Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aayyyy bitanem okudum çok güzel bir haber çok mutlu oldum,bat ı geçsin hemen güncelleyeceğim inş.

yaaaa ben yara olmasından korkuyorum öyle olursa tedavi süreç uzayacak,neyse yapılacak hiç birşey yok,acil gidemiyorum burası ilçe yarına inşallah bakalım çok ağrım var ama,dua edin bana

Hoş geldin canım , seni burada görmek ne güzel :))) çok sevindim güzel olacak her şey Allah'ın izniyle

Kac senedir deniyorsunuz canim

Rabbim ol deyince hersey olur.bi suru mucize haberleri okuyoruz
Hersey dort dortuk olsada Allah vermeyince olmuyor
Allah en kisa surede sanada nasip eder insallah

Ben ayni senin gibi korkuyorum ama yara olsa kasinti olur yanma olur.. onlar yok bende...
adetli gibi karnim agriyo gogsum sizliyo.. akinti daha acik renkte pembe bir iki damla.. :44::44::44:

bilmiyorum ama kasık alt tarafı baskın bir ağrı ile sıkıntı veriyo,

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım. Çok kötü hissediyosan kendini bi doktora git ama ihmal etme. Çok çok geçmiş olsun

ben uzun zamandır söylüyorum bu ay beklemiyorm,tabii RABBİM bilir,hsg varya ona bağlayarak rahat hareket ettim,çalışmalarımda bunu düşünmedik,rahim filmi sonrası umutluyduk böyle olursa süprizz :44:

aynen öyle düşünüyorum,

Ben ayni senin gibi korkuyorum ama yara olsa kasinti olur yanma olur.. onlar yok bende...
adetli gibi karnim agriyo gogsum sizliyo.. akinti daha acik renkte pembe bir iki damla.. :44::44::44:

hayıırr asla kaşıntı yok gayet rahatım kasık alt bölge ağrılı,rahim ağzında olurdu kaşıntı yara olsa,o konuda rahatım önce pembe geldi 3 gün önce,dün 5-6 damla sade kan,bugünde kahverengi bakalım

sen böyle olacaksın da bi de eşine sormalı bu durum onu ne kadar mutlu etcek :)
adamlar sinir oluyo yaa..
benim kociste cuk kiskanc yaww
Canim benimkini gorecen nerdeyse cocuklardan kiskaniyo biri bi bakiyo yaa.. ona bir bakis atiyo oldurcek gibi
banada bir sarilir tehlikeyi gorunce..
kiz manyak bu dun benzilige gitik annemlerden sonra.. bana dedi sen git odemeyi yap ben benzin atayim tmm neyse ati ben girdim iceri arkamdan bir araba geliyodu icine bakmadim ama bu gormus iki tane genc indiler geldiler iceri benim arkamda bekliyorlar..

kociste gel manyak gibi yanima sokuluyo.. sariliyo.. korktum ben onu arabada saniyorum baktim kocis dedim " noldu askk beni mi ozledin " anladim tabi... (kiskandi)

Hoş geldin canım , seni burada görmek ne güzel :))) çok sevindim güzel olacak her şey Allah'ın izniyle

sağol canım benim.senide gördüğüme çok sevindim.işimden fırsat buldukça burda kafa dağıtıyorum :)) ekim ayı içinde umutlu bekleyiş başladı bakalım.

Hayirlisi bakalim canim yaa... yarin doktorundan bilgi alinca burdada paylas olurmu..
insallah bebektendir.. (bence oyle senin icin az kalmis adete)

Kizlar daha 1 senem dolmadi evleneli.
Kaynanam gecen gun dugune gitti.herkez soruyomus gelinin napiyo calisiyomu.kaynanamda yok demis , kadinlarda hamilemi yoksa demis, onada yok diyince niye yapmiyo demisler olmuyomu demisler .niye calismiyo bebek yoksa demisler.
Biktim artik ya herkese cevap vermekten!!!
Ayrica apartmanda hic konusmadigim tanismadigim komsular bile soruyor dusunun ya! Hic bir muhabbetim yokken ustelik.
Cokk bunaldim.suan kaynanamdayim aglamamak icin dislerimi sıkıyorum inaninn.
Bnm gbi olan varmi aranizda??
Psikolojim bozuldu yaaa
Daha 2ci ay oldu deneyeli.hemen zirt die nasil hamile kaliyimmm yaaa
Aglamicaaaammmm😢

Kac senedir deniyorsunuz canim

Rabbim ol deyince hersey olur.bi suru mucize haberleri okuyoruz
Hersey dort dortuk olsada Allah vermeyince olmuyor
Allah en kisa surede sanada nasip eder insallah

8 yıllık evliyim canım.ilk denememiz 9 aylık evliyken oldu.2. deneme 1,5 yıllık evliyken yaptık.ama 2 sindede çok kötüydü.ilkinde hiç bölünme olmadı.2.de 4 e bölündü.3.denemeyide 2 yıl önce yaptık.ondada hamile kaldım ama 2,5 aylıkken düşük oldu.her ayda doğal yolla hamile kalmayı bekliyorum.bazen adetim 2-3 gün gecince dualarım kabul oldu diyorum.ama olmuyor.inşallah canım hepimize isteyen herkeze versin.

Hayirlisi bakalim canim yaa... yarin doktorundan bilgi alinca burdada paylas olurmu..
insallah bebektendir.. (bence oyle senin icin az kalmis adete)

tabii anlatacağım siz de dua edin de başka bir şey çıkmasın hayırlısıyla yara ya da kistten çok korkuyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…