kiiisss bende 91liyim ama ben 23diyorummm puhahahaha
bi kadın için en güzel dönem 25-35 arasıymış
her yaşın bir güzelliği vaar en güzel çağındasıın :)
bis 29 lar grubu:) nefesal senle bat da aynı kardeşim:)
hala burda olduğuma göre sence etkili olmuşmu
valla canım açıkçası bende etkili olmadı.
zaten onu yaparken 3 gün belinden hiç çıkarmayıp asla üşütecek bişey yapmayacaksın
yani hep sıcak olacaksın ve 3 gün ilişki olacak
duş almayacaksın
bende bi topikte aradım kızın biri hiç yataktan çıkmamış 3 gün sadece wc için çıkmış
herşey tamamda 3 gün öyle dolaşılırmı yaaa
Kader arkadasimmm
Peki bebegi ne kadardir deniyosunuzz
Ben 13.ayimdayim
cook tatlı bi smile dimiiii
töbe yarebbim valla bilmiyorum cıkar tekrar tak fln olmuyo mu ya neyse işe gelemem ben yıkanmadan ya
benimkide 9 yas büyük benden canım o büyük olunca bende istemsiz yasimi buyuk soyluyomusum sanirim yeni fark ettimsubat dogumluyum bende canim
8 ay 1 de düşüğüm var ondan önce yaklaşık 1 sene oldu o da düşeli canım
bende burda kendimi çok rahat hissediyorum herkes samimi çıkarsız içten, açık açık konuşup yazabiliyosun süper bişey. Bir nevi terapi gibi Yaşasın Kadınlar KulübüüüD
kiiisss bende 91liyim ama ben 23diyorummm puhahahaha
koskoca 27 miş sanki bana 50 yaşındasende çıtırsın bebeğim. bende yeni 22 oldum ama ben oldum olası hep olgundum. zaten eşim 32 yaşında. arkadaşlarım da hep 25-30 arası. hiç kendi yaşıtım arkadaşım olmadı bugüne kadar
bi kadın için en güzel dönem 25-35 arasıymış
her yaşın bir güzelliği vaar en güzel çağındasıın :)
bende minyonum daha küçük duruyorum canım esimde iri yapili boylu falan saclarinda beyazlarda var lisede baslamis beyazlamaya haliyle daha büyük duruyo ama ici genc onunda gülmeyi güldürmeyi çok sever o yokken çok somurtkanimdir o herifi ohooo bazen yanaklarim kasilir kalır gülmekten....ama bu.yaş muhabbeti onuda ciltirtiyoi
Hakkimizda hayirlisi canim
Ben yasa da takiyorum ya((gec kaldim diye
Napak kader boleymis
sen kac dogumlusun bebetoooom
Yok canım ya o kadar da geç kalmadık.bak demet Akalın a 40 yasında :) şimdi moda böyle de takma kafana hiiiç stres yapma
aaa canım yaaa hemen gitsen dr a olmaz miiii
kızlar merhaba nasılsınız ben pek iyi değilim sizden acil cvp bekliyorum,benden son 3 gün önce pembe bir akıntı geliyordu,dünden beridir de afedersiniz resmen kan geliyo damla damla,kasık ağrım var yatınca kahverengi afedersiniz wc de damardamn kan gelir gibi kan geliyo,öyle adet gibi değil,ne olmuş olabilir yarın acil doktora gideceğim,ben bu ayda hamile olamayacağım galiba çok üzgünüm,siz böyle bir durum yaşadınız mı hiç
kızlar merhaba nasılsınız ben pek iyi değilim sizden acil cvp bekliyorum,benden son 3 gün önce pembe bir akıntı geliyordu,dünden beridir de afedersiniz resmen kan geliyo damla damla,kasık ağrım var yatınca kahverengi afedersiniz wc de damardamn kan gelir gibi kan geliyo,öyle adet gibi değil,ne olmuş olabilir yarın acil doktora gideceğim,ben bu ayda hamile olamayacağım galiba çok üzgünüm,siz böyle bir durum yaşadınız mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?