Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımmm hoşgeldin aramıza. konu sahibi msa84 e mesaj at o eklesin seni. az kalmış hakkında hayırlısı olsun

Hoşbuldumm, evet cnm yaaa az kaldı. Tamam cnm sağol mesaj atarım.
Sende okudugum kadarıyla hamilesinnn Allahım sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin sana. Hayırlı olsun

Seninde böyle dusunmene cok sevindim gerçekten yaa ins hepimize nasip eder bu mutluluğu

Benim adim geldimi aklına bakalim seni seni :) kendiji yorma doverim seni ins bebek Sancisidir o sancı

bak bende çok üzüldüm cnm bende bu ay lomene başradım dr buldum tedaviye başladık beraber klomen içtim sonra yumutrtam büyümüş işte bideha gittim çatlamış kendinden dedi iğne vermedi 3 gün ilişki verdi sonra 9 gün sonra test yap dedi bugün 9 test yaptım negatif çıktı biraz morelim bozuk dr dediki sadiye bu ay senn gebe kalmaman için hiçbir sorunun yok bu ay kalırsın dedi belirtilerim var ama negatif 9 erken demi icranım ben bi 5 6 gün sonra gene test yapıcam batım 10da daha var

rabbim dualarini kabul etsin canım allah razi olsun

arkadaşlarımdan da bebiş isteyenler var dua ettir bize de dediler valla burdaki kızları isimle söyleyip dua ettim de onları unuttum :)))))) bebişim senin adını da verdim 50 kişi birden amin dedi :))) bu ay sırtımız yere gelmez :)))

Benim adim geldimi aklına bakalim seni seni :) kendiji yorma doverim seni ins bebek Sancisidir o sancı

valla geldi kız, bikaç kişiyi tek tek söyleyemedim ama unuttum o yüzden isimle dua ettiklerimi yazmadım ama lorena, esrarengiz, ilayda, Hicran, sen, elaaaam, azap_cicegi özellikle vardı ee topikte en çok muhabbet ettiklerimi unutmadım.

aaa daha yolun basindasin canim olur olur sikma canını sen dr genel muayene oldun mu...beni hiç sorma canım yıllardır deneyen benim 16ay oldu canim benim

icranım benimde 11 ay 25 gün oldu inşallah bu ay olurda kocişime yıl dönümü hediyem olur 7 sinde evlilik yıldönümüm püffffff

benim adımı demedin deilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…