Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyyy grcekten mı allah razı olsun naptın hastaneye gttn mı

elammm 946 sayfayı oku canım ALLAH senden razı olsun evt dedini yaptım gittim keşke orayı bilseydim de yada seninle tanışmış olsaydım da gitseydim aylarca boşa beklemişim bende kist vardı 2 tane sogan kürü yok etmiş kist mist yok adet 3 de gel dedi simir aldı artık bakcaz bakalım adet olmak istiyom hemen gidip başlamak için RABBİM senin göbeşine ikiz versin inş bna cokk büyük yardımda bulunmdun saol bacım çokk saol dün de incir kürüne başladım

bende ekşi şeyleri hiç sevmem normalde iki gündür tabak tabak turşu yiyorum elaam

ahhh ahh elaam. biri de bana senin gibi doktor tavsiye etse ne güzel olur.ama adanada burda yeniyim hiçbi doktoru bilmiyorum bulamadım daha bi doktor

ayyy kıyamam cnm bnm yaa intrnettn arastrsan olmamı

hangi ilde, hangi doktor canım? ben de bu ay gideceğim de istanbuldaysa oraya gideyim

Gunaydinn cnm cokk gecmis olsunBende ayni durumdayim yaww noldu boleeYum yum bitti Allahtann yoksa nasil mik mik olurduuIlacta almadim cok agirlasirsam belkii dusunurum

Bu ay gidecem inşallah. Evet aşılama tüp bebek en son iş. İnşallah gerek kalmaz onlara. Bende hayıt kullanmaya başladım yeni. arada içiyorum. Bir de çörek otu +bal+ tarçın karışımı faydalı diyorlar. Birde eğer fazlalar varsa kilo vermek çok olumlu etkiliyormuş yumurtaları. Hayırlısı bakalım inşallah hepimiz hamile kalırız.

ozaman seninde benim gibi üşütmekten kaynaklı bence
bendede var o akıntı çünküm .. yumoş zamanı geçtiği için üşütme die yoruyorum bende :26:

yardımım olduysam ne mutlu bna gercekten cok sevndm inş hakkında en hayırlısı olur ora gzel hastane gzel ılglnyolar inş tedavıden falan hep gzel snuc alırsın da bır an once bzde teyze oluruz ama bsey soleyım incr kuru bseyı yukseltyomus ıcenlerde gerı brakyo

Hahahahhahha cok güldüm yaaa ins hamişsindir diye dua edeyim bende nasılsa isimiz Allahlik yani ama merak ediyorum acaba kimler bu ay turnayi gözünden vurcak

allah razı olsun bacım işimiz kulla olsa hemen hallederizde işte rabbim izin vermedikçe oranıda çatlatsan buranıda çatlatsan olmayınca olmuyor ne yapalım

elaam hangi hastane bu? il olarak da nerde?

günayyy dııınn kızzlarrr nasılsınızzzz... varmıı guzel haberler bakalımmmm....ilk mujde kımden gelceekk bakalımm coookk merak ediyoruuummmmm.....

canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galiba çok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:
bikaç gün sonra doktora giderim artık

Bu gobuşe isim yazma işi ne oluyor biri benimde adını yazsın cutem sanırım buradasın sen yazsan geçmi oldu :):)biri benim adımı yazsınnn adım Zeynep

canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galiba çok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:

ayyyy inanmıyorummmm.... hadi bakalım. inşallah bebeğin tutunur canım sana. ilk hamişimiz sensin yani ha

aaa ciddi misin ilaydaaaaa çok sevindim kız farklı bi marka da yapsaydın o da pozitif çıkarsa tamamdr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…