Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bendee canııımmm bugun bi ara yagmurdan fırsat olursa test almaya gıdıcemm... yarın da yapıcam nasıpseee artıkkkk....

hadi inş elayla senden hamiş haberini alırız sıra sizde sizde gösterin cift cizgiyi sevinelim hepimiz oynayalım göbek atalım sarkı söyleyelim ilayda actı arkadan devam durmk yok

ilaydaaaaaaammmm hamis misiiiinnnnnnn 53::53

Oleeeeeyyyyyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:124::124::124::124::124::124: hoooooooleeeeyyyyyy hooooleeeeeeeyyyyyyy halayyya gelin kisceleeeerrrr:118::118::118::118: cooooooook sevindim cooooooook muthis bi haber buuuuuuu sağlıkla al kucağına canım benim

evt terst yapmış cift cigi gösterdi bizede hamiş yani artık anne oluyo tey tey teyy

hicranııımmmmmmmmm çoookkk teşekür ederim. testimde ikinci çizgiyi gördüm bugün gerçi kan testi yaptırana kadar tam emin olamıycam heralde hala içimde soru işareti var ama inşallah Rabbim yanıltmasın doğru olsunn darısı da size olsun canıımmmm

Gebelik testimde ikinci çizgisini görebilecekmiyim acaba birgun Allah nasip edecekmi bana da
inşallah hepimize nasip edecek

canımmmm yaaa bebişim bana tutunsunn ben istediğiniz her yere yazarım adınızı herşeyden önce tek tek hepinize dua ediyorum Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah
canımmmm hayırlısı yaa. inşallah olur bizlerinde sende dua et sabisin artık.. duan kabul olur

bende sizi çok seviyorummmmmmmmmmm :) tamam ben gidip namaz kılıyım dua edicem sizin içinn
Allah kabul etsin canımmm inşallahhh

hadi inş elayla senden hamiş haberini alırız sıra sizde sizde gösterin cift cizgiyi sevinelim hepimiz oynayalım göbek atalım sarkı söyleyelim ilayda actı arkadan devam durmk yok

hayırlısııı canımmmm bi yanım çok sakin bi yanımmda meraktan çatlıcammmmm modunda........... ayyy cok karısıgımm yaaaaaaaa

stes yapmamaya çalışıyorum ama gene de kendinden oluyo galiba inşallah ayın 20 sinde yumurtan çatlamış dedi drm 20 21 22 ilişki önerdi 9 gün sonra test yap dedi ben bugün yaptım negatif acaba ilişkiden sonra mı bana 9 gün dedi acama belirti aramıyorum ama hiç yaşamazdım belirti bu ay olunca umutlandım biraz

ilişkiden sonra demiştir canım. benim 17 sinde çatladı yumurtam. 21 ine kadar çalışmaya devam ettik. 10 gün falan geçti ilişkinin üstünden, testte silik çıktı

ilayda bişi sormuştum cvp vermedinn kocana müjdeledin mi tepkisi ne oldu ne dedi sölesene gıss

ayyy kandada çıkacak canım böyle degerin katkana katlana gidecek sonra keseyi gorcen sonra pit pitlari duycan saglikli bi şekilde 9ayi bitircen pirt diye doguruvercen yegenimiziiii yesin hicran teysesi onu

ayyyy canım benim yaaa ne güzel konuştun inşallahhh öyle olur. darısı başına kuzum bende teyze olmak istiyorum artıııkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…