Eki Görüntüle 819328 işte bu kızlar sizde bi bakınn
Noluyooo burda noluyoooooooo..... ???
Iki dakika gitim ... kiz ilayda yoksaaA....
aglıyorummmmmm
canımmmm yaaa bebişim bana tutunsunn ben istediğiniz her yere yazarım adınızıherşeyden önce tek tek hepinize dua ediyorum Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah
Aynen canım ilayda artık iki canli darısı bize ins
Kızlarrr tursu tursu dedik yemekte tursu çıktı vallahi.ohh doyasıya da yedim hepimizin yerine haha :)
kiz bende dun annem yapmis nasil tursu yedim hic sevmem annem de sasirdi.. ama ben yumurtlama donemindeyim..
yumyummunn cani cekmistir yawww !!
Hep mutlu olki sen
Bebeğimiz kolay olsun
Olay olsun aşkımız
İlk hamile sen ol ilaydaaaa
Aaaaa...
Oooo...ilayda diday day
Oooo...ilayda diday day
heyecandan bu kadar çıktı ancak kıslar
Psikolojik canim ama 9gun cok erken bekle adet olcağın gin yada geçince yap belieti arama hic yoksa hepsini hissedersinslm kızlar bende artık anne olmak istiyorum artık denemediğim bişey kalmadı snırım en son pko teşhisi kondu bu ay klomen tedavisi gördüm dr 9 gün sonra test yap dedi yaptım gene malum tek çizgi 9 gün erken değil mi kızlar bi bilgi verin bana ayrıca adetime yakın hiçbirşey hisstemeyen ben bu ay belirtiler yaşıyorum hepten umutlandım galiba ben bayrama bebişimle girip çifte bayram yapmak istiyorummmmmmmmmm
Aminn canimm gerçekten nasil mutlu oldum anlatamam ilayda namaz kılmaya gitti bizlere de dua etcek ins en yakin zamanda nizde müjdeyi veririzGamzeeee darisi basimizaa kizz...
ilayda ismimizi yazmayi unutmaaa...
Ben daha evli bile degilim kızlar bir sevdigim var insallah hayırlısı ile evleniriz.daha evlenmeye calısan bir sürü arkadas var benim gibi.suanın bile kıymatini bilin kızlar insallah ben ve diğer arkadaslarım da en yakın zamanda aranıza katılırız amin ecmain
tebrikler cnm allah tamamına erdirsin darısı bizlere olsun inşallah peşinden sürükle bizleride.....
canımmmm yaaa çok tatlısın süper olmuş
kızlar cvp yazmadınız 9 gün erken değilmi kafayı yiycem valla düşün düşünnnnn
Kuzummmmmmmm gozun aydinnnnnnnnnnnnnnnn..........
allah'im kucagina almayi nasip etsin nasil sevindim yawww.. dogumhanenin ordan gectim yeni toplantim vardi hepimize dua etim..
Amin guzelim.. insallah dualarimiz kabul olurr..Ps
Aminn canimm gerçekten nasil mutlu oldum anlatamam ilayda namaz kılmaya gitti bizlere de dua etcek ins en yakin zamanda nizde müjdeyi veririz
canımıniçiiii çok teşekkür ederimmm darısı başınıza olsun inşallah. Allahım bekleyen kimseyi boş bırakmasın. bol bol dua ettim size. bundan sonra da hep edicem. en kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?