Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımmmm yaaa bebişim bana tutunsunn ben istediğiniz her yere yazarım adınızı herşeyden önce tek tek hepinize dua ediyorum Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah

Kuzummmmmmmm gozun aydinnnnnnnnnnnnnnnn..........
allah'im kucagina almayi nasip etsin nasil sevindim yawww.. dogumhanenin ordan gectim yeni toplantim vardi hepimize dua etim..

slm kızlar bende artık anne olmak istiyorum artık denemediğim bişey kalmadı snırım en son pko teşhisi kondu bu ay klomen tedavisi gördüm dr 9 gün sonra test yap dedi yaptım gene malum tek çizgi 9 gün erken değil mi kızlar bi bilgi verin bana ayrıca adetime yakın hiçbirşey hisstemeyen ben bu ay belirtiler yaşıyorum hepten umutlandım galiba ben bayrama bebişimle girip çifte bayram yapmak istiyorummmmmmmmmm

Ben daha evli bile degilim kızlar bir sevdigim var insallah hayırlısı ile evleniriz.daha evlenmeye calısan bir sürü arkadas var benim gibi.suanın bile kıymatini bilin kızlar insallah ben ve diğer arkadaslarım da en yakın zamanda aranıza katılırız amin ecmain

Kızlarrr tursu tursu dedik yemekte tursu çıktı vallahi.ohh doyasıya da yedim hepimizin yerine haha :)

kiz bende dun annem yapmis nasil tursu yedim hic sevmem annem de sasirdi.. ama ben yumurtlama donemindeyim..
yumyummunn cani cekmistir yawww !!

kızlar cvp yazmadınız 9 gün erken değilmi kafayı yiycem valla düşün düşünnnnn

Psikolojik canim ama 9gun cok erken bekle adet olcağın gin yada geçince yap belieti arama hic yoksa hepsini hissedersin
Gamzeeee darisi basimizaa kizz...
ilayda ismimizi yazmayi unutmaaa...
Aminn canimm gerçekten nasil mutlu oldum anlatamam ilayda namaz kılmaya gitti bizlere de dua etcek ins en yakin zamanda nizde müjdeyi veririz

Neden evli degilsin yaş veya is filanmi evlilik gerçekten sevgililikten cok daha güzel şiddetle tavsiye edilir

kızlar cvp yazmadınız 9 gün erken değilmi kafayı yiycem valla düşün düşünnnnn

erken canımmmm bende 9 gun kala yapmıştımmm... tek çizgi çıktıı.... şu an bat gunum ve kırmızılardan ses yok... çünkü tatilde leerrrr ahahahahaaaaaaaa

Kuzummmmmmmm gozun aydinnnnnnnnnnnnnnnn..........
allah'im kucagina almayi nasip etsin nasil sevindim yawww.. dogumhanenin ordan gectim yeni toplantim vardi hepimize dua etim..

canımıniçiiii çok teşekkür ederimmm darısı başınıza olsun inşallah. Allahım bekleyen kimseyi boş bırakmasın. bol bol dua ettim size. bundan sonra da hep edicem. en kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyorumm

yaa bizde 6 aydır denioruz hala gelmedi bebiş:)ne eşimde ne bende problem yok.gerçi sperm sayısı birz düşük ama alt sınırda değil dr olur dedi.yok ama kafayı yicem:)2 güne falan yumurtlarım bakalım bu ay noolcak

Ps
Aminn canimm gerçekten nasil mutlu oldum anlatamam ilayda namaz kılmaya gitti bizlere de dua etcek ins en yakin zamanda nizde müjdeyi veririz
Amin guzelim.. insallah dualarimiz kabul olurr..

Amin guzelim amin.. canim benim yaa supriz oldu.. insallah dualarini eksik etme ismimizi de yazmayi unutma gobege.. insallah pesinden geliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…