Kızlar günay-- dı--dııı --- nnn hapşuuu :2::2:
dün işyerimde fenalaştım apar topar ewe gittim. ve saat dün öğlen 1 den beri uyuyorum.. şimdi işe geldim... ama inanın böleyim
ilaç içmedim belkim warsa hani diye..
hoş bel ve kasık ağrılarım başladı akıntımda çok var. değilimdir kesin ama olaki varsa vicdan azabı duymayım die içmedim ilaç
inş benledr minnakpeki hayatım en doğrusunu sen bilirsin inşallah meleğin içindedir
yok yaa test falan yapmadım. çatlatma iğnesi olmuştum bu ay ama kafamı çatlattı heralde hiç hamile olduğumu sanmıyorum
Nasıl mutlu olacaksab o şekilde yap kuzum ins güzel haberler alırsın almazsakda üzülmek yok anlaştık dimi
peki hayatım en doğrusunu sen bilirsin inşallah meleğin içindedir
yok yaa test falan yapmadım. çatlatma iğnesi olmuştum bu ay ama kafamı çatlattı heralde hiç hamile olduğumu sanmıyorum
slmmmmm kıslar günaydınnn herkeze naslsınız anneşler bakim
inş benledr minnak
anlastık cnm bnm
sayfalar cok ilerlemiş MAŞALLAH hepisini okumadım durumlardan ne haber hamiş olan varmı??
ablam bat günün bu günmü? walla istediğiniz kadar yapmıcam deyin, paşa paşa gidip yapıosun... hayırlı haberlerle gel inşallah ablacımmm :13:
ya yapsın walla batı geçince dimi amaElaamda bütün ilgi zorla test yaptiecaklar walla
canım çamaşıra bulaşan akıntı benimki. üşütmekten şüpheleniyorum. seninki yoğun yumurta akı kıvamındasa.. yumurtlama dönemindesindir.. değerlendir bu günleri derimcanım ya bişey sorucam kusura bakmazsan. akıntın normal çamaşıra bulaşan akıntı mı.. yoksa idrarın ardına gelen fazlaca akıntı mı? benim ki öyle lavaboya gidince resmen uzayan fazla yogun bi akıntı.. ne anlama geliyo onuda bilmiyorum üşütme yada mantar olsa kaşıntı yapar yanma yapar..
bebeğiimmm hoşgeldin yaa geçmiş olsun noldu sana :2: dikkat et kendine bak bebiş falan vardır belki
İnşallah daha fazla beklemeyiz. Ben daha önce çok yoğun ve stresli bir işte çalıştığım için doğru düzgün doktora da gidemedim tedavi de göremedim. Şimdi çok şükür daha rahat bir işe başladım. Bu ay bat gelirse burda bir doktora başlayacam bakalım. Benden 4 ay önce evlenen arkadaşım 5 kere yumurtlama takibi 3 kere aşılama yaptırdı. Ben daha yerimde sayıyorum. Sen bu aşamaları denedin mi peki?
ayyyy grcekten mı allah razı olsun naptın hastaneye gttn mıslm elam dün sana yazı yaz<mıştım burdan galiba cıkmışsın dün varya sana cokk dua ettim cokkkk
gnaydın cnmmmmgünaydın herkese
hadi hayrlısı vlla cok merak ediyorum hepiniz hamile kalırsınız inş benim bu ay ümidim yok bir an önce adet olmk istiyomslmmmmherkes beklemede daha hams yok
Hg canımcım nasılsın
ya yapsın walla batı geçince dimi amainşallah hamişdirrr
inş hecanla bekliyoz
canım çamaşıra bulaşan akıntı benimki. üşütmekten şüpheleniyorum. seninki yoğun yumurta akı kıvamındasa.. yumurtlama dönemindesindir.. değerlendir bu günleri derim
sağol canımmmhoşbulduk.. belim ve kasıklarımın ağrısı çok var ben ümitli değilim diğer kızçeler gibi yok bende bebiş mebiş biliyorum
Canım benimm, nasıl oldun güzel kardeşim dün "geçmiş olsun " yazmıştım ama kötüydün görmedin sanırım.
Benim BAT 28 Eylül'dü canım, dün öğlen eve gittiğimde heveslendim test yapalım mı dedim eşime ( evde test yok bu arada ) "yok yapmayalım belki kist vardır" dedi. Akşam balık kızarttı öyle iğrenç koktu ki kızartma yağı 2 balık zor yedim diye " yarın gidip test alayım sende kurtul bende "dedi
hadi hayrlısı vlla cok merak ediyorum hepiniz hamile kalırsınız inş benim bu ay ümidim yok bir an önce adet olmk istiyom
canım üzülme bende bu ay diye tahmin ediyom önümüzde ki ay artık inş bizimde tutar
günayyy dııınn kızzlarrr nasılsınızzzz... varmıı guzel haberler bakalımmmm....ilk mujde kımden gelceekk bakalımm coookk merak ediyoruuummmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?