılınmştmhayatım bende özledimmmmm ateşteydim bu ay fazla gelemedim buraya hoş ordada fazla bulunamadımya. benimki tutmadı kuzum yaaa ben galiba yılbaşından sonraya kaldım nedense öyle bi his var içimde. ama inşallah senin tutmuştur sende göbeğine ilk benim adımı yazarsın bende ardından hamiş olurum
Elammmm canim benimmm... dualarim seninle..
gamzeeeem kızma ama bişi söyliycem. hiçbi belirtim yok. ama kendimi inanılmaz bi şekilde hamile hissediyorum. iki gündür yerleşti içime bu his. öyle ki sigara bile içemiyorum korkudan. niye böyle oldum ya daha önce hep belirtilere bakarak acaba mı derdim. bu ay hiççç bi belirti yok. batım da yarın ama ben çok garip bi şekilde hamile hissediyorum. inşallah hayal kırıklığı yaşamam
iyiyim bebeğimmm heyecan var.sen nasılsınnn
Ben yeni katıldım aranıza bu ay ikinci denememiz adetim cok düzenli ama gecen ay stres yaptım herhalde 5 gün gecikip geldi şimdi batım 10 ekim sabırla bekliyoruz pazar günü mide bulantım oldu iştahım acıldı ve gögüslerim bat a 2 hafta varken acımaya başladı ve uçları kararmaya başladı inşallah psikolojik degildir
yazarım yazmam mı ilk senı yazcam eylulde azerı kız vardı bnm ısmmı yazmstı onca kısı arasından sılınmştm
cnm hayatım btanecgmmmm dua etmeyı brakmayın ltfen
Pco var bende canım. 22 aydır deniyoruz.Doktora gittim 1 kere klomen+çatlatma iğnesi kullandım.Şimdi şehir değişikliği yaptım. Burda başka doktor deniycem. araştırıyorum. Sen ne kadardır deniyorsun ?
hadi bakalımmmmmmm o zaman kasımda da ben müjde veririmbu arada test ne zaman yapacaksın :18:
Bikac gun daha bekle cnm
Adetlerin duzenli midir
elaaaam sen nasılsın
Senin gecmemiş miydi canım? Ne zaman test yapcan
ıyıym bebegm napyım anemle ablamlar gelcek hazrlık yapyorum sen napyosun
canımm benim bat yarın. evde bi test var eğer dayanamazsam yarın sabah yapıcam:18:
bende napıyım kusum oturuyorum bugün temizlik yapıcam ama hiç halim yok bi size bakıyım dedim
canımm benim bat yarın. evde bi test var eğer dayanamazsam yarın sabah yapıcam:18:
Bekleyop gorecegiz cnm artikSon zamanlarda duzensiz ama en gec 28 olur diye dusunuyodum. 24- 28 arasi bekledim yok ama kasik agrisi regl gibi oldu ama gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?