Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Çizgi gayet belirgin olarak görünüyor hayırlı olsun inşallah canım darısı sırayla hepimizin başına çok heycanlandımmm

Nazarmi degdi size bakalım

Ilaydaaaaaa cok mutlu oldummmm harikasin yaaa ins sag salim kucagina alırsın ayyy tüylerim diken diken walla
oluyor işte öyle arada epeydir tartışmadık diyordum, nazarı kendi kendime değdirdim yani
dün de küstük, gece barışır gibi olduk yani geçici bi süre barıştık, sabah yine devam ettik küslüğümüze

ayy canım benim çok sevindim hadi hayırlı olsun darısı isteyen herkesin başına olsun...

Eki Görüntüle 819328 işte bu kızlar sizde bi bakınn
benimki de adetime bikaç gün kala böyleydi işte, birkaç gün sonra tekrar yapmıştım, biraz daha koyulaşmıştı. birkaç gün sonra da beta baktırmıştım.

canımmmmmm allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galiba çok yoğun hissedyorum. Dayanamadım testi yaptım silik çıktı. Batım yarın:18:
Bikaç gün sonra doktora giderim artık
[sıze=3]
ayyy ilaydammmm ne güzel bi haber buuu Hayırlısı olsun arkadaşımmmm tebrik ederimmm

Darısı başımıza olsun... Hatta bi hamiş ayakkabısı neyim yapsakta altına bizim isimlerimizide mi yazsanız acep :26: Bizde kalalım hemencik[/sıze]

canım ist dada cok güzel hastaneler var gülüm bi araştırsan ben ank biyeri bilmiyodum elam tavsiye ettim gittim iyikide gitmişim bolca araştır kadın dogum hst nesi vardır canım ya bizede bildir ok canım

evet canım çok hastane var ama hangisi iyi bilemiyorum. bir de etrafa sormak istemiyorum. sonra soruların ardı arkası kesilmiyor. bakıcaz artık. haber veririm Allahın izniyle

ya kızlaaaaaarrrrr çok duygulandımm ben yine de belki yanlıştır diye düşünmüştüm siz öyle söyleyincee açıldı yine benim çeşmeler Allahım hepinize nasip etsin inşallah. Artık bugünden sonra her gün birimizin haberini alalım kimsenin göbüşü boş kalmasın. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm en büyük pay sizin desteğinizdi. Hep dua edicem sizeee

Benim adımıda yazz ilayda mesajımı görmedin ilk ben yaz dedimmm ya hamiş olduğunu öğrenen benim adımı yazsınn arkanızdan geçiyim bat 10 ekim o zamana kadar adım silinsin ne kalemiyle yazılıyoki sabaha kadar silinebiliyo tükenmez kalem silinmezkiii

Canim aglamayi birak simdi git bi abdest al şükür namazi kıl ilk bebeğin için sonra bizler icin dua et ve aklına kötü seyler getirme hadi mars mars seni cok seviyoruz

evet canım çok hastane var ama hangisi iyi bilemiyorum. bir de etrafa sormak istemiyorum. sonra soruların ardı arkası kesilmiyor. bakıcaz artık. haber veririm Allahın izniyle

tamam canım hadi inş güzel bi has iyi bi dr bulursun RABBİM yardımcı olsun internttede araştır canım

kıs sen hamşsin bas baya czgı var ayyyy allhm ya bzede nasp et ılayda bze dua et hadı kalk namz kıl ltfennnnnnnnnnnnnn

senn hormonlar coştu desene

ayyyy eveeettt yaaaaaa napıcamm bennnn bunlarrlaaaaaaaaaaaaa kocişe acıyorum valllaaaaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…