Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim benim icinie ferah tut insallah birsey yoktur..
Dualarimda olacaksin..

Canım korkma hemen, bazen yumurta çatlarken böyle olabiliyormuş. Belki üşütmüşsündür iltihap fln vardır, o yüzden yumurtlama dönemin sııntılı geçiriyorsundur, hemen kötü düşünme
Orda samimi olduğun bir doktor fln yok mu, sadece ona söylesen böyle böyle bişi oldu, normal mi diye:26: belki önemsiz der, ya da muayene eder fln..
İnşallah kötü bişi değildir, çok geçmiş olsun

Ben adet olcakmisim gibi hic biyerim agrımyo ( bende buayda tık yok heralde umudumda kalmadi olsun bu topikte kim jamis olursa kendim olmus kadar seviniyorum teyteytey
olsun canım ya, olmazsa da umutsuzluğa yer yok, bidahaki aya birlikte bekleriz

sana da çok geçmiş olsun canım

haa şöyleeee moral bozmak yok, bi yola çıktık zafer bizim olana kadar da devam edeceğiz çalışmalara...üşütmüş de olabilirsin cnm malum artık bahar geldi...bende de bişi yok henüz bakalım ne olur.

günaydın canım olabilir ben daha hastalanmadım karnım felaket ağrıyor ayağıma kat kat giydim napıcam ya ((

Cok sagol canim..
insallah yumurtadandir..

normalde adet öncesi sancın falan olmuyor muydu senin? benim de ara ara adet sancım gidip geliyor canım. benim de pek umudum yok. ama burdaki kızlardan hamile haberi alınca ben de accayip sevindirik oluyorum
Det sancim en erken 3gun öncesind basliyo benim yumyum gec oldu ve nen 8inde adet gorcem offf aman tanrım:)) walla yapcak bisi yok gelirsede basim gözüm üstüne ama ina gelmez kırmızılar hepimiz müjde veririz ins

Gecmis olsun canım ins kötü bişi yoktur ve hemencik gelirsin ve ins sevindirici bisi vardır:))

kim hamile kaçırdım ben ?? hergün hamile haberi alıyorum süper ya ... kızlar bana bişey diyin yapıyım karın ağrısından ölücem hiç böyle olmazdım (((

Günaydın kızlar lorena canım tebrikler hayırlı olsun kucağına sağ salim almayı da nasip etsin inşallah darısı başımıza bizlere de dua et ve göbüşüne adımı yazarsan çok sevinirim bat a son 1 hafta belirti aramamaya çalışıyorum zaten çok erken belirti için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…