Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Çok geçmiş olsun canımm Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağını bebişlerimizle doldursun :):)

hoşgeldin canım hayırlı olsun

ben çıkıyorum ALLAH a emanet olun
hoşbuldummm

Ben de oluruna bırakmak taraftarıyım ama bu düşük işlerinde sperm ve yumurta kalitesinin iyi-kötü olmasının da payı olduğunu düşünüyorum biraz. Birde hani diyorsun ya rahim hazır değilse hamilelik oluşmaz diye, işte açıkçası çalışıp çalışıp hemen netice alamamaktan da korkuyorum. :18: Benim kürtajım çok zor oldu, doğum yapar gibiydi. O yüzden biraz daha toparlanmak istiyorum, her anlamda.
Nasip kısmet, Rabbim ne zaman dediyse, en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin bebişlerimiz. Sağlıklı olsunlar da, gerisi boş...
Ayy ben de çok konuştum galiba

Çok geçmiş olsun canımm Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağını bebişlerimizle doldursun :):)
sağol canım, aminnn inşallahhh

Insallah canim insalaaahh

haklısın öyle düşünmekte de, bende çocuğa konsantre olmadan ama tedbir almadan çalışayım diyorum, hobi amaçlı dediğin gibi en hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah.

canım bu soğan kürünü sen mi yapıcam demiştin?? eğer öyleyse ne durumlarda ve nasıl yapıldığını bana anlatabilir misin? eğer yok sen değilsen birisi bana şu soğan kürünü anlatabilir miiiiiiii :84:

kıyamam yaa :) senin için öğrenesim geldi şunu soğan kürüyle ilgili bi konu vardı ona bi bak istersen.

canımmmmm vesile olduysam ne mutlu banaa.en kısa zamanda senin tatlı bebişinin haberini alıcaz buna yürekten inanıyorum:))) sonra göbecikler atıcazz koca karnımızlaaa inşşşşşşşşşşşşşşş DD

hastaneden gelıyorm sımdı kımyasal gebelıkmıs dedıgınız gıbı aglaya aglaya öldüm Allah herseyın hayırlısını versın

Arkadaşlar bu dua fikri hoşuma gitti.cunku kendinden cok baskasina yapacagin dua daha makbul ve sevap.kuran okuyamadigimizda bile samimi kalp ile birbirimize dua edebiliriz.yada bir arkafasimizin sorunu oldugunda ona dua efelim insallah...

hastaneden gelıyorm sımdı kımyasal gebelıkmıs dedıgınız gıbı aglaya aglaya öldüm Allah herseyın hayırlısını versın

Canin benim ya aglama bidaha ki sefere sağlıklıdır tutunur bebis gobusune bukadar hirpalama kendini Nekonustik Allah dogru zamanda versin dememismiydik ya Allah kucahimiza verdikten sonra almasin demedikmi niye kendini harap ediyorsun ya

geçmiş olsun canım. en azından hamile kalabiliyormuşsun buna sevin bence Allahın izniyle yakın zamanda en sağlıklı bebişin tutunuverir sana

inş yine beklemekten baska çaare yok bızde bıdahakı ayı beklerız napalm geçen ayda bana böyle oldu pozıtıf cıktı sonra adet gördm acaba sorun mu varda tutunamıo :S adetten sonra bıdaha gıdıcem doktora

teşekkür ederim canım benim. duaların kabul olur inşallah. Rabbim de senin güzel gönlüne göre verir inşallahhhhh

Canin benim ya aglama bidaha ki sefere sağlıklıdır tutunur bebis gobusune bukadar hirpalama kendini Nekonustik Allah dogru zamanda versin dememismiydik ya Allah kucahimiza verdikten sonra almasin demedikmi niye kendini harap ediyorsun ya

çok agladm adet gorunce doktor ole soleyınce 5 kat agladm ama sustum sonradan olacagına en basında olması daha ıı nasip degılmıs bu ayda

Kızlar bende de iltihap çıktı 10 tane iğne oldum penisilin bu pazartesi tahlil yaptırcam bakalım inşallah geçmiştir ama bu soğan kürü iltihap içinse ben de yapayım bi anlatıverseniz

Sogan kuru tarifi yazılunca nete çıkıyo tarifi iltihap olmayanlar yapmasin bence

demekki o zaman da kimyasal gebelikti... bence de canım danış bir doktoruna. bir de bitkisel olarak da takviye yapabilirsin kendine. bir araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…