yok bebegm ne blm heveslenmeym nolur nolmazbebeğimmm bi umutsuz musun bana mı öyle geldi
ayyyy canım benim yaaa ne güzel konuştun inşallahhh öyle olur. darısı başına kuzum bende teyze olmak istiyorum artıııkkk
Alolah kabul etsin
ay ne guzel bugun cifte mutlu haber gelmis darisi senin ve burdaki herkesin basina
evet ben aylardir belirtilerle cildiriyorum ama yok bebek belirtisiz gelicek malum bizim bebisler
canim insallah Allah sanada en kisa zamanda evlat nasib etsin gul biraz gulki bebegin cabuk gelsin annesi
elaaaaaammmmmm sendende böyle bi güzel haber bekliyorum baliiiimmm ins koca.gobuslu olursun
stes yapmamaya çalışıyorum ama gene de kendinden oluyo galiba inşallah ayın 20 sinde yumurtan çatlamış dedi drm 20 21 22 ilişki önerdi 9 gün sonra test yap dedi ben bugün yaptım negatif acaba ilişkiden sonra mı bana 9 gün dedi acama belirti aramıyorum ama hiç yaşamazdım belirti bu ay olunca umutlandım biraz
elaaaaaammmmmm sendende böyle bi güzel haber bekliyorum baliiiimmm ins koca.gobuslu olursun
ilayda bişi sormuştum cvp vermedinnkocana müjdeledin mi tepkisi ne oldu ne dedi sölesene gıss
canımmmmmm Allah nasip ederse ilk müjdeyi ben vericem galibaçok yoğun hissedyorum. dayanamadım testi yaptım silik çıktı. batım yarın:18:
bikaç gün sonra doktora giderim artık
ilişkiden sonra demiştir canım. benim 17 sinde çatladı yumurtam. 21 ine kadar çalışmaya devam ettik. 10 gün falan geçti ilişkinin üstünden, testte silik çıktı
ayyyy görmedim pardonn. bende size onu anlatıcaktım.
iki gündür hissediyorum dedim ya. dün gece kocişimle yattık. biraz yatakta sohbet ettik sonra o uyudu. ben tuvalete gittim geldim. yattım sonra bi daha tuvalete gittim. yarım saatte üç dört kez idrara çıktım. en son geldim yatağa uzandım, noluyo ya diye düşündüm. elimi karnıma koydum. eşimin arkası dönüktü oda bana döndü (uyuyor ama) oda elini karnıma koydu o şekilde uyumuşuz.sabah bana dedi ki aşkım sen bi güzelleştin, meleğimiz mi geliyor yoksa. dedim ki aslında bende öyle hissediyorum ama söyleyemedim.
sonra o işe gitti, bende testi yaptım. resmini çektim gönderdim. direk aradı. inanmıyorummm diyeşimdi de mesaj attı dünyanın en güzel annesi sana çok aşığımm diye ayyy çok utandımm
bebsiiiimmm sendendeee güzel bi haber bekliyoruuuuzzz
şu dünyada bebiş büyük ihtiyaççç
herkez ikinci çizgiye muhtaççç
başta sen ol ilayda hamiştaş
hepimiz gelecez sırayla bak yavaş yavaşş
onda bunda iloştadır
iloşta bunda ondadır
şuan hamişlik kimdese
bizim halayımız onadırrr
:124::124::124::124:
şu dünyada bebiş büyük ihtiyaççç
herkez ikinci çizgiye muhtaççç
başta sen ol ilayda hamiştaş
hepimiz gelecez sırayla bak yavaş yavaşş
onda bunda iloştadır
iloşta bunda ondadır
şuan hamişlik kimdese
bizim halayımız onadırrr
:124::124::124::124:
ayyyy görmedim pardonn. bende size onu anlatıcaktım.
iki gündür hissediyorum dedim ya. dün gece kocişimle yattık. biraz yatakta sohbet ettik sonra o uyudu. ben tuvalete gittim geldim. yattım sonra bi daha tuvalete gittim. yarım saatte üç dört kez idrara çıktım. en son geldim yatağa uzandım, noluyo ya diye düşündüm. elimi karnıma koydum. eşimin arkası dönüktü oda bana döndü (uyuyor ama) oda elini karnıma koydu o şekilde uyumuşuz.sabah bana dedi ki aşkım sen bi güzelleştin, meleğimiz mi geliyor yoksa. dedim ki aslında bende öyle hissediyorum ama söyleyemedim.
sonra o işe gitti, bende testi yaptım. resmini çektim gönderdim. direk aradı. inanmıyorummm diyeşimdi de mesaj attı dünyanın en güzel annesi sana çok aşığımm diye ayyy çok utandımm
harika yaaaa ... aman mutluluğunuz daim olsun canımmmm
aaayyy ne mutlu size rabbim mutlulugunuzuu bozmasin ins
ilişkiden sonra demiştir canım. benim 17 sinde çatladı yumurtam. 21 ine kadar çalışmaya devam ettik. 10 gün falan geçti ilişkinin üstünden, testte silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?