Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bilmiyom ki elamm dün başladım bi sayfa buldum incirden hamile kalmışlar çok okudum bnde deneyim dedim bu günde bal tarcın cörek otuna başlayım dedim ayy korktum şimdi yaa napsam ki :26:

canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galiba çok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:
bikaç gün sonra doktora giderim artık

Ay ayy ilk bebiş geliyo mu hayırlı olsun canımmmm. Teyse oluyoz yanii çok mutlu oldumm hepimize uğurlu gelirsin inşallah

hoşbuldum, iyiyim canım, havalardan heralde biraz keyifsizim, bide kocama dargınım, onun haricinde iyiyim sen nasılsın?
Nazarmi degdi size bakalım
canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galiba çok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:

Ilaydaaaaaa cok mutlu oldummmm harikasin yaaa ins sag salim kucagina alırsın ayyy tüylerim diken diken walla

ayyyy inanmıyorummmm.... hadi bakalım. inşallah bebeğin tutunur canım sana. ilk hamişimiz sensin yani ha

aaa ciddi misin ilaydaaaaa çok sevindim kız farklı bi marka da yapsaydın o da pozitif çıkarsa tamamdr :)

ayyyyyyy çokk heycanlıyımm. ya evde bi tane vardı dayanamadım yaptım. ikinci çizgi silik. daha önce hiçbi testte görmemiştim ikinci çizgiyi. İnşallah vardır. eşime söyledim dedi ki ben gelirken bi tane daha alırım onuda yarın sabah yaparsın ona göre doktora gideriz Allahımmmm hepimize nasip et inşallahhh

kız ben ela değilim...

ay bu gün herkez elamla bozmuşşş

ELAAAAAAAAAAMMMMMMM NERDESİN KIZ İYİMİSİNNNNN
burdayııım cnm bnm
bilmiyom ki elamm dün başladım bi sayfa buldum incirden hamile kalmışlar çok okudum bnde deneyim dedim bu günde bal tarcın cörek otuna başlayım dedim ayy korktum şimdi yaa napsam ki :26:

bn ole duydum hc ıcmedm ıce arastır da ole ıc aman dym

cnm bnm gzun aydın nasl mtlu oldum yaaaa aglıcm

ayy hadi ilk anne hamiş sen yolu acarsın inş hoppidi hoppdi cokkkkkkkkkkkkkk sendim haber bekliyoz hadi güzel hamiş haberiyle gelirsin inş

büyük ihtimalle vardır canım benm de ilkinde epey silikti daha batın gelmemiş ondan siliktir. inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. çook mutlu oldum senin adına

Allahim yüzünü güldürsün ins sag salim kucağına al ve içini karartma benim hic bi testim pozitif çıkmadı :)) benimde hi testim pozitif çıksa ikinciye gerek duymam

ayyy hadiii kıssss cook sevindiimmm.... hayırlısıı olsuunnnn..... darısııı başımızaaaa benim kırımızılarr tatildeee hiç gelmesinlerrr.... bakalımm nolcekkk...

evet yaaa şu son iki gündür deli gibi turşu yedim. bide herşeye ağlıyorum bi tuhaf oldum. Allahım inşallah yanıltmasın yarın tekrar yapıcam test. Allah bütün topiğimize nasip etsinn

aminnnnnnnnnn amin inş bende oglumdayken turşu ile başlamıştım aşerilime :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…