- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
bende ekşi şeyleri hiç sevmem normalde iki gündür tabak tabak turşu yiyorum elaam
yardımım olduysam ne mutlu bna gercekten cok sevndm inş hakkında en hayırlısı olur ora gzel hastane gzel ılglnyolar inş tedavıden falan hep gzel snuc alırsın da bır an once bzde teyze oluruz ama bsey soleyım incr kuru bseyı yukseltyomus ıcenlerde gerı brakyo
elaam hangi hastane bu? il olarak da nerde?
canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galibaçok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:
bikaç gün sonra doktora giderim artık
Nazarmi degdi size bakalımhoşbuldum, iyiyim canım, havalardan heralde biraz keyifsizim, bide kocama dargınım, onun haricinde iyiyimsen nasılsın?
canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galibaçok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:
İncir kuru bi hormonu yukselttigi icin gebeligi zorlaştırıyor musbilmiyom ki elamm dün başladım bi sayfa buldum incirden hamile kalmışlar çok okudum bnde deneyim dedim bu günde bal tarcın cörek otuna başlayım dedim ayy korktum şimdi yaa napsam ki :26:
ozaman seninde benim gibi üşütmekten kaynaklı bence
bendede var o akıntı çünküm .. yumoş zamanı geçtiği için üşütme die yoruyorum bende :26:
ayyyy inanmıyorummmm.... hadi bakalım. inşallah bebeğin tutunur canım sana. ilk hamişimiz sensin yani ha
aaa ciddi misin ilaydaaaaaçok sevindim kız farklı bi marka da yapsaydın o da pozitif çıkarsa tamamdr :)
burdayııım cnm bnmkız ben ela değilim...
ay bu gün herkez elamla bozmuşşş
ELAAAAAAAAAAMMMMMMM NERDESİN KIZ İYİMİSİNNNNN
bilmiyom ki elamm dün başladım bi sayfa buldum incirden hamile kalmışlar çok okudum bnde deneyim dedim bu günde bal tarcın cörek otuna başlayım dedim ayy korktum şimdi yaa napsam ki :26:
ayyyyyyy çokk heycanlıyımm. ya evde bi tane vardı dayanamadım yaptım. ikinci çizgi silik. daha önce hiçbi testte görmemiştim ikinci çizgiyi. İnşallah vardır. eşime söyledim dedi ki ben gelirken bi tane daha alırım onuda yarın sabah yaparsın ona göre doktora giderizAllahımmmm hepimize nasip et inşallahhh
İlayda tursu yemenden belliydi valla kız:))
canım ben ank dayım ela tafsiye etim dün gittim amann ne ilgi gösteriyolar bayıldım gec kalmışım dedim
ayyyyyyy çokk heycanlıyımm. ya evde bi tane vardı dayanamadım yaptım. ikinci çizgi silik. daha önce hiçbi testte görmemiştim ikinci çizgiyi. İnşallah vardır. eşime söyledim dedi ki ben gelirken bi tane daha alırım onuda yarın sabah yaparsın ona göre doktora giderizAllahımmmm hepimize nasip et inşallahhh
evet yaaa şu son iki gündür deli gibi turşu yedim. bide herşeye ağlıyorum bi tuhaf oldum. Allahım inşallah yanıltmasın yarın tekrar yapıcam test. Allah bütün topiğimize nasip etsinn
evet yaaa şu son iki gündür deli gibi turşu yedim. bide herşeye ağlıyorum bi tuhaf oldum. Allahım inşallah yanıltmasın yarın tekrar yapıcam test. Allah bütün topiğimize nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?