- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
canımmm hoşgeldin aramıza. konu sahibi msa84 e mesaj at o eklesin seni. az kalmış hakkında hayırlısı olsun
hamile kalan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah daha devamında da iyi haberlerini alırız inşallah. biz bu ay çok çalışamadık
ama yine de allahtan ümid kesilmez. allahım hepimize bu mutluluğu nasip etsin inşallah.
rabbim dualarini kabul etsin canım allah razi olsun
hg canimmmmm kaç aydır deniyosun
cnm çok dua ettim, aklıma gelen isimleri tek tek saydım valla...bu aydan pek umutlu değilim ama şimdiden sancım başladı ama mens sancısı mı yoksa gece yarısına kadar temizlik yaptığımdan da bilemedimayy hadi ya ilayda açılışı yaptı sıra bizde...
evet kuzum bizim topik öksüz yetim kaldı kiscelerin epsi dağıldı gitti bizde buralardayız yasakimm da gelmiyo artık kimseden bi haber yok çok üzülüyorum kızlarin hepsini merak ediyorum
Evet canım tedaviye devam haziranda aşılama oldum iki ay ara verdim hsg cektirdim bu ay da klomen kullandim beklemedeyim bakalım....
Sen neler yaptın
rabbim dualarini kabul etsin canım allah razi olsun
aaa daha yolun basindasin canim olur olur sikma canını sen dr genel muayene oldun mu...beni hiç sorma canım yıllardır deneyen benim
Hoşbuldumm, evet cnm yaaa az kaldı. Tamam cnm sağol mesaj atarım.
Sende okudugum kadarıyla hamilesinnn Allahım sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin sana. Hayırlı olsun
ayyy sadiyemmm canım hiç bozma moralini 9gunde belli olmaz hele idrar testinde hiç belli olmaz sen biraz daha belke canım dr n aceleci davranmis biraz ins olmuştur
Benim adim geldimi aklına bakalim seni seni :) kendiji yorma doverim seni ins bebek Sancisidir o sancı
senide sölücem içimden gelince ok balım
aaayyyy canım benimmmmmm
aaa daha yolun basindasin canim olur olur sikma canını sen dr genel muayene oldun mu...beni hiç sorma canım yıllardır deneyen benim16ay oldu canim benim
beklemek de zor kızlar ya.
Ayın 15ine daha çok var:))
oyyyyyyy canımmmm çok mutlu olurum valla
arkadaşlarımdan da bebiş isteyenler var dua ettir bize de dediler valla burdaki kızları isimle söyleyip dua ettim de onları unuttum :)))))) bebişim senin adını da verdim 50 kişi birden amin dedi :))) bu ay sırtımız yere gelmez :)))
ins hediyen bi mucize olur canım dua et bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?