günaydın herkese
ayyyy grcekten mı allah razı olsun naptın hastaneye gttn mı
görmedim ablacım ya buradan ayrılırken bi görüşürüz çıkıorum bile diemedim.. apar topar çıktım. çok fenalaştım
ayy öle iğrenme yada sevmediğin bişeyi aniden aşerebiliyormuşsun :26:ay yaaa hadi inşallahh vardır4 gün geçmiş olabilir ayy ümitlendim şimdi, müjdeli haberlerini bekliyorum senden
ahhh ahh elaam. biri de bana senin gibi doktor tavsiye etse ne güzel olur.ama adanadaburda yeniyim hiçbi doktoru bilmiyorum bulamadım daha bi doktor
elammm 946 sayfayı oku canım ALLAH senden razı olsun evt dedini yaptım gittim keşke orayı bilseydim de yada seninle tanışmış olsaydım da gitseydim aylarca boşa beklemişim bende kist vardı 2 tane sogan kürü yok etmiş kist mist yokadet 3 de gel dedi simir aldı artık bakcaz bakalım adet olmak istiyom hemen gidip başlamak için RABBİM senin göbeşine ikiz versin inş bna cokk büyük yardımda bulunmdun saol bacım çokk saol dün de incir kürüne başladım
Gunaydinn cnm cokk gecmis olsunBende ayni durumdayim yaww noldu boleeYum yum bitti Allahtann yoksa nasil mik mik olurduuIlacta almadim cok agirlasirsam belkii dusunurumKızlar günay-- dı--dııı --- nnn hapşuuu :2::2:dün işyerimde fenalaştım apar topar ewe gittim. ve saat dün öğlen 1 den beri uyuyorum.. şimdi işe geldim... ama inanın böleyimilaç içmedim belkim warsa hani diye.. hoş bel ve kasık ağrılarım başladı akıntımda çok var. değilimdir kesin ama olaki varsa vicdan azabı duymayım die içmedim ilaç
ayyy kıyamam cnm bnm yaa intrnettn arastrsan olmamı
Yumurta takibi bir kez yaptirdim.simdide yumurtlama gunumu tespit icin ovulasyon testleri var onlardan kullaniyorum
Asilama ve tup bebek olayina en son asama olarak bakiyorum
Onumuzdeki yaza kadar olmazsa dusunurum sanirim
Sende bir an once doktora git bence
Hg canım nasılsın
canım çamaşıra bulaşan akıntı benimki. üşütmekten şüpheleniyorum. seninki yoğun yumurta akı kıvamındasa.. yumurtlama dönemindesindir.. değerlendir bu günleri derim
iyide benim bata 7 gün kaldı :) yumoş zamanı çoktan geçti..
bende ekşi şeyleri hiç sevmem normalde iki gündür tabak tabak turşu yiyorum elaam
elammm 946 sayfayı oku canım ALLAH senden razı olsun evt dedini yaptım gittim keşke orayı bilseydim de yada seninle tanışmış olsaydım da gitseydim aylarca boşa beklemişim bende kist vardı 2 tane sogan kürü yok etmiş kist mist yokadet 3 de gel dedi simir aldı artık bakcaz bakalım adet olmak istiyom hemen gidip başlamak için RABBİM senin göbeşine ikiz versin inş bna cokk büyük yardımda bulunmdun saol bacım çokk saol dün de incir kürüne başladım
Hahahahhahha cok güldüm yaaa ins hamişsindir diye dua edeyim bende nasılsa isimiz Allahlik yani ama merak ediyorum acaba kimler bu ay turnayi gözünden vurcak
yardımım olduysam ne mutlu bna gercekten cok sevndm inş hakkında en hayırlısı olur ora gzel hastane gzel ılglnyolar inş tedavıden falan hep gzel snuc alırsın da bır an once bzde teyze oluruz ama bsey soleyım incr kuru bseyı yukseltyomus ıcenlerde gerı brakyo
günayyy dııınn kızzlarrr nasılsınızzzz... varmıı guzel haberler bakalımmmm....ilk mujde kımden gelceekk bakalımm coookk merak ediyoruuummmmm.....
hangi ilde, hangi doktor canım? ben de bu ay gideceğim de istanbuldaysa oraya gideyim
canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galibaçok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:
bikaç gün sonra doktora giderim artık
canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galibaçok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:
bikaç gün sonra doktora giderim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?