Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ilaydadan sonra turşuda patlama yaşayacağız galiba buradaki herkes turşu yemeye başlarsa hiç şaşmam
puahahahah olabilir walla
gerçi ben ilk hamileliğimde hiç turşu istememiştim en sevdiğim şeylerden soğuyup tiksinmiştim, hiç sevmediğim seyleri de aşermiştim ama şimdi şunu aşermiştim demeye korkuyorum walla, yoksa onları da canı çeken fln olur

Allahim sag salim kucağına almayı nasip etsin inş :) darisi sana bana hepimize

Hep mutlu olki sen
Bebeğimiz kolay olsun
Olay olsun aşkımız
İlk hamile sen ol ilaydaaaa
Aaaaa...
Oooo...ilayda diday day
Oooo...ilayda diday day

heyecandan bu kadar çıktı ancak kıslar

Hic bir belirti hissetmeye gerek yokmuş iste ilayda hamile demekki biz bosuna oramiz ağrıyor buramiz ağrıyor demisiz :)) ve belirtisi olmayan ben ve benim gibilerinde hala sansi var veeeee bu arada keramet turşuda ehuehueju

Ilayda hissetmis hamile oldugunu
Benim daha once bahsettigim bu hissiyatti
Bende icimde hissttigim an hamile oldumu ogrenicem diyorum hep

valla bende de şuan tık yok ama akşam canım turşu çeker mi bilmem dediğin gibi kafamıza yerleşebilir potansiyel var bizde çüzkü

Elaam müsait olsam bende aglicam walla ondan sanada aglama diyemiyorum ins Rabbim seninde guzel haber vermeni saglar
Hep mutlu olki sen
Bebeğimiz kolay olsun
Olay olsun aşkımız
İlk hamile sen ol ilaydaaaa
Aaaaa...
Oooo...ilayda diday day
Oooo...ilayda diday day

heyecandan bu kadar çıktı ancak kıslar

Bebeğim bu bile yeter inanilmaz duygu yoğunluğu yaşıyoruz gerçekten

Ilayda hissetmis hamile oldugunu
Benim daha once bahsettigim bu hissiyatti
Bende icimde hissttigim an hamile oldumu ogrenicem diyorum hep

Bende hissediyorum hamis gibi tek fark var ben hep hissediyorum sonuc kirmizi kart ahahahaha busefer gormem ins ve görmeyiz ins görürswmde mikmike devam heyoheyo

Alolah kabul etsin
ay ne guzel bugun cifte mutlu haber gelmis darisi senin ve burdaki herkesin basina
Hic bir belirti hissetmeye gerek yokmuş iste ilayda hamile demekki biz bosuna oramiz ağrıyor buramiz ağrıyor demisiz :)) ve belirtisi olmayan ben ve benim gibilerinde hala sansi var veeeee bu arada keramet turşuda ehuehueju
evet ben aylardir belirtilerle cildiriyorum ama yok bebek belirtisiz gelicek malum bizim bebisler
Hakkımızda hayırlısı
canim insallah Allah sanada en kisa zamanda evlat nasib etsin gul biraz gulki bebegin cabuk gelsin annesi

canımmm şu yarını da bi atlatayım batım geçsin bi. inşallah kesinleşsin de sonra hepinizi tek tek yazarımm

İlayda'cığım canım tebrik ederim ,çok mutlu oldum inan .

Öğle arası eve gideyim eşim test almışsaaa yapar gelirim, yoksa akşama kalır benim iş

Noluyooo burda noluyoooooooo..... ???

Iki dakika gitim ... kiz ilayda yoksaaA....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…