- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
çok agladm adet gorunce doktor ole soleyınce 5 kat agladm ama sustum sonradan olacagına en basında olması daha ıı nasip degılmıs bu ayda
çok agladm adet gorunce doktor ole soleyınce 5 kat agladm ama sustum sonradan olacagına en basında olması daha ıı nasip degılmıs bu ayda
canım sende iltihap falan var mı??? soğan kürü onun için oluyor.
geçmiş olsun canımm. Allah tekrar yaşatmasın aynı sıkıntıyı. sonradan bi terslik olmasındansa en başından bunu duymak daha hayırlı. ben böyle rahatlattım kendimi. Allah beterinden korusun. bi kere gebelik oluştuysa yine olur inşallah. hep birlkte beklicezz
Hersey dogru zamanda güzel canim bukadar uzme kendini sen sağlıklı olki sağlıklı bebekler getir dünyada isyan etme herseyde bir hayır vardır mutlaka
"Hobi amaçlı"haklısın öyle düşünmekte de, bende çocuğa konsantre olmadan ama tedbir almadan çalışayım diyorum, hobi amaçlıdediğin gibi en hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah.
Birisi yapıyorum demiş, ben de yapayım demiştim canımcanım bu soğan kürünü sen mi yapıcam demiştin?? eğer öyleyse ne durumlarda ve nasıl yapıldığını bana anlatabilir misin? eğer yok sen değilsen birisi bana şu soğan kürünü anlatabilir miiiiiiii :84:
geçmiş olsun canım, hayırlısı böyleymiş demek ki. Daha da büyüdükten sonra kaybetseydin daha çok üzülürdün. Hem demek ki hamile kalabiliyorsun, bir de bu açıdan bak olayahastaneden gelıyorm sımdı kımyasal gebelıkmıs dedıgınız gıbıaglaya aglaya öldüm Allah herseyın hayırlısını versın
hoşgeldinnnn:) sen de erken başlıyosun kürtaj sonrasıı
"Hobi amaçlı"çok güzel tabir ettin, öyle yapalım en iyisi, kafamız rahat olsun
Birisi yapıyorum demiş, ben de yapayım demiştim canım
Kürtajdan sonra rahimin temizlenmesi için yapan kızlar vardı da, ben de o yüzden yapıcaktım. Zaten vajinal enfeksiyonum da var, ona da iyi gelir diye. Biraz okudum da, adet bittikten 2-3 gün sonra başlayıp 15 gün , günde 2 kez içilecekmiş.
Tarifi de ;
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan (sıcakken) içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam)
geçmiş olsun canım, hayırlısı böyleymiş demek ki. Daha da büyüdükten sonra kaybetseydin daha çok üzülürdün. Hem demek ki hamile kalabiliyorsun, bir de bu açıdan bak olayaAllah daha sağlıklı sıhhatlisini versin inşallah
Hosbulduk canım benim kese bayağı kucuktu doktor kendi soyledi bir adet yeterli diye hayırlısı
İnşallahamin canım tek dılegım o zaten Allah herkesin once canına saglık versın sonra bebegıne güç versın saglıkla tutunsun annesıne ıns :)
İnşallah
Benim bebeğim 9 haftalıktı beni bıraktığında. Yine de çok küçük ama insan minik el kol tomurcuklarının oluştuğunu fln gördükten sonra daha kötü oluyor.
inşallah hayırlı zamanda hamile kalırız hep beraber :)
her şer bildiğimizde muhakkakki bi hayır vardır Allah tan hayırlısını dılıyorm saglıklısını :) heppimiz için
Iste bu yaa :) mikmiki çocuk icin degil sevgimiz icin yapcaz hamilelik belirtileri hakkinda yorum yapmicaz ve kedimizi dinlemocez anlaştık mi
anlaştk :) ben duaya baslıyım hepımız adına bıtırırım bır aya hepınızı saycam ısım olarak bılemem herkesı ama burdakı butun ısteyenler adına dıcem :) ondan sonrada bırakıorm ustune dusmeyı
bu ay okadar ustune dusmedım düşükle sonuclansada oldu bıraz daha rahatlasam olcak heralde daha 21 yasındayım bu ıstek bana nerden geldı bılmıorm :)
Cennet sana inanamıyorum bukadar panik yaptigindan seni gerçekten yasin geciyo sandım yaa yuh artık yaa sen benim yaşıma kadar 5tane dogurursun :)(
sağol canım amin, sana da geçmiş olsun, Allah birdaha hiçbirimize yaşatmasın...cok gecmıs olsn cnm Allah bidaha yasatmasın o acıyı en kısa zamanda bı bebişin olur ıns...
yaşın daha çok gençmiş, evham yapmaanlaştk :) ben duaya baslıyım hepımız adına bıtırırım bır aya hepınızı saycam ısım olarak bılemem herkesı ama burdakı butun ısteyenler adına dıcem :) ondan sonrada bırakıorm ustune dusmeyı
bu ay okadar ustune dusmedım düşükle sonuclansada oldu bıraz daha rahatlasam olcak heralde daha 21 yasındayım bu ıstek bana nerden geldı bılmıorm :)
sen kac yasındasınkı ya ben hıc ıstemıodm aslında korndugum halde hamıle kaldm bebegımı 10haftalk kaybettm sonra onu ole hıssettıkten sonra ıcımde bı ıstek oldu sımdıde ıstesemde olmuo:/
sağol canım amin, sana da geçmiş olsun, Allah birdaha hiçbirimize yaşatmasın...
yaşın daha çok gençmiş, evham yapmaBenim yaşım geçiyor artık :26:
İnşallah cnm senin başka cocuk varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?