- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
dimiiiiiiiihergün böyle güzel haberlerle başlayıp günü böyle güzel haberlerle kapatsak keşkem
Aynen bebeğim ya ben de bayramı bekliyorum insallah çifte bayram olur bizeEvet ya cok heyecanli gidiyorr
Benimkide yakin olsaydi keskee
Bayrama kadar beklemekk cok zor:18:
Evet ya cok heyecanli gidiyorr
Benimkide yakin olsaydi keskee
Bayrama kadar beklemekk cok zor:18:
Canim dun cok kotu sancilarim vardi ve pembe akintilarim oluyodu 1-2 damla.. bugun kahverengi damlalar geliyo ama sag kasimm cok kotu sizliyo.. cok korkuyorum kotu bisey olur diye cunku ben yumurtlama donemindeyim daha..canım hayırdır yaa sana noldu? sayfalar çok hızlı ilerliyor, anlayamadım:26:
aynen canım, eşim de diyor ki bidaha 3 aylık olana kadar kimseye söylemeyelimben görümcemin tedbirli davranabileceğine inanmıyorum, o yüzden cidden kimseye söylemicem, tutabildiğim kadar içimde tutacağım kalp atışını duyana kadar:26:
cok Zor baya boyle cok kan gelecek de seni cidiye alicaklar..anladım canım. orda işler zormuş gerçekten. dualarım seninle canım. doktorunla konuştuktan sonra haber et bize. aklım sende çünkü.
Canim ben isvicredeyim suan calisiyorum ama fransada yasiyorumMonbebe canım sen başka bir ülkede falan mı yaşıyorsun anlayamadım tam kusura bakma
walla öle oldu dilketinim yaa... bakalım önümüzdeki hafta pztesi ben ne dicem...
kızlarrr adet oldummmmu ?
kızlarrrr olduuuu bende hamişimmmmmmmm çift çizgiyi gördümmmm:124::124: mü :26:
off yaaa hiç umudum yok ama Rabbimin mucizelerine çok inanırım inşallahhh hayırlısıysa olur
Canim hatir sayesinde 8inde verdiler dusun..
evet evet dusunuyorum neden diye.. doktorumu ariycam ama yanimda insanlar var.. sekreter felan..
hayirlis bakalim dua et bana kotu bisey olmasin canim..
MONBEBE ben öğleden sonra gideceğim dr,aynı şeyleri yaşıyoruz canım dr dan gelince yazarım inşaallah,benim kist veya iltehap galiba ağrıdan gece yatamadım,böyle bıçak saplandı sanki ara ara sen nasılsın ağrın var mı?
cok Zor baya boyle cok kan gelecek de seni cidiye alicaklar..
bide ben burda calisiyorum her hafta doktorlarla toplanti yapiyorum o yuzden dalga geceler diye acile gitmek istemiyorum..
Aynen bebeğim ya ben de bayramı bekliyorum insallah çifte bayram olur bize
Canim dun cok kotu sancilarim vardi ve pembe akintilarim oluyodu 1-2 damla.. bugun kahverengi damlalar geliyo ama sag kasimm cok kotu sizliyo.. cok korkuyorum kotu bisey olur diye cunku ben yumurtlama donemindeyim daha..
cok Zor baya boyle cok kan gelecek de seni cidiye alicaklar..
bide ben burda calisiyorum her hafta doktorlarla toplanti yapiyorum o yuzden dalga geceler diye acile gitmek istemiyorum..
Canim ben isvicredeyim suan calisiyorum ama fransada yasiyorum
Allah mutluluğunu daim etsin simdi git sende ilayda gibi şükür namazi kıl sonra ailen ve bebeğin icin enonda bizim icin dua et hadi bakalım sira sende
Ben adet olcakmisim gibi hic biyerim agrımyo( bende buayda tık yok heralde umudumda kalmadi olsun bu topikte kim jamis olursa kendim olmus kadar seviniyorum teyteytey
lorenaaaa listede güncelledin hayırlı olsundarısı başımıza
Canim haberlerini bekliyorum.. Insallah kotu biseyin yoktur..
benim oyle bicak saplanmasi gibi agrim yok canim siziliyor geciyor.. yanma yok kasinti yok.. gogus agrilarim var..
Hayirlisi bakalim..
YAa gurban olsunlaray ben ülkemi yerim ya. bir de bizim doktorlara laf söylerler ilgilenmiyorlar diye. adamlar bizim yüzümüzden kafayı yiyecekler nerdeyse. hey Allahım ya... neyse canım en azından akıntın kesilmiş. müsait olunca doktorunla da konuşacaksın. inşallah yüreğini ferahlatan şeyler söyler sana
Insallah guzelim.. merciAnladım canım inşallah önemli bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?