Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim inşallah kötü birşey çıkmaz. bugün gidebilecek misin acile falan??

Insallah canim.. bilmiyorum gitsem mi gitmesem mi bide kan gelmiyo kahverengi artik.. hastanede calisiyorum zaten ama burda acilde insalarla dalga geciyorlar bisey bulamiyorlar 8inde doktorda rdvum var jinekologta.. onu beklesem ??

inşallah cnm ama sayenizde bu ay ne belirtiye takıldım ne çok kafama taktım. ohhh o kadar rahatım ki...eger bugün olmazsam cumaya kadar bekleyip öyle test yapacam. dua ediyorum hepinize.

hepimiz öyle canım. ben de aynı sizin sayenizde hiç takılmadım belirtiler. hadi bakalım. Rabbim okuduğun mevlüt hürmetine bebeğini sana nasip etsin inşallah benim de hergece dualarımda sizler varsınız canım

Kislarr gunaydinn herkese
Lorenayida duydumm aklim bi karis havada
Herkes birer birer veriyor haberlerini bu ay cok bereketli masallahh

Canım yaa tam yazacaktım elektrik kesildi burada.

Hayırlı uğurlu olsun süper çıkmışşşşşşşş .

canım sana yazdım ama görmedin galiba. sonucunu okudum canım. hemen olumsuz düşünme. kimilerinin geç çıkıyor sonucu biliyorsun. bir iki gün daha bekle gelmezse kırmızılar yine test yaparsın canım

canım günaydın. ne yaptın konuşabildin mi eşinle????

ay ne güzel gün bu yaa daha günaydın diyemeden tebriklere başladımmm :124::124:

lafa bak yaa, söylenecek şey mi bu ne patavatsız düşüncesiz insanlar var
8 hafta alt sınırı ailelere söylemek için, 10-12 haftadan sonra da artık arkadaşlarıma fln söylerim
geneç sefer ben çok erken öğrendim, eşime de dedim hemen annelerimize söylemeyelim, bi kalp atışını duyalım, öyle söyleriz dedim. ama o heyecanla duramadı dayanamadı, söyledi. görümcem de sağolsu sağa sola eşe dosta komşulara söyledi, böylelikle duymayan kalmadı. hiç istemediğim bişeydi ama oldu işte. o yüzden bidaha Allah nasip eder de hamiş olursam sana bile söylemicem hemen diyorum eşime

Insallah canim.. bilmiyorum gitsem mi gitmesem mi bide kan gelmiyo kahverengi artik.. hastanede calisiyorum zaten ama burda acilde insalarla dalga geciyorlar bisey bulamiyorlar 8inde doktorda rdvum var jinekologta.. onu beklesem ??

madem hastanedesin doktorlarla falan aran iyidir. orda öyle şeyler yok mu? hatır falan bakmazlar mı, yardımcı olmazlar mı? 8 ekime de daha var canım. sonuçta kanaman kesilmiş olsa da insanın içinde şüphe, sıkıntı olmaz...

sormaa hemde nasıllll bebişimiz olsun çookkk istiyorrrduuu duyuncaaa halını gormek ısterımmm... kıyamam aşkımaaa yaaaa.... en guzel gunu olacakk...

amiinn canımm dualarınızzz işe yaradııı hadı bakalımm sıra sızdeeee... elayı cook merak edıyorumm benn yaaaaa

Allah mutluluğunu daim etsin simdi git sende ilayda gibi şükür namazi kıl sonra ailen ve bebeğin icin enonda bizim icin dua et hadi bakalım sira sende

evet ya biz de bi tek aileler duysun istedik ama iki tarafta da tek torun olacağı için ne bizimkler durabildi ne kayınvalidemler, heyecanla söylediler herkese. ama bu kez onlar da çok çok tedbirli olurlar eminim, ders oldu hepimize işte. bi dahakine çok daha dikkatli oluruz

Canim hatir sayesinde 8inde verdiler dusun..
evet evet dusunuyorum neden diye.. doktorumu ariycam ama yanimda insanlar var.. sekreter felan..
hayirlis bakalim dua et bana kotu bisey olmasin canim..

canım hayırdır yaa sana noldu? sayfalar çok hızlı ilerliyor, anlayamadım:26:

aynen canım, eşim de diyor ki bidaha 3 aylık olana kadar kimseye söylemeyelim ben görümcemin tedbirli davranabileceğine inanmıyorum, o yüzden cidden kimseye söylemicem, tutabildiğim kadar içimde tutacağım kalp atışını duyana kadar:26:

Canim hatir sayesinde 8inde verdiler dusun..
evet evet dusunuyorum neden diye.. doktorumu ariycam ama yanimda insanlar var.. sekreter felan..
hayirlis bakalim dua et bana kotu bisey olmasin canim..

anladım canım. orda işler zormuş gerçekten. dualarım seninle canım. doktorunla konuştuktan sonra haber et bize. aklım sende çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…