Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gamzeeeem kızma ama bişi söyliycem. hiçbi belirtim yok. ama kendimi inanılmaz bi şekilde hamile hissediyorum. iki gündür yerleşti içime bu his. öyle ki sigara bile içemiyorum korkudan. niye böyle oldum ya daha önce hep belirtilere bakarak acaba mı derdim. bu ay hiççç bi belirti yok. batım da yarın ama ben çok garip bi şekilde hamile hissediyorum. inşallah hayal kırıklığı yaşamam

yazarım yazmam mı ilk senı yazcam eylulde azerı kız vardı bnm ısmmı yazmstı onca kısı arasından sılınmştm
Elammmm canim benimmm... dualarim seninle..

cnm hayatım btanecgmmmm dua etmeyı brakmayın ltfen

cnm nden bole yapyosun kndne ezyet edyosun ama bak bebek yoksa uzulursun ama inş vardr

İnşallah değildir.Hamilesindir.

yazarım yazmam mı ilk senı yazcam eylulde azerı kız vardı bnm ısmmı yazmstı onca kısı arasından sılınmştm

cnm hayatım btanecgmmmm dua etmeyı brakmayın ltfen

hadi bakalımmmmmmm o zaman kasımda da ben müjde veririm bu arada test ne zaman yapacaksın :18:

Pco var bende canım. 22 aydır deniyoruz.Doktora gittim 1 kere klomen+çatlatma iğnesi kullandım.Şimdi şehir değişikliği yaptım. Burda başka doktor deniycem. araştırıyorum. Sen ne kadardır deniyorsun ?

Bende ekimde 13. Ayim olucak.bir problemde yok esimde ve bende
Kismet degilmis her ay umutla bekliyoruz bakalim

canımm benim bat yarın. evde bi test var eğer dayanamazsam yarın sabah yapıcam:18:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1000. sayfamız vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun ne cok ılerlemsz

Elaammm bende yapmayacağım diyordum dün.

Bugün niyetim değişti eve gideyim bi yapacağım inşallah RABBİM hayırlısını versin hepimize

Kızlar günay-- dı--dııı --- nnn hapşuuu :2::2:
dün işyerimde fenalaştım apar topar ewe gittim. ve saat dün öğlen 1 den beri uyuyorum.. şimdi işe geldim... ama inanın böleyim
ilaç içmedim belkim warsa hani diye..
hoş bel ve kasık ağrılarım başladı akıntımda çok var. değilimdir kesin ama olaki varsa vicdan azabı duymayım die içmedim ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…