- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
ayyyy görmedim pardonn. bende size onu anlatıcaktım.
iki gündür hissediyorum dedim ya. dün gece kocişimle yattık. biraz yatakta sohbet ettik sonra o uyudu. ben tuvalete gittim geldim. yattım sonra bi daha tuvalete gittim. yarım saatte üç dört kez idrara çıktım. en son geldim yatağa uzandım, noluyo ya diye düşündüm. elimi karnıma koydum. eşimin arkası dönüktü oda bana döndü (uyuyor ama) oda elini karnıma koydu o şekilde uyumuşuz.sabah bana dedi ki aşkım sen bi güzelleştin, meleğimiz mi geliyor yoksa. dedim ki aslında bende öyle hissediyorum ama söyleyemedim.
sonra o işe gitti, bende testi yaptım. resmini çektim gönderdim. direk aradı. inanmıyorummm diyeşimdi de mesaj attı dünyanın en güzel annesi sana çok aşığımm diye ayyy çok utandımm
aminnn canim duani eksik etme bizdende duygulandim agliyorum simdii
sadiyeeemmm mrb canim hatirladin mi beniiii
sen hiç ağlama tatlımmmmm sevinctendi benim gosyaslarim
şuan heycanla bekleyen tüm güzel anne adaylarına gelsinnnn
bu sipoşlar hep böyle boşa gitmezki
elbet döllenecektir günün birinde
yumoşlara girecek sipoşlarımız
hamiş olacağız günün birinde
bizimde gözlerimiz çift çizgiyi görecek
bizimde batlarda kırmızılar gelmicek
elbette göbişe bebişler girecek
şaşırıp kalacağız günün birinde
Kızlar beni de ekleyim lütfennnnGelmesini hiç istemediğim regl tarihim 6 Ekimmmm :)
yaaaaaa süpersin ama seeeeennnnkız yerim ben sizi yaaa çok seviyorum iyiki varsınızzzzz
sadiyeeemmm mrb canim hatirladin mi beniiii
senin album yapman lasimmm kuşum yaaaa
sen hiç ağlama tatlımmmmm sevinctendi benim gosyaslarimcooooooook mutlu oldum inan..... Benimde kis kardesim yok teyse olmayi çok isterdim hep bi suru yegenim olacak ins
Allahim kabul etsin ins dualarimizi ve mevludunu ins senden de tez zamanda güzel haberler alırız:))cnm çok sevindim...bu haber çok iyi geldi bana. inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın. dün mevlüt yaptırdım evde hepinize çok çok çok dua ettirdim, benim de bat yarın ya da öbür gün hadi hemencecik yarın olsun :)
Hg aramiza ins bu topik sanada ugurlu gelirKızlar beni de ekleyim lütfennnnGelmesini hiç istemediğim regl tarihim 6 Ekimmmm :)
şuan heycanla bekleyen tüm güzel anne adaylarına gelsinnnn
bu sipoşlar hep böyle boşa gitmezki
elbet döllenecektir günün birinde
yumoşlara girecek sipoşlarımız
hamiş olacağız günün birinde
bizimde gözlerimiz çift çizgiyi görecek
bizimde batlarda kırmızılar gelmicek
elbette göbişe bebişler girecek
şaşırıp kalacağız günün birinde
Allahim kabul etsin ins dualarimizi ve mevludunu ins senden de tez zamanda güzel haberler alırız:))
Hg aramiza ins bu topik sanada ugurlu gelir
Harikasın bebeğim sen yaa hahahahhahahaha
evet kuzum bizim topik öksüz yetim kaldı kiscelerin epsi dağıldı gitti bizde buralardayız yasakimm da gelmiyo artık kimseden bi haber yok çok üzülüyorum kızlarin hepsini merak ediyorum
hg canimmmmm kaç aydır deniyosun
Allahim kabul etsin ins dualarimizi ve mevludunu ins senden de tez zamanda güzel haberler alırız:))
Hg aramiza ins bu topik sanada ugurlu gelir
Harikasın bebeğim sen yaa hahahahhahahaha
amiiinnn insss canım insssss
sende iyiki varsın canımmmmbizde seni çoookkk seviyoruzz...
ayyy hepimize şans getirecekmişsin gibi bi his var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?