minyon olmanin nimetlerini bi on yil sonra daha ii anliyicigiiizzzzz
ben iyiyim canım kırmızılar gelmedi bugunbiraz once test aldım ama yarın sabah ilk işim testimi yapıcam hayırlısyla... inşallah önemli bişey yoktur canımm... yarın hiç oyalanmadan doktora git umarım kotu bişey yoktur.... bu arada guzel bır haber ilayda hamileee....
canımmm geçmiş olsun hemen kötü düşünme belki de yerleşme kanaması gibi bişeydir bazılarında çok gelebiliyomuş. yada belki tutunmaya çalışıyodur kendini yorma dinlenmeye çalış. keşke hemen gitsen doktora ya
bende artık bebek sahibi olmak istiyorum.geçen ay çok umutlanmıştım adetim 3 gün geçince.3 kez tüp bebek yaptırdım.eşim azosperm.daha tüp bebek yaptıracak gücüm yok maddi manevi.rabbimin mucizelerine inanaıyourm.her ay umutla bekliyorum.
bende artık bebek sahibi olmak istiyorum.geçen ay çok umutlanmıştım adetim 3 gün geçince.3 kez tüp bebek yaptırdım.eşim azosperm.daha tüp bebek yaptıracak gücüm yok maddi manevi.rabbimin mucizelerine inanaıyourm.her ay umutla bekliyorum.
oooo süper iste bebe öyle olicigiiiimmmm
aayyyy bitanem okudum çok güzel bir haber çok mutlu oldum,bat ı geçsin hemen güncelleyeceğim inş.
yaaaa ben yara olmasından korkuyorum öyle olursa tedavi süreç uzayacak,neyse yapılacak hiç birşey yok,acil gidemiyorum burası ilçe yarına inşallah bakalım çok ağrım var ama,dua edin bana
oooo süper iste bebe öyle olicigiiiimmmm
benim kociste cuk kiskanc yawwminyon olmanin nimetlerini bi on yil sonra daha ii anliyicigiiizzzzzbide kocise sor... sinir oluyo..
bide kocise sor... sinir oluyo..
Canim senin bata az kalmis bir ihtimal yerlesme kanamasi dir... boyle pembe.. peceteye geliyo.. ic camsirda iki damla.. sasirdim cok !!
ben de anlam veremiyorum kasik agrilarim var.. aynen goguste hasasiyet.. ama ben daha yeni yumurtluyorum..
canim sen korkma bebektendir insallah..
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım. Çok kötü hissediyosan kendini bi doktora git ama ihmal etme. Çok çok geçmiş olsun
Canım hayırlısı olsun.bende böyle oldu ama sende yerleşmedir inş.gönlünü ferah tut.bu kadar erken düşüceğini sanmam çünkü zaten yerleşmiş bişey yoktur heralde.yarın netleşir herşey sen rahat ol yeter
Ben ayni senin gibi korkuyorum ama yara olsa kasinti olur yanma olur.. onlar yok bende...
adetli gibi karnim agriyo gogsum sizliyo.. akinti daha acik renkte pembe bir iki damla.. :44::44::44:
adamlar sinir oluyo yaa..sen böyle olacaksın da bi de eşine sormalı bu durum onu ne kadar mutlu etcek :)
Canim benimkini gorecen nerdeyse cocuklardan kiskaniyo biri bi bakiyo yaa.. ona bir bakis atiyo oldurcek gibibenim kociste cuk kiskanc yaww
Hoş geldin canım , seni burada görmek ne güzel :))) çok sevindimgüzel olacak her şey Allah'ın izniyle
bilmiyorum ama kasık alt tarafı baskın bir ağrı ile sıkıntı veriyo,
hayıırr asla kaşıntı yok gayet rahatım kasık alt bölge ağrılı,rahim ağzında olurdu kaşıntı yara olsa,o konuda rahatım önce pembe geldi 3 gün önce,dün 5-6 damla sade kan,bugünde kahverengi bakalım
ayy bende dun korktum dun kv den geldik ben onden kocis arkadan apartmana doğru yürüyoruz yol ustundede otuyoruz kalabalık yani....biri bana bakiyomus benimki bagirdi cagirdi ay ben bi korktuuummm neredeyse girisecekti herifeee
o bu durumdan sadece evin icinde mutlu olacak dışarıda mutlu diil
Kac senedir deniyorsunuz canim
Rabbim ol deyince hersey olur.bi suru mucize haberleri okuyoruz
Hersey dort dortuk olsada Allah vermeyince olmuyor
Allah en kisa surede sanada nasip eder insallah
Hayirlisi bakalim canim yaa... yarin doktorundan bilgi alinca burdada paylas olurmu..
insallah bebektendir.. (bence oyle senin icin az kalmis adete)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?