Allahim kabul etsin namazını ve dualarini ins
erken canımmmm bende 9 gun kala yapmıştımmm... tek çizgi çıktıı....şu an bat gunum ve kırmızılardan ses yok... çünkü tatilde leerrrr ahahahahaaaaaaaa
psikolojik canim ama 9gun cok erken bekle adet olcağın gin yada geçince yap belieti arama hic yoksa hepsini hissedersin
aminn canimm gerçekten nasil mutlu oldum anlatamam ilayda namaz kılmaya gitti bizlere de dua etcek ins en yakin zamanda nizde müjdeyi veririz
neden evli degilsin yaş veya is filanmi evlilik gerçekten sevgililikten cok daha güzel şiddetle tavsiye edilir
Bu sayfada kal ozaman stres olmamasinin en büyük sebebi ve nasip bebeklerimizin dogacagi tarih belli biz burda isi eğlenceye döktük ve nasil gecti shic anlamadik ve hic belirti konuşmadık ve hepimiz beyin olarak rahatiz sende sakin ol bnmde 7.ayim olacagi varsa zaten olur olmayacaksa sen amudada kalksan olmaz ve her adet oldugumzda bebegimize 1ay daha yaklasıyoruz bunu unutma ve rahatlayaa bizde 6 aydır denioruz hala gelmedi bebiş:)ne eşimde ne bende problem yok.gerçi sperm sayısı birz düşük ama alt sınırda değil dr olur dedi.yok ama kafayı yicem:)2 güne falan yumurtlarım bakalım bu ay noolcak
erken canim 9 gun cok erken yumurtama yeni bitmis ola bilir o yuzden bekle 2-3 gun kala alirsin mutlu haberini insallahslm kızlar bende artık anne olmak istiyorum artık denemediğim bişey kalmadı snırım en son pko teşhisi kondu bu ay klomen tedavisi gördüm dr 9 gün sonra test yap dedi yaptım gene malum tek çizgi 9 gün erken değil mi kızlar bi bilgi verin bana ayrıca adetime yakın hiçbirşey hisstemeyen ben bu ay belirtiler yaşıyorum hepten umutlandım galiba ben bayrama bebişimle girip çifte bayram yapmak istiyorummmmmmmmmm
çok teşekkür ederim canımmm inşallah. takılın peşime gelin
erken canim 9 gun cok erken yumurtama yeni bitmis ola bilir o yuzden bekle 2-3 gun kala alirsin mutlu haberini insallah
demi bencede erken inşallah sennde benmde tüm arkadaşlarımızın kırmızı kartı hiç gelmez
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn gamezeemm inşallah kuzum. bundan sonra bende sizin güzel haberlerinizi bekliyorum.
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn gamezeemm inşallah kuzum. bundan sonra bende sizin güzel haberlerinizi bekliyorum.
bnde sevndm cok mtlu oldum ınan agladm bleama bnı hc gormdn cvap yazmadn
kuzuuuuuummmm yazdım yaaa görmedin mi. ağlama kuzum benden sonra sıra sende yarın haber ver dediimmm. gözünden kaçırdın heraldee
çok teşekkür ederim mutluluğumu paylaştığınız için. sen zaten kaç gündür aklımdasın hatta sabah uyandım allaaahhh bugün 1 ekim elaaam test yaptı mı acaba dedimAllahım inşallah bebişin seninledir de bizi de ağlatırsın mutluluktann
kuzuuuuuummmm yazdım yaaa görmedin mi. ağlama kuzum benden sonra sıra sende yarın haber ver dediimmm. gözünden kaçırdın heraldee
çok teşekkür ederim mutluluğumu paylaştığınız için. sen zaten kaç gündür aklımdasın hatta sabah uyandım allaaahhh bugün 1 ekim elaaam test yaptı mı acaba dedimAllahım inşallah bebişin seninledir de bizi de ağlatırsın mutluluktann
hoş geldin canım inşalah bu ay bir bebeğin olur hayırlısıyla . . . .
aminnn inş ilayda galiba sana demiştim deilmi ben icimden bi ses hamiş oldunu sölüyo diye yoksa elayamı mücizeyemi demiştim unuttum yaa
Bizlerde nasip eder insan bugün ilk aşılama mı oldum bakalım yanı aslında cokta umudum yok bilmiyorum eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sonuclar pekte iyi değil Umut bağlamıyorum. Ama allahtanda umut kesilmez
inş cnm nerde o gunler
bana demiştin canım annemgildeyken konuşmuştuk ya. acaba yumyum bitti mi kaçırdım mı diye düşünüyodum.
bence sen hamilesin dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?