Selam kızlar
4 hafta önce , bebeğimin kalp atışı olmadığı için 9 haftalık hamileliğim sonlandırıldı. Şuanda korunma aşamasındayım.
Ekim ayı için değil ama Kasım ya da Aralık ayı için hazırlık yapacağım ben de
Paylaşımlarınız hoşuma gitti o yüzden yazmak istedim. İlk adetim hele bir olsun, ben de soğan kürü yapacağım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, kollarımızı boş bırakmasın
hoşbuldummmhoşgeldin canım hayırlı olsun
ben çıkıyorum ALLAH a emanet olun
Ben de oluruna bırakmak taraftarıyım ama bu düşük işlerinde sperm ve yumurta kalitesinin iyi-kötü olmasının da payı olduğunu düşünüyorum biraz. Birde hani diyorsun ya rahim hazır değilse hamilelik oluşmaz diye, işte açıkçası çalışıp çalışıp hemen netice alamamaktan da korkuyorum. :18: Benim kürtajım çok zor oldu, doğum yapar gibiydi. O yüzden biraz daha toparlanmak istiyorum, her anlamda.aynen bende onu farkettim aynı şeyi yaşayan çook fazla kişi var. sen kendini öyle hissedeceksen öyle olsun canım:) ben biraz oluruna bırakmaktan yanayım yani zaten rahim hazır değilse hamilelik oluşmayacaktır. yumurtlama kürtajdan sonra 15-20 günde falan oluyomus, şuanda atlattık o dönemi yani:) bakalım ne olacak yaa nasib diyorum, sanki bi daha aynı haberi almazsam psikolojim tamamen normale dönmcek gibi geliyor. ayy çok konuştum :))
özetle, Allah yardımcımız olsun :)
sağol canım, aminnn inşallahhhÇok geçmiş olsun canımm Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağını bebişlerimizle doldursun :):)
Anladım canım çok sağol cevapladığın için :)
İnşallah hiçbirimiz böyle bişey yaşamayız hayırlısı olur hakkımızda.
Tabiki RABBİM (c.c) bilir zamanını bu mübarek Cuma günü dualarımızı kabul etsin ALLAH (c.c) inşallah :):)
hoşbuldummm
Ben de oluruna bırakmak taraftarıyım ama bu düşük işlerinde sperm ve yumurta kalitesinin iyi-kötü olmasının da payı olduğunu düşünüyorum biraz. Birde hani diyorsun ya rahim hazır değilse hamilelik oluşmaz diye, işte açıkçası çalışıp çalışıp hemen netice alamamaktan da korkuyorum. :18: Benim kürtajım çok zor oldu, doğum yapar gibiydi. O yüzden biraz daha toparlanmak istiyorum, her anlamda.
Nasip kısmet, Rabbim ne zaman dediyse, en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin bebişlerimiz. Sağlıklı olsunlar da, gerisi boş...
Ayy ben de çok konuştum galiba
sağol canım, aminnn inşallahhh
hoşbuldummm
Ben de oluruna bırakmak taraftarıyım ama bu düşük işlerinde sperm ve yumurta kalitesinin iyi-kötü olmasının da payı olduğunu düşünüyorum biraz. Birde hani diyorsun ya rahim hazır değilse hamilelik oluşmaz diye, işte açıkçası çalışıp çalışıp hemen netice alamamaktan da korkuyorum. :18: Benim kürtajım çok zor oldu, doğum yapar gibiydi. O yüzden biraz daha toparlanmak istiyorum, her anlamda.
Nasip kısmet, Rabbim ne zaman dediyse, en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin bebişlerimiz. Sağlıklı olsunlar da, gerisi boş...
Ayy ben de çok konuştum galiba
sağol canım, aminnn inşallahhh
canım bu soğan kürünü sen mi yapıcam demiştin?? eğer öyleyse ne durumlarda ve nasıl yapıldığını bana anlatabilir misin? eğer yok sen değilsen birisi bana şu soğan kürünü anlatabilir miiiiiiii :84:
bak bu bana çok mantıklı geldi... acaba Rabbim benim dua etmemi istiyor da onun için mi bebeği nasip etmiyor??? ben mesela sadece yatmadan yatmaya dua ederim.. oysa şimdi 41 gün meryem suresini okumaya niyetlendim... teşekkür ederim canım bana bir kapı açtın
canım, doktorlar 2 günde bir olan o ilişkiyi, spermler erkek bedeninde 2 gün beklesinler diye öneriyorlar.
sen ister her gün yaparsın, ister günde beş kere.. bu sana kalmış :)
yeni evliysen olur öyle şeyler... takılma gününe, ilişki sayısına.. bak keyfine :)
Cennet;
bu kimyasal gebelik gibi geldi bana da.
ben de yaşadım bu durumu.
2 gün, sabah ilk idrarla yaptım, üstüste pozitif aldım iki gün. 3. gün doktora gidecektim, regl oldum.
çok ağrılı oldu, kanamam yoğundu. hatta pıhtı pıhtıydı.
doktoruma gittim o gün hemen, randevuyu beklemeden.. ultrasonla baktı, gebelik oluşmuş evet, rahim duvarın oldukça kalın ama.. düşük yapıyorsun.
test yapmamış olsaydın, 'bu ay çok ağrılı oldu kanamam, üşüyttüm heralde diye düşünürdün'' demişti.
biçok kadının başına geliyormuş.
sağlıksız bi gebelikmiş demekki, tabiat ayıklamış, üzülme...
üzülmemek imkansız tabi, ama kendini telkin etmeye çalış arkadaşım..
ya düşmeseydi, sağlıksız bi evlat olsaydı...
Ben de başlıyorum. bugün 12. günüm..
ama ben sabah yapıyorum, yanlış mı yapıyorum?
sabah ilk idrarla değil.... hiç sıvı tüketmeden bekleyip, ikinci idrarla yapıyorum ben.
soğan kürüne başlayacağım dedin de onun için sordum
canım bu soğan kürünü sen mi yapıcam demiştin?? eğer öyleyse ne durumlarda ve nasıl yapıldığını bana anlatabilir misin? eğer yok sen değilsen birisi bana şu soğan kürünü anlatabilir miiiiiiii :84:
Güzel arkadaşım benim üzülme kurban olam ya bizi asıl mahveden bu iste Allahim tez vakittte bizlerede nasip etsin ins
hastaneden gelıyorm sımdı kımyasal gebelıkmıs dedıgınız gıbıaglaya aglaya öldüm Allah herseyın hayırlısını versın
hastaneden gelıyorm sımdı kımyasal gebelıkmıs dedıgınız gıbıaglaya aglaya öldüm Allah herseyın hayırlısını versın
canım sende iltihap falan var mı??? soğan kürü onun için oluyor.
geçmiş olsun canım. en azından hamile kalabiliyormuşsun buna sevin benceAllahın izniyle yakın zamanda en sağlıklı bebişin tutunuverir sana
canımmmmm vesile olduysam ne mutlu banaa.en kısa zamanda senin tatlı bebişinin haberini alıcaz buna yürekten inanıyorum:))) sonra göbecikler atıcazz koca karnımızlaaa inşşşşşşşşşşşşşşşDD
Canin benim ya aglama bidaha ki sefere sağlıklıdır tutunur bebis gobusune bukadar hirpalama kendini Nekonustik Allah dogru zamanda versin dememismiydik ya Allah kucahimiza verdikten sonra almasin demedikmi niye kendini harap ediyorsun ya
Kızlar bende de iltihap çıktı 10 tane iğne oldum penisilin bu pazartesi tahlil yaptırcam bakalım inşallah geçmiştir ama bu soğan kürü iltihap içinse ben de yapayım bi anlatıverseniz
inş yine beklemekten baska çaare yok bızde bıdahakı ayı beklerız napalm geçen ayda bana böyle oldu pozıtıf cıktı sonra adet gördm acaba sorun mu varda tutunamıo :S adetten sonra bıdaha gıdıcem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?