canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galibaçok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:
bikaç gün sonra doktora giderim artık
Bu gobuşe isim yazma işi ne oluyor biri benimde adını yazsın cutem sanırım buradasın sen yazsan geçmi oldu :):)biri benim adımı yazsınnn adım Zeynep
canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galibaçok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:
bikaç gün sonra doktora giderim artık
senin adına çok sevindim canım. istanbulda olaydı iyiydi
Eki Görüntüle 819328 işte bu kızlar sizde bi bakınn
evet yaaa şu son iki gündür deli gibi turşu yedim. bide herşeye ağlıyorum bi tuhaf oldum. Allahım inşallah yanıltmasın yarın tekrar yapıcam test. Allah bütün topiğimize nasip etsinn
tebrik ederim canim hamilesin insallah sagsalim al kucaginaEki Görüntüle 819328 işte bu kızlar sizde bi bakınn
ayyyyyyy çokk heycanlıyımm. ya evde bi tane vardı dayanamadım yaptım. ikinci çizgi silik. daha önce hiçbi testte görmemiştim ikinci çizgiyi. İnşallah vardır. eşime söyledim dedi ki ben gelirken bi tane daha alırım onuda yarın sabah yaparsın ona göre doktora giderizAllahımmmm hepimize nasip et inşallahhh
canim gobusune isimler yazarsan benide yaz lutfen simdiden tesekkur ederimevet yaaa şu son iki gündür deli gibi turşu yedim. bide herşeye ağlıyorum bi tuhaf oldum. Allahım inşallah yanıltmasın yarın tekrar yapıcam test. Allah bütün topiğimize nasip etsinn
ayy hadi ilk anne hamiş sen yolu acarsın inş hoppidi hoppdi cokkkkkkkkkkkkkk sendim haber bekliyoz hadi güzel hamiş haberiyle gelirsin inş
büyük ihtimalle vardır canım benm de ilkinde epey silikti daha batın gelmemiş ondan siliktir. inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.çook mutlu oldum senin adına
Allahim yüzünü güldürsün ins sag salim kucağına al ve içini karartma benim hic bi testim pozitif çıkmadı :)) benimde hi testim pozitif çıksa ikinciye gerek duymam
ayyy hadiii kıssss cook sevindiimmm.... hayırlısıı olsuunnnn..... darısııı başımızaaaabenim kırımızılarr tatildeee hiç gelmesinlerrr.... bakalımm nolcekkk...
aminnnnnnnnnn amin inş bende oglumdayken turşu ile başlamıştım aşerilime :)))
Amin canım dua et bize de inş. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah
kıs sen hamşsin bas baya czgı var ayyyy allhm ya bzede nasp et ılayda bze dua et hadı kalk namz kıl ltfennnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 819328 işte bu kızlar sizde bi bakınn
benımde dengem bozulduuu.. dün ortada bişey yokken kocişi azarladımm... adam dio noluyo yaa ben bişey demedim ki dedi bende dengem kaçtı dedim ayyy bu hormonlarr delirtceekkk beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................
canim gobusune isimler yazarsan benide yaz lutfen simdiden tesekkur ederim
Ayyy canim yaa ne guzel bi haber buuu Ya icimden bi ses soyluyodu ama umitlendirmim simdi kizi dedim.taa annemlere gittim dedigin zamanHayirlisi ile tutunsun bebisin.guzel haberlerini bekliyoruzzzAllahim cok sevindim yaaaacanımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galibaçok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:bikaç gün sonra doktora giderim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?