Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yarin belki giremem canim ben memlekete gidicem ismim Aypara kesinlesince beni de unutma birdaha tebrik ederim cok sevindim

aminnnnnnn.. canım aklıma gelmişken iş miş yapmak yok aslaaa söz ver bakim

canımmmm yaaa bebişim bana tutunsunn ben istediğiniz her yere yazarım adınızı herşeyden önce tek tek hepinize dua ediyorum Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah

Ben çabalarken hiç böle bi düşüncesi olmayan ablam hamileee :)
Dalga geçiorm hepp biz çalıştık sen hamilesin nasıı işşş die :)))) kısmet işte çok kafaya takmıcaksın...
onlar daha düşünmüolardıı dikkat ediolardıı amaa 5 haftalık hamilee inşallah sağlıklı bir yeğenim olur...
çok heyecanlıyımmm :))) Darısı tüm isteyenlerin başınaaaa kıslarrr :)

Hic bir belirti hissetmeye gerek yokmuş iste ilayda hamile demekki biz bosuna oramiz ağrıyor buramiz ağrıyor demisiz :)) ve belirtisi olmayan ben ve benim gibilerinde hala sansi var veeeee bu arada keramet turşuda ehuehueju

Hakkımızda hayırlısı

canımmmmm, şuan dünyanın en güzel günlerini en güzel duygularını yaşıyorsun, tadını çıkarmaya bak ama şimdi hemen herkese söyleme istersen, ben bi daha hamile kalırsam 8-10 haftalık olana kadar kimseye söylemeyeceğim

amin amin amin ecmain. canım insallah hamişssindir hayırlı ugurlu olsun.benide yazarmısın duygu diye canım

hayırlı uğurlu olsun canım. darısı da inşallah en yakın zamanda senin başına

canımmmm yaaa bebişim bana tutunsunn ben istediğiniz her yere yazarım adınızı herşeyden önce tek tek hepinize dua ediyorum Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah

Yuksekten uzanarak falan da bişey alma canım. Aynı hizaya gelip öyle alman gerekiyo..bu da benden tavsiye olsun

Hic bir belirti hissetmeye gerek yokmuş iste ilayda hamile demekki biz bosuna oramiz ağrıyor buramiz ağrıyor demisiz :)) ve belirtisi olmayan ben ve benim gibilerinde hala sansi var veeeee bu arada keramet turşuda ehuehueju

ilaydadan sonra turşuda patlama yaşayacağız galiba buradaki herkes turşu yemeye başlarsa hiç şaşmam

seviç gözyaşlarııı bunlarrr.... hep boyle mutluluk goz yaşların olsuunnnn.... canımm yaaaaaaaaaaaa..... bizim içinde dua et.. canımmm....

Canim aglamayi birak simdi git bi abdest al şükür namazi kıl ilk bebeğin için sonra bizler icin dua et ve aklına kötü seyler getirme hadi mars mars seni cok seviyoruz

bende sizi çok seviyorummmmmmmmmmm :) tamam ben gidip namaz kılıyım dua edicem sizin içinn

en güzel seyler beklemediğin zamanda olurmus rahat bırakmak gerek aslında ama kendimizi rahat bırakamıyoruz her konuda yani

bak bu mutlu günde böyle şeyler söyleme. sen arkadaşımızın mutluluğunu paylaş bir gün senin de mutluluğunu biz paylaşırız ümitsizlik yok

Tabi canım herkes hakkında hayırlısı ben o yazıyı şimdi gördüm. Bilerek yazmadım özür dillerim. Canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…