yarin belki giremem canim ben memlekete gidicem ismim Aypara kesinlesince beni de unutma birdaha tebrik ederim cok sevindimya kızlaaaaaarrrrr çok duygulandımmben yine de belki yanlıştır diye düşünmüştüm siz öyle söyleyincee açıldı yine benim çeşmeler Allahım hepinize nasip etsin inşallah. Artık bugünden sonra her gün birimizin haberini alalım kimsenin göbüşü boş kalmasın. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm en büyük pay sizin desteğinizdi. Hep dua edicem sizeee
ya kızlaaaaaarrrrr çok duygulandımmben yine de belki yanlıştır diye düşünmüştüm siz öyle söyleyincee açıldı yine benim çeşmeler Allahım hepinize nasip etsin inşallah. Artık bugünden sonra her gün birimizin haberini alalım kimsenin göbüşü boş kalmasın. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm en büyük pay sizin desteğinizdi. Hep dua edicem sizeee
[sıze=3]
ayyy ilaydammmm ne güzel bi haber buuuHayırlısı olsun arkadaşımmmm tebrik ederimmm
Darısı başımıza olsun... Hatta bi hamiş ayakkabısı neyim yapsakta altına bizim isimlerimizide mi yazsanız acep :26: Bizde kalalım hemencik[/sıze]
Hepimizin haberlerini alırız inşallah ya ben de heyecanlıyım valla.gerçi sabahtan beri var da heyecan:)
aminnnnnnn.. canım aklıma gelmişken iş miş yapmak yok aslaaasöz ver bakim
Hakkımızda hayırlısıya kızlaaaaaarrrrr çok duygulandımmben yine de belki yanlıştır diye düşünmüştüm siz öyle söyleyincee açıldı yine benim çeşmeler Allahım hepinize nasip etsin inşallah. Artık bugünden sonra her gün birimizin haberini alalım kimsenin göbüşü boş kalmasın. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm en büyük pay sizin desteğinizdi. Hep dua edicem sizeee
canımmmmm, şuan dünyanın en güzel günlerini en güzel duygularını yaşıyorsun, tadını çıkarmaya bakya kızlaaaaaarrrrr çok duygulandımmben yine de belki yanlıştır diye düşünmüştüm siz öyle söyleyincee açıldı yine benim çeşmeler Allahım hepinize nasip etsin inşallah. Artık bugünden sonra her gün birimizin haberini alalım kimsenin göbüşü boş kalmasın. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm en büyük pay sizin desteğinizdi. Hep dua edicem sizeee
çooookkkk teşekkür ederim kızlaaaarr Allah'ım inşallah başta bu topiktekilere daha sonra tüm bebiş bekleyen annelere nasip etsin. her gün dua ediyorum zaten hep dualarımdasınız. inşallah hamişsem daha çok edicem Allah hamilelerin ve çocukların duasını geri çevirmezmişşşsizin sayenizde bu ayı hiç stres yapmadan geçirdim çok teşekkür ederim hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Rabbim göbüşlerinizi boş bırakmasın inşallahhh
Ben çabalarken hiç böle bi düşüncesi olmayan ablam hamileee :)
Dalga geçiorm hepp biz çalıştık sen hamilesin nasıı işşş die :)))) kısmet işte çok kafaya takmıcaksın...
onlar daha düşünmüolardıı dikkat ediolardıı amaa 5 haftalık hamilee inşallah sağlıklı bir yeğenim olur...
çok heyecanlıyımmm :))) Darısı tüm isteyenlerin başınaaaa kıslarrr :)
canımmmm yaaa bebişim bana tutunsunn ben istediğiniz her yere yazarım adınızıherşeyden önce tek tek hepinize dua ediyorum Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah
Hic bir belirti hissetmeye gerek yokmuş iste ilayda hamile demekki biz bosuna oramiz ağrıyor buramiz ağrıyor demisiz :)) ve belirtisi olmayan ben ve benim gibilerinde hala sansi var veeeee bu arada keramet turşuda ehuehueju
ya kızlaaaaaarrrrr çok duygulandımmben yine de belki yanlıştır diye düşünmüştüm siz öyle söyleyincee açıldı yine benim çeşmeler Allahım hepinize nasip etsin inşallah. Artık bugünden sonra her gün birimizin haberini alalım kimsenin göbüşü boş kalmasın. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm en büyük pay sizin desteğinizdi. Hep dua edicem sizeee
ilaydadan sonra turşuda patlama yaşayacağız galibaburadaki herkes turşu yemeye başlarsa hiç şaşmam
Canim aglamayi birak simdi git bi abdest al şükür namazi kıl ilk bebeğin için sonra bizler icin dua et ve aklına kötü seyler getirme hadi mars mars seni cok seviyoruz
Ben çabalarken hiç böle bi düşüncesi olmayan ablam hamileee :)
Dalga geçiorm hepp biz çalıştık sen hamilesin nasıı işşş die :)))) kısmet işte çok kafaya takmıcaksın...
onlar daha düşünmüolardıı dikkat ediolardıı amaa 5 haftalık hamilee inşallah sağlıklı bir yeğenim olur...
çok heyecanlıyımmm :))) Darısı tüm isteyenlerin başınaaaa kıslarrr :)
bak bu mutlu günde böyle şeyler söyleme. sen arkadaşımızın mutluluğunu paylaş bir gün senin de mutluluğunu biz paylaşırızümitsizlik yok
bende sizi çok seviyorummmmmmmmmmm :) tamam ben gidip namaz kılıyım dua edgicem sizin içinn
hayırlı uğurlu olsun canım. darısı da inşallah en yakın zamanda senin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?