Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İlayda tebrikler darısı başımıza inşallah kesinleşince göbüşüne adımı yazarsan sevinirim sanırım o kişide arkandan hamiş olarak geliyor oluyo anlamı ay inşallah. :):)

canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galiba çok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:
bikaç gün sonra doktora giderim artık

Canım senin adına çok sevindim.. Allah tamamına erdirir inşallah.. Darısı diğer arkadaşların ve benim başıma inşallah..

Bu gobuşe isim yazma işi ne oluyor biri benimde adını yazsın cutem sanırım buradasın sen yazsan geçmi oldu :):)biri benim adımı yazsınnn adım Zeynep

cnm. hem ates hem eylul topiginde baslatmistim bu yazma isini. bir arkadasimdan duymustum. hani gelin ayakkabisi altina yazilir kim silinirse evlenir ya. bu da oyle birsey. hosluk olsun diye. ilk ogrenince gobege yaziyrz sabah silinene bakiurz ) yani artik gec benim yazmam icin.

canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galiba çok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:
bikaç gün sonra doktora giderim artık

tebrik ederim cnm. Allaj sorunsuz bir gebelik nasip etsin

senin adına çok sevindim canım. istanbulda olaydı iyiydi

canım ist dada cok güzel hastaneler var gülüm bi araştırsan ben ank biyeri bilmiyodum elam tavsiye ettim gittim iyikide gitmişim bolca araştır kadın dogum hst nesi vardır canım ya bizede bildir ok canım

evet yaaa şu son iki gündür deli gibi turşu yedim. bide herşeye ağlıyorum bi tuhaf oldum. Allahım inşallah yanıltmasın yarın tekrar yapıcam test. Allah bütün topiğimize nasip etsinn

benımde dengem bozulduuu.. dün ortada bişey yokken kocişi azarladımm... adam dio noluyo yaa ben bişey demedim ki dedi bende dengem kaçtı dedim ayyy bu hormonlarr delirtceekkk beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................

ayyy canım benimm yaaa.... offfffff fena oldum valla. çok çok sevindim senin için. ne güzel hamile olduğunu da hissetmişsin içinde. hadi bakalım dualarım seninle canım.

evet yaaa şu son iki gündür deli gibi turşu yedim. bide herşeye ağlıyorum bi tuhaf oldum. Allahım inşallah yanıltmasın yarın tekrar yapıcam test. Allah bütün topiğimize nasip etsinn
canim gobusune isimler yazarsan benide yaz lutfen simdiden tesekkur ederim

ayy hadi ilk anne hamiş sen yolu acarsın inş hoppidi hoppdi cokkkkkkkkkkkkkk sendim haber bekliyoz hadi güzel hamiş haberiyle gelirsin inş

büyük ihtimalle vardır canım benm de ilkinde epey silikti daha batın gelmemiş ondan siliktir. inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. çook mutlu oldum senin adına

Allahim yüzünü güldürsün ins sag salim kucağına al ve içini karartma benim hic bi testim pozitif çıkmadı :)) benimde hi testim pozitif çıksa ikinciye gerek duymam

ayyy hadiii kıssss cook sevindiimmm.... hayırlısıı olsuunnnn..... darısııı başımızaaaa benim kırımızılarr tatildeee hiç gelmesinlerrr.... bakalımm nolcekkk...

aminnnnnnnnnn amin inş bende oglumdayken turşu ile başlamıştım aşerilime :)))

Amin canım dua et bize de inş. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah

çooookkkk teşekkür ederim kızlaaaarr Allah'ım inşallah başta bu topiktekilere daha sonra tüm bebiş bekleyen annelere nasip etsin. her gün dua ediyorum zaten hep dualarımdasınız. inşallah hamişsem daha çok edicem Allah hamilelerin ve çocukların duasını geri çevirmezmişşş sizin sayenizde bu ayı hiç stres yapmadan geçirdim çok teşekkür ederim hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Rabbim göbüşlerinizi boş bırakmasın inşallahhh

Eki Görüntüle 819328 işte bu kızlar sizde bi bakınn
kıs sen hamşsin bas baya czgı var ayyyy allhm ya bzede nasp et ılayda bze dua et hadı kalk namz kıl ltfennnnnnnnnnnnnn
benımde dengem bozulduuu.. dün ortada bişey yokken kocişi azarladımm... adam dio noluyo yaa ben bişey demedim ki dedi bende dengem kaçtı dedim ayyy bu hormonlarr delirtceekkk beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................

senn hormonlar coştu desene

canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galiba çok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:bikaç gün sonra doktora giderim artık
Ayyy canim yaa ne guzel bi haber buuu Ya icimden bi ses soyluyodu ama umitlendirmim simdi kizi dedim.taa annemlere gittim dedigin zamanHayirlisi ile tutunsun bebisin.guzel haberlerini bekliyoruzzzAllahim cok sevindim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…