elaaaam ve LoReNaaa yarın test yapın tamam mı çok heyecanlıyımm
İlayda'cığım canım tebrik ederim ,çok mutlu oldum inan .
Öğle arası eve gideyim eşim test almışsaaa yapar gelirim, yoksa akşama kalır benim iş
bendee canııımmm bugun bi ara yagmurdan fırsat olursa test almaya gıdıcemm... yarın da yapıcam nasıpseee artıkkkk....
ilaydaaaaaaammmm hamis misiiiinnnnnnn
bendee canııımmm bugun bi ara yagmurdan fırsat olursa test almaya gıdıcemm... yarın da yapıcam nasıpseee artıkkkk....
ilaydaaaaaaammmm hamis misiiiinnnnnnn53: :53
Oleeeeeyyyyyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:124::124::124::124::124::124: hoooooooleeeeyyyyyy hooooleeeeeeeyyyyyyy halayyya gelin kisceleeeerrrr:118::118::118::118: cooooooook sevindim cooooooook muthis bi haber buuuuuuu sağlıkla al kucağına canım benim
ilaydaaaaaaammmm hamis misiiiinnnnnnn53: :53
Oleeeeeyyyyyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:124::124::124::124::124::124: hoooooooleeeeyyyyyy hooooleeeeeeeyyyyyyy halayyya gelin kisceleeeerrrr:118::118::118::118: cooooooook sevindim cooooooook muthis bi haber buuuuuuu sağlıkla al kucağına canım benim
inşallah hepimize nasip edecekGebelik testimde ikinci çizgisini görebilecekmiyim acaba birgun Allah nasip edecekmi bana da
ya kızlaaaaaarrrrr çok duygulandımmben yine de belki yanlıştır diye düşünmüştüm siz öyle söyleyincee açıldı yine benim çeşmeler Allahım hepinize nasip etsin inşallah. Artık bugünden sonra her gün birimizin haberini alalım kimsenin göbüşü boş kalmasın. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm en büyük pay sizin desteğinizdi. Hep dua edicem sizeee
canımmmm hayırlısı yaa. inşallah olur bizlerindecanımmmm yaaa bebişim bana tutunsunn ben istediğiniz her yere yazarım adınızıherşeyden önce tek tek hepinize dua ediyorum Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah
Allah kabul etsin canımmm inşallahhhbende sizi çok seviyorummmmmmmmmmm :) tamam ben gidip namaz kılıyım dua edicem sizin içinn
hee evet evt sana demiştim sende senin agzından RABBİMİN kulana demiştin ilk ben bildim ben bildim
hadi inş elayla senden hamiş haberini alırız sıra sizde sizde gösterin cift cizgiyi sevinelim hepimizoynayalım göbek atalım sarkı söyleyelim ilayda actı arkadan devam durmk yok
canımm 9 gün çok erken. belki de döllenme bile yeni gerçekleşti bilemeyiz. en erken adet gününde tekrarla testi. ben bi gün önceden yaptım gerçi amaeğer varsa silik de olsa çıkar inşallah ama 9 gün çok erken. bide belirti arama. bak gamzem bilir biz hep o hatayı yaptık. sonunda belirti aramamaya hatta konuşmamaya karar verdik. olacağı varsa olur zaten kendini dinleyip stres yapma
o zaman yüs puan sana
ayyy kandada çıkacak canım böyle degerin katkana katlana gidecek sonra keseyi gorcen sonra pit pitlari duycan saglikli bi şekilde 9ayi bitircen pirt diye doguruvercen yegenimiziiii yesin hicran teysesi onu
stes yapmamaya çalışıyorum ama gene de kendinden oluyo galiba inşallah ayın 20 sinde yumurtan çatlamış dedi drm 20 21 22 ilişki önerdi 9 gün sonra test yap dedi ben bugün yaptım negatif acaba ilişkiden sonra mı bana 9 gün dedi acama belirti aramıyorum ama hiç yaşamazdım belirti bu ay olunca umutlandım biraz
ayyy kandada çıkacak canım böyle degerin katkana katlana gidecek sonra keseyi gorcen sonra pit pitlari duycan saglikli bi şekilde 9ayi bitircen pirt diye doguruvercen yegenimiziiii yesin hicran teysesi onu
aminnn canim duani eksik etme bizdende duygulandim agliyorum simdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?