bende sizi çok seviyorummmmmmmmmmm :) tamam ben gidip namaz kılıyım dua edicem sizin içinn
Tabi canım herkes hakkında hayırlısı ben o yazıyı şimdi gördüm. Bilerek yazmadım özür dillerim. Canımmm
Allahim seni dahada mutlu etsin ins ve bebeğin ailenizr huzur saglik mutluluk versin aileniz genislesin :))
en güzel seyler beklemediğin zamanda olurmusrahat bırakmak gerek aslında ama kendimizi rahat bırakamıyoruz her konuda yani
puahahahah olabilir wallailaydadan sonra turşuda patlama yaşayacağız galibaburadaki herkes turşu yemeye başlarsa hiç şaşmam
Ben çabalarken hiç böle bi düşüncesi olmayan ablam hamileee :)
Dalga geçiorm hepp biz çalıştık sen hamilesin nasıı işşş die :)))) kısmet işte çok kafaya takmıcaksın...
onlar daha düşünmüolardıı dikkat ediolardıı amaa 5 haftalık hamilee inşallah sağlıklı bir yeğenim olur...
çok heyecanlıyımmm :))) Darısı tüm isteyenlerin başınaaaa kıslarrr :)
Canım hayırlı olsun ...bende sizi çok seviyorummmmmmmmmmm :) tamam ben gidip namaz kılıyım dua edicem sizin içinn
Hic bir belirti hissetmeye gerek yokmuş iste ilayda hamile demekki biz bosuna oramiz ağrıyor buramiz ağrıyor demisiz :)) ve belirtisi olmayan ben ve benim gibilerinde hala sansi var veeeee bu arada keramet turşuda ehuehueju
puahahahah olabilir walla
gerçi ben ilk hamileliğimde hiç turşu istememiştimen sevdiğim şeylerden soğuyup tiksinmiştim, hiç sevmediğim seyleri de aşermiştim ama şimdi şunu aşermiştim demeye korkuyorum walla, yoksa onları da canı çeken fln olur
aglıyorummmmmm
özür dilencek bişey yok canım benim. üzme kendini boşuna. Allahın izniyle olacak inş.
Elaam müsait olsam bende aglicam walla ondan sanada aglama diyemiyorum ins Rabbim seninde guzel haber vermeni saglaraglıyorummmmmm
Hep mutlu olki sen
Bebeğimiz kolay olsun
Olay olsun aşkımız
İlk hamile sen ol ilaydaaaa
Aaaaa...
Oooo...ilayda diday day
Oooo...ilayda diday day
heyecandan bu kadar çıktı ancak kıslar
aynen canım aynenvalla bende de şuan tık yok ama akşam canım turşu çeker mi bilmemdediğin gibi kafamıza yerleşebilir potansiyel var bizde çüzkü
Ilayda hissetmis hamile oldugunu
Benim daha once bahsettigim bu hissiyatti
Bende icimde hissttigim an hamile oldumu ogrenicem diyorum hep
Alolah kabul etsinya kızlaaaaaarrrrr çok duygulandımmben yine de belki yanlıştır diye düşünmüştüm siz öyle söyleyincee açıldı yine benim çeşmeler Allahım hepinize nasip etsin inşallah. Artık bugünden sonra her gün birimizin haberini alalım kimsenin göbüşü boş kalmasın. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm en büyük pay sizin desteğinizdi. Hep dua edicem sizeee
ay ne guzel bugun cifte mutlu haber gelmis darisi senin ve burdaki herkesin basinaBen çabalarken hiç böle bi düşüncesi olmayan ablam hamileee :)
Dalga geçiorm hepp biz çalıştık sen hamilesin nasıı işşş die :)))) kısmet işte çok kafaya takmıcaksın...
onlar daha düşünmüolardıı dikkat ediolardıı amaa 5 haftalık hamilee inşallah sağlıklı bir yeğenim olur...
çok heyecanlıyımmm :))) Darısı tüm isteyenlerin başınaaaa kıslarrr :)
evet ben aylardir belirtilerle cildiriyorum ama yok bebek belirtisiz gelicek malum bizim bebislerHic bir belirti hissetmeye gerek yokmuş iste ilayda hamile demekki biz bosuna oramiz ağrıyor buramiz ağrıyor demisiz :)) ve belirtisi olmayan ben ve benim gibilerinde hala sansi var veeeee bu arada keramet turşuda ehuehueju
canim insallah Allah sanada en kisa zamanda evlat nasib etsin gul biraz gulki bebegin cabuk gelsin annesiHakkımızda hayırlısı
canımmm şu yarını da bi atlatayım batım geçsin bi. inşallah kesinleşsin de sonra hepinizi tek tek yazarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?