lorenaaa hamile canımm çift çzgi çıkmış süper bişiy bu . . .
yiyiiizzz hepimizzzzz.... sen nasılsıınnn...
Bekleriz kis birlikte :)) napacazzz mecbuuuurCanım korkma hemen, bazen yumurta çatlarken böyle olabiliyormuş. Belki üşütmüşsündür iltihap fln vardır, o yüzden yumurtlama dönemin sııntılı geçiriyorsundur, hemen kötü düşünme
Orda samimi olduğun bir doktor fln yok mu, sadece ona söylesen böyle böyle bişi oldu, normal mi diye:26: belki önemsiz der, ya da muayene eder fln..
İnşallah kötü bişi değildir, çok geçmiş olsun
olsun canım ya, olmazsa da umutsuzluğa yer yok, bidahaki aya birlikte bekleriz
sana da çok geçmiş olsun canım
duy beni gamsemmmm nasılsın canım :)
evett kzuuummmm allah sızde o duyguyu tattırsınnnn....
hiiiççç belli olmaz. birgün bir bakmışsın görüvermişsin çift çizgiyi. bak Lorena ne diyor. rüyada gibiyim. o bile gördüğü halde hala inanamıyor... o yüzden ümidini kaybetme canım benim
ayyy evettt once ruyamda gordum hatta esime bıle soyledım bugun test yapıyorum hamıleyim die.... o işe gittikten sonra yaptımmm gerçek olduuuu.... şımdı gıdıp gıdıp bakıyorumm sahımı dıeee....
ay çk sevindim ya allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım :)
canım günaydın. ne yaptın konuşabildin mi eşinle????
Det sancim en erken 3gun öncesind basliyo benim yumyum gec oldu ve nen 8inde adet gorcem offf aman tanrım:)) walla yapcak bisi yok gelirsede basim gözüm üstüne ama ina gelmez kırmızılar hepimiz müjde veririz ins)
Bekleriz kis birlikte :)) napacazzz mecbuuuur
Iyiyim bebegim kızlar benk mutlu etti patir patir hamile haberleri aliyoruz cok sevindirici ayrıca acaip merak var batı gelecek olanlar yani bizler de sonux ne olacak sen nasılsın ebrum
kim hamile kaçırdım ben ?? hergün hamile haberi alıyorum süper ya ... kızlar bana bişey diyin yapıyım karın ağrısından ölücem hiç böyle olmazdım(((
amin canım amin hepimize versin lorenanın mutluluğundan Allah . . . .
yazıcammm canımmm senıdeeeeeeeeee...
çok sevindim walla sıra sizde artık hadi beliyoruz :))Lorena hamile canım
Pek umutsuzum bende .icimde hissiyat olmuyooo yaa
Hakkimizda hayirlisi dilketinim
Günaydın kızlar lorena canım tebrikler hayırlı olsun kucağına sağ salim almayı da nasip etsin inşallah darısı başımıza bizlere de dua et ve göbüşüne adımı yazarsan çok sevinirim bat a son 1 hafta belirti aramamaya çalışıyorum zaten çok erken belirti için :)
kız göbüşünde yer kalmayacak valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?