Ins bebiş vardirda gelmez kırmızılardaha gelen yok bebegm
:) cok onure ettjn beni kicim havaya kalkti :))benden bahsetmen ancak hoşuma gider balım
Hh bebegimgünaydın kızlaarrr ben geldim
Hic birimizin yazdigini mi göremiyorsun ilginçBen nie bana yazdıklarınız görmemiyorum kızlarrrrrrrr
Gercekten güzel olur ins hediyeni verebilirsin en kisa zamandaBenim de bat 15 Ekim. Bugün 2. evlilik yıldönümümüz. Ben hiç hamile kalamadım şimdiye kadarNe güzel bir hediye olurdu şimdi eşime.
:) oda enterasan niye öyle düşündünkigünaydın kızlar
benim bu ay da olmadı. hissediyorum. bata 2 gün var ama ben nedense bu ay hemen adet olmak istiyorum hatta bugün falan olması için dua edeceğim az daha
Hakkında en güzeli olsun insYaa benim en gec 28 eylulde regl olmam gerekiyodu. dra tedavi icin gidicektim artik regl bekliyorum. 3-4 gun oncesi regl gibi kasiklarim agridi ama gelen giden yok. Hic bu ay umitlenmemistim regl gecince acaba mi diye kendimi kaptirmisim. dun test yaptim bisi yok. gelseydi bari tedaviye baslardim(
Stres cok etkiki bence psikolojik gogus hassasiyeti ve renk çünkü iki hafta önce daha yenice bulusmus oluyor sposla yumosBen yeni katıldım aranıza bu ay ikinci denememiz adetim cok düzenli ama gecen ay stres yaptım herhalde 5 gün gecikip geldi şimdi batım 10 ekim sabırla bekliyoruz pazar günü mide bulantım oldu iştahım acıldı ve gögüslerim bat a 2 hafta varken acımaya başladı ve uçları kararmaya başladı inşallah psikolojik degildir
gamzeeeem kızma ama bişi söyliycem. hiçbi belirtim yok. ama kendimi inanılmaz bi şekilde hamile hissediyorum. iki gündür yerleşti içime bu his. öyle ki sigara bile içemiyorum korkudan. niye böyle oldum ya daha önce hep belirtilere bakarak acaba mı derdim. bu ay hiççç bi belirti yok. batım da yarın ama ben çok garip bi şekilde hamile hissediyorum. inşallah hayal kırıklığı yaşamam
Son zamanlarda duzensiz ama en gec 28 olur diye dusunuyodum. 24- 28 arasi bekledim yok ama kasik agrisi regl gibi oldu ama gelmedi
Bende ekimde 13. Ayim olucak.bir problemde yok esimde ve bende
Kismet degilmis her ay umutla bekliyoruz bakalim
Elaammm bende yapmayacağım diyordum dün.
Bugün niyetim değişti eve gideyim bi yapacağım inşallah RABBİM hayırlısını versin hepimize
:) oda enterasan niye öyle düşündünki
Kızlar günay-- dı--dııı --- nnn hapşuuu :2::2:
dün işyerimde fenalaştım apar topar ewe gittim. ve saat dün öğlen 1 den beri uyuyorum.. şimdi işe geldim... ama inanın böleyim
ilaç içmedim belkim warsa hani diye..
hoş bel ve kasık ağrılarım başladı akıntımda çok var. değilimdir kesin ama olaki varsa vicdan azabı duymayım die içmedim ilaç
yok 2 3 gun gecerse kan verrım testle ugrasmmElaammm bende yapmayacağım diyordum dün.
Bugün niyetim değişti eve gideyim bi yapacağım inşallah RABBİM hayırlısını versin hepimize
yap kuzum ama yarın yap bizi merakta bırakma
bilmiyorumsadece biran önce adet olmak istiyorum :26: deliriyormuyum ne
Canim cok gecmis olsun ıhlamur falan ic bolbol dikkat et kendine bu arada hg canımcım
Ins bebiş vardirda gelmez kırmızılar
:) cok onure ettjn beni kicim havaya kalkti :))
Hh bebegim
Hic birimizin yazdigini mi göremiyorsun ilginç
Gercekten güzel olur ins hediyeni verebilirsin en kisa zamanda
:) oda enterasan niye öyle düşündünki
Hakkında en güzeli olsun ins
Stres cok etkiki bence psikolojik gogus hassasiyeti ve renk çünkü iki hafta önce daha yenice bulusmus oluyor sposla yumos
Bebeğim bende yok gibi düşünmüyorum aksina hamişim gibi hissediyorum sonuc ne olursa olsun içimdeki ümit bitmicek hic bir belirtim yok benimde zaten belirti aramıyorum belkide öyle olmasini istedigimiz icin bebis var gibi geliyo hersey olacagi yere varir aramizdan kim hamile olursa kendim kadar sevincem nasılsa ins hepimizin yüzü güler
yok 2 3 gun gecerse kan verrım testle ugrasmm
yapmam bebekım ya gcerse kan verırım
bebegm temzlık falan yapma minnak varsa annesı yazık ona
hb canımöle yapıcam.. :128:
buarada bi sen farkettin geldiğimidiğer kızçeler farkında bilem değiller
Bebeğim bende yok gibi düşünmüyorum aksina hamişim gibi hissediyorum sonuc ne olursa olsun içimdeki ümit bitmicek hic bir belirtim yok benimde zaten belirti aramıyorum belkide öyle olmasini istedigimiz icin bebis var gibi geliyo hersey olacagi yere varir aramizdan kim hamile olursa kendim kadar sevincem nasılsa ins hepimizin yüzü güler
İnşallah. Bekleyen herkes alır dünyanın en güzel hediyesini.
Kızlar günay-- dı--dııı --- nnn hapşuuu :2::2:
dün işyerimde fenalaştım apar topar ewe gittim. ve saat dün öğlen 1 den beri uyuyorum.. şimdi işe geldim... ama inanın böleyim
ilaç içmedim belkim warsa hani diye..
hoş bel ve kasık ağrılarım başladı akıntımda çok var. değilimdir kesin ama olaki varsa vicdan azabı duymayım die içmedim ilaç
yok 2 3 gun gecerse kan verrım testle ugrasmm
yapmam bebekım ya gcerse kan verırım
Ahahaha test filan yaptinmi yaptıysan ondan olabilir adetini beklemen
ayyy evet ama bi haftadır evde yoktum ya bi temizlik istiyor artık ev. gerçi kocişim dedi ki sen hiçbişey yapma ben akşam gelince yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?