Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cami aşılma yaptım dün bakalım. ....

Bence bekle daha dogru sonuc vermez bide ilişkiden sonra demiştir belirti katıldığın sayfalarda yaziyorsa araniyo maalesef ve tek tek hepsini yaşıyorsun sen yinede rahatlat kendini çünkü dünyanın sonu değil ve Allah sana ve esine saglik ve huzur versin gerisi zamani gelince olur

ilayda bişi sormuştum cvp vermedinn kocana müjdeledin mi tepkisi ne oldu ne dedi sölesene gıss

ayyyy görmedim pardonn. bende size onu anlatıcaktım.
iki gündür hissediyorum dedim ya. dün gece kocişimle yattık. biraz yatakta sohbet ettik sonra o uyudu. ben tuvalete gittim geldim. yattım sonra bi daha tuvalete gittim. yarım saatte üç dört kez idrara çıktım. en son geldim yatağa uzandım, noluyo ya diye düşündüm. elimi karnıma koydum. eşimin arkası dönüktü oda bana döndü (uyuyor ama) oda elini karnıma koydu o şekilde uyumuşuz. sabah bana dedi ki aşkım sen bi güzelleştin, meleğimiz mi geliyor yoksa. dedim ki aslında bende öyle hissediyorum ama söyleyemedim.
sonra o işe gitti, bende testi yaptım. resmini çektim gönderdim. direk aradı. inanmıyorummm diye şimdi de mesaj attı dünyanın en güzel annesi sana çok aşığımm diye ayyy çok utandımm

şu dünyada bebiş büyük ihtiyaççç
herkez ikinci çizgiye muhtaççç
başta sen ol ilayda hamiştaş
hepimiz gelecez sırayla bak yavaş yavaşş

onda bunda iloştadır
iloşta bunda ondadır
şuan hamişlik kimdese
bizim halayımız onadırrr

:124::124::124::124:

canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galiba çok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:
bikaç gün sonra doktora giderim artık

ilişkiden sonra demiştir canım. benim 17 sinde çatladı yumurtam. 21 ine kadar çalışmaya devam ettik. 10 gün falan geçti ilişkinin üstünden, testte silik çıktı

cnm çok sevindim...bu haber çok iyi geldi bana. inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın. dün mevlüt yaptırdım evde hepinize çok çok çok dua ettirdim, benim de bat yarın ya da öbür gün hadi hemencecik yarın olsun :)

harika yaaaa ... aman mutluluğunuz daim olsun canımmmm

döktürmüşsün yine cnm, süpersin...

yaaaaaa süpersin ama seeeeennnn kız yerim ben sizi yaaa çok seviyorum iyiki varsınızzzzz

ayyyyy çoookkk harikaaaaa yaaaaaaaaaa.........

ilişkiden sonra demiştir canım. benim 17 sinde çatladı yumurtam. 21 ine kadar çalışmaya devam ettik. 10 gün falan geçti ilişkinin üstünden, testte silik çıktı

ilişkiden sonra 9 gün bugün bnm doğru hesaplamışım ben şimdi 10 günden sonra tekrar test yapim bakalım o zmnne çıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…