Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

daha gelen yok bebegm
Ins bebiş vardirda gelmez kırmızılar
benden bahsetmen ancak hoşuma gider balım
:) cok onure ettjn beni kicim havaya kalkti :))
günaydın kızlaarrr ben geldim
Hh bebegim
Ben nie bana yazdıklarınız görmemiyorum kızlarrrrrrrr
Hic birimizin yazdigini mi göremiyorsun ilginç
Benim de bat 15 Ekim. Bugün 2. evlilik yıldönümümüz. Ben hiç hamile kalamadım şimdiye kadar Ne güzel bir hediye olurdu şimdi eşime.
Gercekten güzel olur ins hediyeni verebilirsin en kisa zamanda
günaydın kızlar
benim bu ay da olmadı. hissediyorum. bata 2 gün var ama ben nedense bu ay hemen adet olmak istiyorum hatta bugün falan olması için dua edeceğim az daha
:) oda enterasan niye öyle düşündünki
Hakkında en güzeli olsun ins
Stres cok etkiki bence psikolojik gogus hassasiyeti ve renk çünkü iki hafta önce daha yenice bulusmus oluyor sposla yumos

Bebeğim bende yok gibi düşünmüyorum aksina hamişim gibi hissediyorum sonuc ne olursa olsun içimdeki ümit bitmicek hic bir belirtim yok benimde zaten belirti aramıyorum belkide öyle olmasini istedigimiz icin bebis var gibi geliyo hersey olacagi yere varir aramizdan kim hamile olursa kendim kadar sevincem nasılsa ins hepimizin yüzü güler

Bende ekimde 13. Ayim olucak.bir problemde yok esimde ve bende
Kismet degilmis her ay umutla bekliyoruz bakalim

İnşallah daha fazla beklemeyiz. Ben daha önce çok yoğun ve stresli bir işte çalıştığım için doğru düzgün doktora da gidemedim tedavi de göremedim. Şimdi çok şükür daha rahat bir işe başladım. Bu ay bat gelirse burda bir doktora başlayacam bakalım. Benden 4 ay önce evlenen arkadaşım 5 kere yumurtlama takibi 3 kere aşılama yaptırdı. Ben daha yerimde sayıyorum. Sen bu aşamaları denedin mi peki?

Elaammm bende yapmayacağım diyordum dün.

Bugün niyetim değişti eve gideyim bi yapacağım inşallah RABBİM hayırlısını versin hepimize

ablam bat günün bu günmü? walla istediğiniz kadar yapmıcam deyin, paşa paşa gidip yapıosun... hayırlı haberlerle gel inşallah ablacımmm :13:

Canim cok gecmis olsun ıhlamur falan ic bolbol dikkat et kendine bu arada hg canımcım

İnşallah. Bekleyen herkes alır dünyanın en güzel hediyesini.

amiiinnnn canım benim inşallahh

canım ya bişey sorucam kusura bakmazsan. akıntın normal çamaşıra bulaşan akıntı mı.. yoksa idrarın ardına gelen fazlaca akıntı mı? benim ki öyle lavaboya gidince resmen uzayan fazla yogun bi akıntı.. ne anlama geliyo onuda bilmiyorum üşütme yada mantar olsa kaşıntı yapar yanma yapar..

yok 2 3 gun gecerse kan verrım testle ugrasmm

yapmam bebekım ya gcerse kan verırım

peki hayatım en doğrusunu sen bilirsin inşallah meleğin içindedir

Ahahaha test filan yaptinmi yaptıysan ondan olabilir adetini beklemen

yok yaa test falan yapmadım. çatlatma iğnesi olmuştum bu ay ama kafamı çatlattı heralde hiç hamile olduğumu sanmıyorum

ayyy evet ama bi haftadır evde yoktum ya bi temizlik istiyor artık ev. gerçi kocişim dedi ki sen hiçbişey yapma ben akşam gelince yaparım

bebegm ne grek var sankı brak snra yaparsın aaaaaaa bk negzel esn ble dsunyo

slmmmmm kıslar günaydınnn herkeze naslsınız anneşler bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…