Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dimiiiiiiii hergün böyle güzel haberlerle başlayıp günü böyle güzel haberlerle kapatsak keşkem

walla öle oldu dilketinim yaa... bakalım önümüzdeki hafta pztesi ben ne dicem...

kızlarrr adet oldummm mu ?

kızlarrrr olduuuu bende hamişimmmmmmmm çift çizgiyi gördümmmm :124::124: mü :26:

off yaaa hiç umudum yok ama Rabbimin mucizelerine çok inanırım inşallahhh hayırlısıysa olur

Canim dun cok kotu sancilarim vardi ve pembe akintilarim oluyodu 1-2 damla.. bugun kahverengi damlalar geliyo ama sag kasimm cok kotu sizliyo.. cok korkuyorum kotu bisey olur diye cunku ben yumurtlama donemindeyim daha..
anladım canım. orda işler zormuş gerçekten. dualarım seninle canım. doktorunla konuştuktan sonra haber et bize. aklım sende çünkü.
cok Zor baya boyle cok kan gelecek de seni cidiye alicaklar..
bide ben burda calisiyorum her hafta doktorlarla toplanti yapiyorum o yuzden dalga geceler diye acile gitmek istemiyorum..
Monbebe canım sen başka bir ülkede falan mı yaşıyorsun anlayamadım tam kusura bakma
Canim ben isvicredeyim suan calisiyorum ama fransada yasiyorum

senin de bişeyin kalmamış yavru. inşallah 2.sini söylersin :124::124::124: biz de böyle oynarız burda. halaylar çekeriz senin için

Ben adet olcakmisim gibi hic biyerim agrımyo ( bende buayda tık yok heralde umudumda kalmadi olsun bu topikte kim jamis olursa kendim olmus kadar seviniyorum teyteytey

Canim hatir sayesinde 8inde verdiler dusun..
evet evet dusunuyorum neden diye.. doktorumu ariycam ama yanimda insanlar var.. sekreter felan..
hayirlis bakalim dua et bana kotu bisey olmasin canim..

MONBEBE ben öğleden sonra gideceğim dr,aynı şeyleri yaşıyoruz canım dr dan gelince yazarım inşaallah,benim kist veya iltehap galiba ağrıdan gece yatamadım,böyle bıçak saplandı sanki ara ara sen nasılsın ağrın var mı?

Hayirli olsuuuuuuunnn Allah kucaginiza alip kafam sisti aglamasindan... Gunlerinide gosterir ins telden girince goremiyirum yoksa bi halayda ben kuracaktim

Canim haberlerini bekliyorum.. Insallah kotu biseyin yoktur..
benim oyle bicak saplanmasi gibi agrim yok canim siziliyor geciyor.. yanma yok kasinti yok.. gogus agrilarim var..
Hayirlisi bakalim..

cok Zor baya boyle cok kan gelecek de seni cidiye alicaklar..
bide ben burda calisiyorum her hafta doktorlarla toplanti yapiyorum o yuzden dalga geceler diye acile gitmek istemiyorum..

ay ben ülkemi yerim ya. bir de bizim doktorlara laf söylerler ilgilenmiyorlar diye. adamlar bizim yüzümüzden kafayı yiyecekler nerdeyse. hey Allahım ya... neyse canım en azından akıntın kesilmiş. müsait olunca doktorunla da konuşacaksın. inşallah yüreğini ferahlatan şeyler söyler sana

Anladım canım inşallah önemli bişey yoktur

Ben adet olcakmisim gibi hic biyerim agrımyo ( bende buayda tık yok heralde umudumda kalmadi olsun bu topikte kim jamis olursa kendim olmus kadar seviniyorum teyteytey

normalde adet öncesi sancın falan olmuyor muydu senin? benim de ara ara adet sancım gidip geliyor canım. benim de pek umudum yok. ama burdaki kızlardan hamile haberi alınca ben de accayip sevindirik oluyorum

Canim haberlerini bekliyorum.. Insallah kotu biseyin yoktur..
benim oyle bicak saplanmasi gibi agrim yok canim siziliyor geciyor.. yanma yok kasinti yok.. gogus agrilarim var..
Hayirlisi bakalim..

beni iki gecedir o ağrı kıvrandır dı resmen AAYYY BANA DUA EDİN KÖTÜ BİŞEY OLMASIN VALLA ADET OLMAK BİLE BANA MÜJDE GİBİ GELECEK HERKES SAATİNİ KURSUN LÜTFEN 14:30-15:00 ARASI TOPLU DUA İSTİYORUM SİZDEN

YAa gurban olsunlar TURKIYEME Insallah canim cok sagol ilgin icin.. Merci
Anladım canım inşallah önemli bişey yoktur
Insallah guzelim.. merci

yağmurlu bir İstanbul sabahıdan herkese günaydınlar olsun nasılsınız baklım hamişlerim . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…