Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

töbe yarebbim valla bilmiyorum cıkar tekrar tak fln olmuyo mu ya neyse işe gelemem ben yıkanmadan ya

töbe yarebbim valla bilmiyorum cıkar tekrar tak fln olmuyo mu ya neyse işe gelemem ben yıkanmadan ya

abdest almadan namaz mı kılınır buda onun gibi abdestini alma sonra kalkıp allahım bana bebek ver de. bana pek mantıklı gelmiyo en kötü ihtimal akşamdan takarsın gece ilişki olur sabah duş alırsın

benimkide 9 yas büyük benden canım o büyük olunca bende istemsiz yasimi buyuk soyluyomusum sanirim yeni fark ettim subat dogumluyum bende canim

neyse en azından 23 e az kalmış senin valla geçen biri bize dedi ki ayy evli misiniz baya gençsiniz. bende dedim ki valla ben gencim ama eşim için aynı şeyi söyliyemicem nası sinirlendi kocişim görmen lazım senin gibi bin taneyi cebimden çıkarırım bee zamane gençleri bize yetişemez diyo
ama cidden eşim benden daha genç yani ruhen. bende zaten oldum olası bi olgunluk var çocukken bile büyük gibiymişim. eşim tiytrocu olduğu için onun da etkisi var çok hareketli ve eğlenceli bi hayatı var genç kalıyo maşallah

Ben yakıyı belime yapıştırdım acayip yanıyo resmen alevlendim uyuyamadım ama bende Bi işe yaramadı malisef....bide benim canım turşu çekti evde yok kocişe ısmarladım alcak şaka maka çekti lahana ve salatalık turşusu karışık al işte dedim tvde gördüm acayip derecede çekti belki de psikolojik olarak çekti amann ben yiycem bebişinde keyfi bilir canı turşu çekiyosa gelsin bugün göbüşte olsun yesin :):):)

bende burda kendimi çok rahat hissediyorum herkes samimi çıkarsız içten, açık açık konuşup yazabiliyosun süper bişey. Bir nevi terapi gibi Yaşasın Kadınlar Kulübüüü D

Evet oyle canim.. burdaki kizlar baci gibi.. herseyini paylasa bilirsin.. biri bilmiyosa oteki cevap veriri.. biz nerdeyse bir aydir burdayiz ve o bir ay nasil gecti anlamadik.. Sizi seviyorum bacilarim...
kiiisss bende 91liyim ama ben 23diyorummm puhahahaha

bi kadın için en güzel dönem 25-35 arasıymış
her yaşın bir güzelliği vaar en güzel çağındasıın :)

Hahahaha gerçekten öyle canim heryasin bi güzelliği var en güzel yasimdayim laylaylay

bende minyonum daha küçük duruyorum canım esimde iri yapili boylu falan saclarinda beyazlarda var lisede baslamis beyazlamaya haliyle daha büyük duruyo ama ici genc onunda gülmeyi güldürmeyi çok sever o yokken çok somurtkanimdir o herifi ohooo bazen yanaklarim kasilir kalır gülmekten....ama bu.yaş muhabbeti onuda ciltirtiyoi hihhhh diye surat yapar

kızlar merhaba nasılsınız ben pek iyi değilim sizden acil cvp bekliyorum,benden son 3 gün önce pembe bir akıntı geliyordu,dünden beridir de afedersiniz resmen kan geliyo damla damla,kasık ağrım var yatınca kahverengi afedersiniz wc de damardamn kan gelir gibi kan geliyo,öyle adet gibi değil,ne olmuş olabilir yarın acil doktora gideceğim,ben bu ayda hamile olamayacağım galiba çok üzgünüm,siz böyle bir durum yaşadınız mı hiç

Canim benim.. iyiyiz..
benimde canim bugun pembe bir akinti gelmeye basladi.. hic gelmemisti yasamamistim.. evet adet gibi degil.. zaten olamazda adete daha cok kendi adima soyluyorum.. senin kanama adet yakinsa implantasyon kanamasi olabilir..
AMA kizlar dedi ki yumrutlama zamaninda boyle kanamlar oluyormus.. icim rahatladi..
En iyi cevabi doktorun verecektir bana soylersin insallah.. fransada rdvular hemen verilmiyo acile gidesim yok insalarla dalga geciyorlar burda..

Neyse insallah kotu bisey degildir ikimiz icinde ...

Canım bende böyle oldu ama pek hayırlı değildi bebeğim tutunamadan düştü.inş seninki böyle değildir bir an evvel doktora gitmeye bak . Bat ne zamandı test yaptınmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…