Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yemin ederim burnumun diregi sızladı inş bizde yasarız bu duyguları koçişlermizede yasatırız ayy çok güzel bi duygu yaaa

Kızlar beni de ekleyim lütfennnn Gelmesini hiç istemediğim regl tarihim 6 Ekimmmm :)

aminnn canim duani eksik etme bizdende duygulandim agliyorum simdii

ağlama kuzuuuummm bak duygusalım zaten benim iki tane erkek kardeşim var kız kardeşim yok. teyze olamam sanıyodumm ama sizi tanıdım ya öyle mutluyum ki. birsürü yeğenim olucak teyze olucam heyoooooo

şuan heycanla bekleyen tüm güzel anne adaylarına gelsinnnn
bu sipoşlar hep böyle boşa gitmezki
elbet döllenecektir günün birinde
yumoşlara girecek sipoşlarımız
hamiş olacağız günün birinde

bizimde gözlerimiz çift çizgiyi görecek
bizimde batlarda kırmızılar gelmicek
elbette göbişe bebişler girecek
şaşırıp kalacağız günün birinde

Beklemek de zor kızlar ya.
Ayın 15ine daha çok var:))

sen hiç ağlama tatlımmmmm sevinctendi benim gosyaslarim cooooooook mutlu oldum inan..... Benimde kis kardesim yok teyse olmayi çok isterdim hep bi suru yegenim olacak ins

inşallah kuzum benim. hepinizi çok seviyorummm çok güzel birer anne olucaksınız Allahın izniyle

Allahim kabul etsin ins dualarimizi ve mevludunu ins senden de tez zamanda güzel haberler alırız:))
Kızlar beni de ekleyim lütfennnn Gelmesini hiç istemediğim regl tarihim 6 Ekimmmm :)
Hg aramiza ins bu topik sanada ugurlu gelir

Harikasın bebeğim sen yaa hahahahhahahaha

Allahim kabul etsin ins dualarimizi ve mevludunu ins senden de tez zamanda güzel haberler alırız:))

Hoşbuldum, İnşallah yaaaa heyecanla bekliyorummm :))

evet kuzum bizim topik öksüz yetim kaldı kiscelerin epsi dağıldı gitti bizde buralardayız yasakimm da gelmiyo artık kimseden bi haber yok çok üzülüyorum kızlarin hepsini merak ediyorum

Evet canım tedaviye devam haziranda aşılama oldum iki ay ara verdim hsg cektirdim bu ay da klomen kullandim beklemedeyim bakalım....

Sen neler yaptın

hamile kalan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah daha devamında da iyi haberlerini alırız inşallah. biz bu ay çok çalışamadık
ama yine de allahtan ümid kesilmez. allahım hepimize bu mutluluğu nasip etsin inşallah.

cnm çok dua ettim, aklıma gelen isimleri tek tek saydım valla...bu aydan pek umutlu değilim ama şimdiden sancım başladı ama mens sancısı mı yoksa gece yarısına kadar temizlik yaptığımdan da bilemedim ayy hadi ya ilayda açılışı yaptı sıra bizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…