Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

erken canımmmm bende 9 gun kala yapmıştımmm... tek çizgi çıktıı.... şu an bat gunum ve kırmızılardan ses yok... çünkü tatilde leerrrr ahahahahaaaaaaaa

demi bencede erken inşallah sennde benmde tüm arkadaşlarımızın kırmızı kartı hiç gelmez

nasip canım insallah bende o güzel duygusu sevdiğimle bir ömür yasayarak tadarım hayırlısı ile insallahamin ecmain

Bu sayfada kal ozaman stres olmamasinin en büyük sebebi ve nasip bebeklerimizin dogacagi tarih belli biz burda isi eğlenceye döktük ve nasil gecti shic anlamadik ve hic belirti konuşmadık ve hepimiz beyin olarak rahatiz sende sakin ol bnmde 7.ayim olacagi varsa zaten olur olmayacaksa sen amudada kalksan olmaz ve her adet oldugumzda bebegimize 1ay daha yaklasıyoruz bunu unutma ve rahatla

erken canim 9 gun cok erken yumurtama yeni bitmis ola bilir o yuzden bekle 2-3 gun kala alirsin mutlu haberini insallah

çok teşekkür ederim canımmm inşallah. takılın peşime gelin

ilaydam ALLAH kabul etsin namazını dualarını inş bizleride söylemişsindir ve ayrıca gözün aydın inş kucagınada saglıklıca alırsın hayrlı evlar olur

erken canim 9 gun cok erken yumurtama yeni bitmis ola bilir o yuzden bekle 2-3 gun kala alirsin mutlu haberini insallah

canımm 9 gün çok erken. belki de döllenme bile yeni gerçekleşti bilemeyiz. en erken adet gününde tekrarla testi. ben bi gün önceden yaptım gerçi ama eğer varsa silik de olsa çıkar inşallah ama 9 gün çok erken. bide belirti arama. bak gamzem bilir biz hep o hatayı yaptık. sonunda belirti aramamaya hatta konuşmamaya karar verdik. olacağı varsa olur zaten kendini dinleyip stres yapma

bnde sevndm cok mtlu oldum ınan agladm ble ama bnı hc gormdn cvap yazmadn

kuzuuuuuummmm yazdım yaaa görmedin mi. ağlama kuzum benden sonra sıra sende yarın haber ver dediimmm. gözünden kaçırdın heraldee
çok teşekkür ederim mutluluğumu paylaştığınız için. sen zaten kaç gündür aklımdasın hatta sabah uyandım allaaahhh bugün 1 ekim elaaam test yaptı mı acaba dedim Allahım inşallah bebişin seninledir de bizi de ağlatırsın mutluluktann

inş cnm nerde o gunler

aminnn inş ilayda galiba sana demiştim deilmi ben icimden bi ses hamiş oldunu sölüyo diye yoksa elayamı mücizeyemi demiştim unuttum yaa

aminnn inş ilayda galiba sana demiştim deilmi ben icimden bi ses hamiş oldunu sölüyo diye yoksa elayamı mücizeyemi demiştim unuttum yaa

bana demiştin canım annemgildeyken konuşmuştuk ya. acaba yumyum bitti mi kaçırdım mı diye düşünüyodum.
bence sen hamilesin dedin

Bizlerde nasip eder insan bugün ilk aşılama mı oldum bakalım yanı aslında cokta umudum yok bilmiyorum eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sonuclar pekte iyi değil Umut bağlamıyorum. Ama allahtanda umut kesilmez

Bende gecen ay catlatma ignesi oldum kolomen kullandim doktor dedi dusuk dozda bile cok ii tepki vermis cok yumurtan lmus fln dedi bu ay catlatma ignesi olmadim bakalim bu ay olcakmi gecen ay kimyasal gebelik yasadim ins bu ay normal bi gebelik olur hayirlisiyla.29undada ovulasyon testi yaptgim cift cizgi gordum gecen ayda 29unda catlatma ignesi vurulmustun :) beraberlik oldu esimle bakalim hayirlisi ama dun gece kasiklarim agridi ozellikle sol kasiigimda cok siddetli bi agrim vardi uyuyamadim nerdeyse ..

Son düzenleme:
bana demiştin canım annemgildeyken konuşmuştuk ya. acaba yumyum bitti mi kaçırdım mı diye düşünüyodum.
bence sen hamilesin dedin

hee evet evt sana demiştim sende senin agzından RABBİMİN kulana demiştin ilk ben bildim ben bildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…