Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebeğiimmm hoşgeldin yaa geçmiş olsun noldu sana :2: dikkat et kendine bak bebiş falan vardır belki

peki hayatım en doğrusunu sen bilirsin inşallah meleğin içindedir

yok yaa test falan yapmadım. çatlatma iğnesi olmuştum bu ay ama kafamı çatlattı heralde hiç hamile olduğumu sanmıyorum
inş benledr minnak
Nasıl mutlu olacaksab o şekilde yap kuzum ins güzel haberler alırsın almazsakda üzülmek yok anlaştık dimi

anlastık cnm bnm

sayfalar cok ilerlemiş MAŞALLAH hepisini okumadım durumlardan ne haber hamiş olan varmı??

peki hayatım en doğrusunu sen bilirsin inşallah meleğin içindedir

yok yaa test falan yapmadım. çatlatma iğnesi olmuştum bu ay ama kafamı çatlattı heralde hiç hamile olduğumu sanmıyorum

Hahahahhahha cok güldüm yaaa ins hamişsindir diye dua edeyim bende nasılsa isimiz Allahlik yani ama merak ediyorum acaba kimler bu ay turnayi gözünden vurcak

günayyy dııınn kızzlarrr nasılsınızzzz... varmıı guzel haberler bakalımmmm....ilk mujde kımden gelceekk bakalımm coookk merak ediyoruuummmmm.....

ablam bat günün bu günmü? walla istediğiniz kadar yapmıcam deyin, paşa paşa gidip yapıosun... hayırlı haberlerle gel inşallah ablacımmm :13:

Canım benimm, nasıl oldun güzel kardeşim dün "geçmiş olsun " yazmıştım ama kötüydün görmedin sanırım.

Benim BAT 28 Eylül'dü canım, dün öğlen eve gittiğimde heveslendim test yapalım mı dedim eşime ( evde test yok bu arada ) "yok yapmayalım belki kist vardır" dedi. Akşam balık kızarttı öyle iğrenç koktu ki kızartma yağı 2 balık zor yedim diye " yarın gidip test alayım sende kurtul bende "dedi

Elaamda bütün ilgi zorla test yaptiecaklar walla
ya yapsın walla batı geçince dimi ama inşallah hamişdirrr

canım çamaşıra bulaşan akıntı benimki. üşütmekten şüpheleniyorum. seninki yoğun yumurta akı kıvamındasa.. yumurtlama dönemindesindir.. değerlendir bu günleri derim

bebeğiimmm hoşgeldin yaa geçmiş olsun noldu sana :2: dikkat et kendine bak bebiş falan vardır belki

sağol canımmm hoşbulduk.. belim ve kasıklarımın ağrısı çok var ben ümitli değilim diğer kızçeler gibi yok bende bebiş mebiş biliyorum

Yumurta takibi bir kez yaptirdim.simdide yumurtlama gunumu tespit icin ovulasyon testleri var onlardan kullaniyorum
Asilama ve tup bebek olayina en son asama olarak bakiyorum
Onumuzdeki yaza kadar olmazsa dusunurum sanirim
Sende bir an once doktora git bence

günaydın güzeller topik maşallah pek kalabalık oh oh çok güzel. benim bata 5 gün kaldı göğüste hassasiyet başladı 2-3 gün önce az az kasık ağrım oldu şimdi yok. normalde ben her ay yumurtlamada falan çok akıntım olurdu ama bu ay sadece yumurtlama zamanı akıntım oldu 2 haftadır da çok az oldu her aya göre bu ay sanki olmadı gibi bişey.. inşallah bebiş vardır yaa bu ayy çok hevesliyim sanki va gibi inşallah elkim ayı hepimize uğurlu gelir.. sakın bana kızmayın uzun oldu sankiiii:44::44:

slmmmm herkes beklemede daha hams yok
hadi hayrlısı vlla cok merak ediyorum hepiniz hamile kalırsınız inş benim bu ay ümidim yok bir an önce adet olmk istiyom
Hg canımcım nasılsın

canım üzülme bende bu ay diye tahmin ediyom önümüzde ki ay artık inş bizimde tutar

görmedim ablacım ya buradan ayrılırken bi görüşürüz çıkıorum bile diemedim.. apar topar çıktım. çok fenalaştım

ayy öle iğrenme yada sevmediğin bişeyi aniden aşerebiliyormuşsun :26:ay yaaa hadi inşallahh vardır 4 gün geçmiş olabilir ayy ümitlendim şimdi, müjdeli haberlerini bekliyorum senden

ahhh ahh elaam. biri de bana senin gibi doktor tavsiye etse ne güzel olur.ama adanada burda yeniyim hiçbi doktoru bilmiyorum bulamadım daha bi doktor

walla her geçen ay daha zor gelmeye başladı ve her geçen ay ümidimi yitirmeye başladım
hiç anne olamıcakmıyım ben diye

canım çamaşıra bulaşan akıntı benimki. üşütmekten şüpheleniyorum. seninki yoğun yumurta akı kıvamındasa.. yumurtlama dönemindesindir.. değerlendir bu günleri derim

iyide benim bata 7 gün kaldı :) yumoş zamanı çoktan geçti..

günayyy dııınn kızzlarrr nasılsınızzzz... varmıı guzel haberler bakalımmmm....ilk mujde kımden gelceekk bakalımm coookk merak ediyoruuummmmm.....

gnaydın tatlım bnde mrak ettım bu kım hams kalcak acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…