Eki Görüntüle 819328 işte bu kızlar sizde bi bakınn
oluyor işte öyle aradaNazarmi degdi size bakalım
Ilaydaaaaaa cok mutlu oldummmm harikasin yaaa ins sag salim kucagina alırsın ayyy tüylerim diken diken walla
ayy canım benim çok sevindim hadi hayırlı olsunayyyyyyy çokk heycanlıyımm. ya evde bi tane vardı dayanamadım yaptım. ikinci çizgi silik. daha önce hiçbi testte görmemiştim ikinci çizgiyi. İnşallah vardır. eşime söyledim dedi ki ben gelirken bi tane daha alırım onuda yarın sabah yaparsın ona göre doktora giderizAllahımmmm hepimize nasip et inşallahhh
benimki de adetime bikaç gün kala böyleydi işte, birkaç gün sonra tekrar yapmıştım, biraz daha koyulaşmıştı.Eki Görüntüle 819328 işte bu kızlar sizde bi bakınn
[sıze=3]canımmmmmm allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galibaçok yoğun hissedyorum. Dayanamadım testi yaptım silik çıktı. Batım yarın:18:
Bikaç gün sonra doktora giderim artık
canım ist dada cok güzel hastaneler var gülüm bi araştırsan ben ank biyeri bilmiyodum elam tavsiye ettim gittim iyikide gitmişim bolca araştır kadın dogum hst nesi vardır canım ya bizede bildir ok canım
canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galibaçok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:
bikaç gün sonra doktora giderim artık
heheeyyytttt haydin halayaaaaaaa
ilayda
ilayda:))))))))))
canımmm şu yarını da bi atlatayım batım geçsin bi. inşallah kesinleşsin de sonra hepinizi tek tek yazarımm
Kızlar bi beste yapın da kutlayalım bu müjdeyi :)
Gebelik testimde ikinci çizgisini görebilecekmiyim acaba birgun Allah nasip edecekmi bana da
Eki Görüntüle 819328 işte bu kızlar sizde bi bakınn
ya kızlaaaaaarrrrr çok duygulandımmben yine de belki yanlıştır diye düşünmüştüm siz öyle söyleyincee açıldı yine benim çeşmeler Allahım hepinize nasip etsin inşallah. Artık bugünden sonra her gün birimizin haberini alalım kimsenin göbüşü boş kalmasın. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm en büyük pay sizin desteğinizdi. Hep dua edicem sizeee
valla benim de aklıma geldi ama heyecandan beste çıkmadı
evet canım çok hastane var ama hangisi iyi bilemiyorum. bir de etrafa sormak istemiyorum. sonra soruların ardı arkası kesilmiyor. bakıcaz artık. haber veririm Allahın izniyle
kıs sen hamşsin bas baya czgı var ayyyy allhm ya bzede nasp et ılayda bze dua et hadı kalk namz kıl ltfennnnnnnnnnnnnn
senn hormonlar coştu desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?