canım benim inşallah kötü birşey çıkmaz. bugün gidebilecek misin acile falan??
inşallah cnm ama sayenizde bu ay ne belirtiye takıldım ne çok kafama taktım. ohhh o kadar rahatım ki...eger bugün olmazsam cumaya kadar bekleyip öyle test yapacam. dua ediyorum hepinize.
canımmmmmmmmmm seni ve eşini çok tebrik ediyorum haydin halayaaaaaa
Canım yaa tam yazacaktım elektrik kesildi burada.
Hayırlı uğurlu olsun süper çıkmışşşşşşşş .
Canım yaa tam yazacaktım elektrik kesildi burada.
Hayırlı uğurlu olsun süper çıkmışşşşşşşş .
bizde çok sık gidiyoruz ayrıca gittik mi bide kalmak istiyor eşim kv de kalın kalın bu saatten sonra eve mi gidilir dio yürüyerek 15 dk da varıyruz zaten anlamıyorum ben bu işleri düşünmekten bunaldım 2 yılı gectı bız evlenelı ılk gunlerden beri beklliyoruz her ay ilk baslarda düşünmüyorum fln diyordum istediğim halde şimdi birsey de diyemiyorum kısır gelin oldum çıktım
lafa bak yaa, söylenecek şey mi buaynen canım, bizim de öyle cins akrabalarımız var, ben kürtaj olduğumda kayınvalıdemi arayıp "ayy siz de herşeyi çok hızlı yaşıyosunuz bi duyduk hamileymiş bi duyduk bebek gitmiş" deyip gülmüş kadın.o yüzden 8 hafta da değil karnım çıkıp da millet sorana kadar kmsye söylemicem inşallah tekrar nasib olur bize de canım.:26:
Insallah canim.. bilmiyorum gitsem mi gitmesem mi bide kan gelmiyo kahverengi artik.. hastanede calisiyorum zaten ama burda acilde insalarla dalga geciyorlar bisey bulamiyorlar 8inde doktorda rdvum var jinekologta.. onu beklesem ??
sormaa hemde nasıllll bebişimiz olsun çookkk istiyorrrduuu duyuncaaa halını gormek ısterımmm... kıyamam aşkımaaa yaaaa.... en guzel gunu olacakk...
amiinn canımm dualarınızzz işe yaradııı hadı bakalımm sıra sızdeeee... elayı cook merak edıyorumm benn yaaaaa
lafa bak yaa, söylenecek şey mi bune patavatsız düşüncesiz insanlar var
8 hafta alt sınırı ailelere söylemek için, 10-12 haftadan sonra da artık arkadaşlarıma fln söylerim
geneç sefer ben çok erken öğrendim, eşime de dedim hemen annelerimize söylemeyelim, bi kalp atışını duyalım, öyle söyleriz dedim. ama o heyecanla duramadı dayanamadı, söyledi. görümcem de sağolsu sağa sola eşe dosta komşulara söyledi, böylelikle duymayan kalmadı. hiç istemediğim bişeydi ama oldu işte. o yüzden bidaha Allah nasip eder de hamiş olursam sana bile söylemicem hemen diyorum eşime
ay ne güzel gün bu yaa daha günaydın diyemeden tebriklere başladımmm :124::124:
madem hastanedesin doktorlarla falan aran iyidir. orda öyle şeyler yok mu? hatır falan bakmazlar mı, yardımcı olmazlar mı? 8 ekime de daha var canım. sonuçta kanaman kesilmiş olsa da insanın içinde şüphe, sıkıntı olmaz...
canım hayırdır yaa sana noldu? sayfalar çok hızlı ilerliyor, anlayamadım:26:Insallah canim.. bilmiyorum gitsem mi gitmesem mi bide kan gelmiyo kahverengi artik.. hastanede calisiyorum zaten ama burda acilde insalarla dalga geciyorlar bisey bulamiyorlar 8inde doktorda rdvum var jinekologta.. onu beklesem ??
aynen canım, eşim de diyor ki bidaha 3 aylık olana kadar kimseye söylemeyelimevet ya biz de bi tek aileler duysun istedik ama iki tarafta da tek torun olacağı için ne bizimkler durabildi ne kayınvalidemler, heyecanla söylediler herkese. ama bu kez onlar da çok çok tedbirli olurlar eminim, ders oldu hepimize işte. bi dahakine çok daha dikkatli oluruz
Canim hatir sayesinde 8inde verdiler dusun..
evet evet dusunuyorum neden diye.. doktorumu ariycam ama yanimda insanlar var.. sekreter felan..
hayirlis bakalim dua et bana kotu bisey olmasin canim..
ay kızlarrrr farkındamısınızzz heycan doruklardaaaaaaaaa :52:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?