Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah yardimcinin olsun canim
Insallah olumlu gecer

tamam canım. ben bugünkü duama katıcam seni inşallah.

Hayırdır canım ne mahkeme si bu?

canım benim hakkınızda hayırlısı olsun stres yapma ama bak bebişin varsa onu da etkilersin :26: pozitif düşün her şey istediğiniz gibi olur inşallah

canım benim ne mahkemesi bilmiyorum ama inşallah siz kazanırsınız birde bebeğiniz olur hayırlısıya çifte sevinç yaşarsınız umarım . . .

Canlarım çok teşekkür ederim. inanın sizlerde benim duamdasınız..

bikere daha anlatmıştım... sanırım bazı arkadaşlar görmedi.
eşimin eski işyeri sigorta yapıcaz die oyalamıştı. yapmadılar ve eşime boş kağıtlara zorla imza attırmaya çalıştılar eşimde atmayınca olay büyüdü eşimde bunları ssk ya şikayet etti. tabi işten de çıkmış oldu. bu salaklar da düşünmüş taşınmışlar, ne yaparsak kocişimin canını yakarız ve tehdit ederiz diye, benim çalıştığım işyerimi bastılar. ve beni tehdit ettiler. bu arada ben kocişe bi şekilde haber verdim daha bunlar burdaiken eşim polislerle beraber geldi karakolluk olduk. sonra bende mahkemeye verdim bunları. beni işten çıkardılar olay oldu diye. onların yüzünden diye maddi manevi tazminat açtım.. Ama rabbim okadar büyükkü ben burdan çıktım, bir hafta sonra o mahkemelik olduğumuz salakların rakip firmasında iş başı yaptım. ve o paatrondan bunlar öle bi tırsıyodularki 2 sokak aramız olmasına rahmen bana bişi yapamadılar konuşamadılar bile
neyse sonra beni işten çıkaranlarda bianlık başka yerde dükkan açıcam diye apar topar birilerine devretmişler komik bi rakama.. o dedikleri yeride sonradan pürüz çıkmış açamamışlar. e burayıda devretmiş bulundular o yeni devralanlarda benim işimdeki profösyonelliğimi duymuşlar ve beni aradılar, görüştük, anlaştık, ve şimdi çıkarıldığım işyerindeyim.. :81::81::89:
perşembe günüde kocişimin mahkemesi var:18: bende şahitlerin arasındayım. sonrada benimki olacak.. bakalım hayırlısı diorum artık.. dua edin banaa kızçelerimm..inanın çok ihtiyacım var

ayyynen kuzum benimki de öyle. aman Allah bozmasın mutluluğumuzu. ama ben senin gibi minyon diilim daha büyük duruyorum. şanslısın yani yaş ilerlese de sen çıtır kalıcaksın

bende artık bebek sahibi olmak istiyorum.geçen ay çok umutlanmıştım adetim 3 gün geçince.3 kez tüp bebek yaptırdım.eşim azosperm.daha tüp bebek yaptıracak gücüm yok maddi manevi.rabbimin mucizelerine inanaıyourm.her ay umutla bekliyorum.

Evet oyle canim.. burdaki kizlar baci gibi.. herseyini paylasa bilirsin.. biri bilmiyosa oteki cevap veriri.. biz nerdeyse bir aydir burdayiz ve o bir ay nasil gecti anlamadik.. Sizi seviyorum bacilarim...

Aynen vala bende çok sevdim herkesi iyiki varsınız canlar

ben iyiyim canım kırmızılar gelmedi bugun biraz once test aldım ama yarın sabah ilk işim testimi yapıcam hayırlısyla... inşallah önemli bişey yoktur canımm... yarın hiç oyalanmadan doktora git umarım kotu bişey yoktur.... bu arada guzel bır haber ilayda hamileee....

Allah sabir versin.. beklemek cok zor.. insallah tez zamanda sizde bize bu mutlulugu yasariz..

canımmm geçmiş olsun hemen kötü düşünme belki de yerleşme kanaması gibi bişeydir bazılarında çok gelebiliyomuş. yada belki tutunmaya çalışıyodur kendini yorma dinlenmeye çalış. keşke hemen gitsen doktora ya

Hayırlısı olsun canım çok iyi yapmışsınız sessiz kalmamakla. Dua edicem sizin için.
Bu patronlar hep mi böyleler ya..

inşaallah böyle göğüste hassasiyet var,hani adet olmadan olur ya öyle birşey,sol kasık batığı aşırı ağrı ve damla damla kan hiç anlam veremiyorum

Canım bende böyle oldu ama pek hayırlı değildi bebeğim tutunamadan düştü.inş seninki böyle değildir bir an evvel doktora gitmeye bak . Bat ne zamandı test yaptınmı canım

benim bat 5 ekim test yapmadım bu ay beklemiyodum zaten ama ekim ayı içinde çalışmalar olursa umudum vardı ne olduğunu bilsem gerçekten nötrüm sadece damla damla yoğun değil,demek tutunamadığı için diyosun hiçç bir fikrim yok bu konuda,ben de yara falan olur mu diyodum ama yarada aşırı kaşıntı ve yanma ve idrara çıkamama olduğu,ve bunları şuanda yaşamadığım için yaraya ihtimal vermiyorum.bana dua edin hayırlısı olsun inş.

inşaallah böyle göğüste hassasiyet var,hani adet olmadan olur ya öyle birşey,sol kasık batığı aşırı ağrı ve damla damla kan hiç anlam veremiyorum.
Canim senin bata az kalmis bir ihtimal yerlesme kanamasi dir... boyle pembe.. peceteye geliyo.. ic camsirda iki damla.. sasirdim cok !!
ben de anlam veremiyorum kasik agrilarim var.. aynen goguste hasasiyet.. ama ben daha yeni yumurtluyorum..
canim sen korkma bebektendir insallah..

Son düzenleme:

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım. Çok kötü hissediyosan kendini bi doktora git ama ihmal etme. Çok çok geçmiş olsun

Canım hayırlısı olsun.bende böyle oldu ama sende yerleşmedir inş.gönlünü ferah tut.bu kadar erken düşüceğini sanmam çünkü zaten yerleşmiş bişey yoktur heralde.yarın netleşir herşey sen rahat ol yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…