sana kayboluyorum canım sadece en yakin akrabalara söyleyin giderleri bilmesin sonra öğrenirler zaten
LoReNaaa tekrar tebrik ederim.
Ne kadar süredir deniyorsun.Bu ay farklı birşeyler yaptın mı? Bizi biraz bilgilendirsene canım.
bu ıkıncı denememız tutturdum bebişiii... gecen ayy cok takmıstımmm bıde ustumde yogun baskı vardıı... pek farklı bısey yapmadım acıkcası kafamdan attımm... soylenenlerı kafama takmadım.. cunku gecen ay esimin uzuldugunu gorunce cok uzuldumm.. kendı kendıme soz verdım umut vermıcem dıe 2 gundur soruyo bende senı umutlandırmak ıstemıyorum test yapmadım yapınca soylerım dedım gecen hafta gıttıgımız kısa bır tatılın bıle faydası olmus demek... rahat olun yeter takmayınn bence bu olan
Allah'im benimde ikinci yaim bu ay senin gibi gecen ay uzulmustum cok.. insallah bizde tuturuz.. dua bize taze hamiss..
Canim hadi bakalim hayirlisi insallah bebis seninledirkız sırf sen mutlu ol diye ben de verecem hamiş haberimi :) bat bgn ama gelen giden yok henüz.
iyiyim cnm biraz sancım var işte...sen nasılsın napıyosun?
Hayırlısı olsun canım belki seninki bebiştir.inşallah bebiştir.
kızlar heyecanla beni dinler misiniz bilemem ama bebeğiniz 3-4 aylık olana kadar en yakınlarınız dışında kimseye söylemeyinailelerinize de tembihleyin, söylemesinler. bunun çok önemli oldguna inanıyorum, herkes sizin gibi bizim gibi sevinmez çünkü bu habere.. inşallah sağlıkla dünyaya gelir yavrularınız
Canim cok sagol ilgin icin.. dun malesef gidemedim doktora ama nasil uyu kalmisim kocis gelmis kapida caliyo caliyo acmiyorum 10 dakika caldim diyo.. bugun kanama yok gibi.. yani artik kahverengi lekeler oluyo.. Hayirlisi allah'im cok korkuyorum kotu bisey olmasin..
cnm kanama geçtiyse birazcık daha bekleyebilirsin. önemli bişi değildir inşallah yaaa...gece yatarken de aklım sendeydi ne yaptı acaba diye. Allah korusun çok takmamaya çalış, belki basit önemsiz bişidir ama geçmezse de ihmal etme doktoru
Canim tebrikler.. cok sevindim morel oldu yawww...
allah guzel bir hamilelik ve kucagina almayi nasip etsin canim..
darisida bize isimleri yazmayi unutmuyoruz gobusee...
ayy kisss ins ins merak ile bekliyorum seni deee :124::124::124:
ayyy işte aynı benim demek istediğimi demişsin canım, sütten ağzı yanıp, yoğurdu üfleyerek yiyenlerdeniz biz di mi ?kızlar heyecanla beni dinler misiniz bilemem ama bebeğiniz 3-4 aylık olana kadar en yakınlarınız dışında kimseye söylemeyinailelerinize de tembihleyin, söylemesinler. bunun çok önemli oldguna inanıyorum, herkes sizin gibi bizim gibi sevinmez çünkü bu habere.. inşallah sağlıkla dünyaya gelir yavrularınız
Günaydın güzel anne adaylari :124::124::124::124::124::124:
Tabiki evet Allahim yaa bu ay amma bereketli harika canim allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin ins
LORENAAAAMMM tebrik ederim canımmmmmay hayırlısı olsun canım.. darısı başımıza inşallah dualarını bizden eksik etme olurmu :26:
Esim simdilik neden olmuyo diye sormuyo yeni basladigimiz icin herhalde
Ya bnm kaynanam aslinda cok iyi bna karsi.belki ilk yazdiklarimi kotu niyetli soylememistir bna.belki bn alinganim .bugune kdr bni hic kirmadi.ilk gelinleriyim ben.el ustunde tutuyolar.bnm sorunum esimin ailesine cok sık gitmek istemesigitsin bisi demiyorum ama cok sık gidiyo gercekten . Bnm annmlerde uzak kimsem yok burda bnm ailemde soruyo dewamli.
aynen benim de sancım bir geliyor bir gidiyor canımbekliyorum işte. inşallah seninkisi hayra çıkar balım
benim yazdigimi görmedin galibaaa :26:
kız sırf sen mutlu ol diye ben de verecem hamiş haberimi :) bat bgn ama gelen giden yok henüz.
Tabiki evet Allahim yaa bu ay amma bereketli harika canim allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin ins
Canim cok sagol ilgin icin.. dun malesef gidemedim doktora ama nasil uyu kalmisim kocis gelmis kapida caliyo caliyo acmiyorum 10 dakika caldim diyo.. bugun kanama yok gibi.. yani artik kahverengi lekeler oluyo.. Hayirlisi allah'im cok korkuyorum kotu bisey olmasin..
öğrenir öğrenmez kocişten sonra ilk size sölicem zaten :) eger gelmezse kırmızlar cuma günü test yapacam. söz verdim kendime.
Herkese günaydınlar
Ayyy lorenna da hamişmiş hee, çok sevindim tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ayyy işte aynı benim demek istediğimi demişsin canım, sütten ağzı yanıp, yoğurdu üfleyerek yiyenlerdeniz biz di mi ?
Ben de dün ilaydaya aynısını yazdım ama heyecandan benim yazdığımı görmedi bile heralde, cevap yazmadı çünkü :26:
Eşimin kuzeni bile resmen kıskanç gözlerle bakmıştı hamile olduğumu öğrenince, ve tebrik bile etmedi
Düşük yaptığımda da geçmiş olsun bile demedi tabi, o da ayrı bi mesele...
O yüzden kem gözlerden sakınmak için bir dahaki gebeliğimde en az 8 haftalık olana kadar kimseye söylemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?