Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evett canım sana katılıyorum en cok korktugum olay bu zatennnnn.... nazarada acaıp ınanıyorummm.. esımle konusmustum bu konuyu yıne konusacagım bu aksam....

Masallah gene guzel bir haber boyle devam eder insallah..

ayy kisss ins ins merak ile bekliyorum seni deee :124::124::124:

öğrenir öğrenmez kocişten sonra ilk size sölicem zaten :) eger gelmezse kırmızlar cuma günü test yapacam. söz verdim kendime.

Herkese günaydınlar
Ayyy lorenna da hamişmiş hee, çok sevindim tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ayyy işte aynı benim demek istediğimi demişsin canım, sütten ağzı yanıp, yoğurdu üfleyerek yiyenlerdeniz biz di mi ?
Ben de dün ilaydaya aynısını yazdım ama heyecandan benim yazdığımı görmedi bile heralde, cevap yazmadı çünkü :26:
Eşimin kuzeni bile resmen kıskanç gözlerle bakmıştı hamile olduğumu öğrenince, ve tebrik bile etmedi
Düşük yaptığımda da geçmiş olsun bile demedi tabi, o da ayrı bi mesele...
O yüzden kem gözlerden sakınmak için bir dahaki gebeliğimde en az 8 haftalık olana kadar kimseye söylemicem

bizde çok sık gidiyoruz ayrıca gittik mi bide kalmak istiyor eşim kv de kalın kalın bu saatten sonra eve mi gidilir dio yürüyerek 15 dk da varıyruz zaten anlamıyorum ben bu işleri düşünmekten bunaldım 2 yılı gectı bız evlenelı ılk gunlerden beri beklliyoruz her ay ilk baslarda düşünmüyorum fln diyordum istediğim halde şimdi birsey de diyemiyorum kısır gelin oldum çıktım

aynen benim de sancım bir geliyor bir gidiyor canım bekliyorum işte. inşallah seninkisi hayra çıkar balım

inşallah cnm ama sayenizde bu ay ne belirtiye takıldım ne çok kafama taktım. ohhh o kadar rahatım ki...eger bugün olmazsam cumaya kadar bekleyip öyle test yapacam. dua ediyorum hepinize.

canım benim inşallah kötü birşey çıkmaz. bugün gidebilecek misin acile falan??

aynen canım, bizim de öyle cins akrabalarımız var, ben kürtaj olduğumda kayınvalıdemi arayıp "ayy siz de herşeyi çok hızlı yaşıyosunuz bi duyduk hamileymiş bi duyduk bebek gitmiş" deyip gülmüş kadın. o yüzden 8 hafta da değil karnım çıkıp da millet sorana kadar kmsye söylemicem inşallah tekrar nasib olur bize de canım.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…