beni iki gecedir o ağrı kıvrandır dı resmenAAYYY BANA DUA EDİN KÖTÜ BİŞEY OLMASIN VALLA ADET OLMAK BİLE BANA MÜJDE GİBİ GELECEK HERKES SAATİNİ KURSUN LÜTFEN 14:30-15:00 ARASI TOPLU DUA İSTİYORUM SİZDEN
tebrıkler canım allahım sağ salim doğurmak nasip etsın omru güzel olurınsallah darıısıda burdakilerin ve benım başımaa
senin de bişeyin kalmamış yavru. inşallah 2.sini söylersin :124::124::124: biz de böyle oynarız burda. halaylar çekeriz senin için
Canım korkma hemen, bazen yumurta çatlarken böyle olabiliyormuş. Belki üşütmüşsündür iltihap fln vardır, o yüzden yumurtlama dönemin sııntılı geçiriyorsundur, hemen kötü düşünmeCanim dun cok kotu sancilarim vardi ve pembe akintilarim oluyodu 1-2 damla.. bugun kahverengi damlalar geliyo ama sag kasimm cok kotu sizliyo.. cok korkuyorum kotu bisey olur diye cunku ben yumurtlama donemindeyim daha..
cok Zor baya boyle cok kan gelecek de seni cidiye alicaklar..
bide ben burda calisiyorum her hafta doktorlarla toplanti yapiyorum o yuzden dalga geceler diye acile gitmek istemiyorum..
Canim ben isvicredeyim suan calisiyorum ama fransada yasiyorum
olsun canım ya, olmazsa da umutsuzluğa yer yok, bidahaki aya birlikte beklerizBen adet olcakmisim gibi hic biyerim agrımyo( bende buayda tık yok heralde umudumda kalmadi olsun bu topikte kim jamis olursa kendim olmus kadar seviniyorum teyteytey
sana da çok geçmiş olsun canımMONBEBE ben öğleden sonra gideceğim dr,aynı şeyleri yaşıyoruz canım dr dan gelince yazarım inşaallah,benim kist veya iltehap galiba ağrıdan gece yatamadım,böyle bıçak saplandı sanki ara ara sen nasılsın ağrın var mı?
haa şöyleeee moral bozmak yok, bi yola çıktık zafer bizim olana kadar da devam edeceğiz çalışmalara...üşütmüş de olabilirsin cnm malum artık bahar geldi...bende de bişi yok henüz bakalım ne olur.
tebrıkler canım allahım sağ salim doğurmak nasip etsın omru güzel olurınsallah darıısıda burdakilerin ve benım başımaa
beni iki gecedir o ağrı kıvrandır dı resmenAAYYY BANA DUA EDİN KÖTÜ BİŞEY OLMASIN VALLA ADET OLMAK BİLE BANA MÜJDE GİBİ GELECEK HERKES SAATİNİ KURSUN LÜTFEN 14:30-15:00 ARASI TOPLU DUA İSTİYORUM SİZDEN
Canım korkma hemen, bazen yumurta çatlarken böyle olabiliyormuş. Belki üşütmüşsündür iltihap fln vardır, o yüzden yumurtlama dönemin sııntılı geçiriyorsundur, hemen kötü düşünme
Orda samimi olduğun bir doktor fln yok mu, sadece ona söylesen böyle böyle bişi oldu, normal mi diye:26: belki önemsiz der, ya da muayene eder fln..
İnşallah kötü bişi değildir, çok geçmiş olsun
Det sancim en erken 3gun öncesind basliyo benim yumyum gec oldu ve nen 8inde adet gorcem offf aman tanrım:)) walla yapcak bisi yok gelirsede basim gözüm üstüne ama ina gelmez kırmızılar hepimiz müjde veririz insnormalde adet öncesi sancın falan olmuyor muydu senin? benim de ara ara adet sancım gidip geliyor canım. benim de pek umudum yok. ama burdaki kızlardan hamile haberi alınca ben de accayip sevindirik oluyorum
DDUN OKADAR seslenmissjniz duymamisim hic; ))
Günaydin canim iyiyim ben sen nasılsın
saol canımm benımmmm ayagımı surdummm sıra sızdeee guzel haberlerle inşallaahhhh......
yağmurlu bir İstanbul sabahıdan herkese günaydınlar olsunnasılsınız baklım hamişlerim . . . .
benide yaz lütfennn emine die yaz ama
benide yaz lütfennn emine die yaz ama
kim hamile kaçırdım ben ?? hergün hamile haberi alıyorum süper ya ... kızlar bana bişey diyin yapıyım karın ağrısından ölücem hiç böyle olmazdım(((
ayyy nerde o günlerrrr
canım en azından bayram telaşı falan kafan dağılır. daha iyi değil mi??? benim öyle bir şansım da yok :101:
lorenaaa hamile canımm çift çzgi çıkmış süper bişiy bu . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?