Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bekleriz kis birlikte :)) napacazzz mecbuuuur
duy beni gamsemmmm nasılsın canım :)

Iyiyim bebegim kızlar benk mutlu etti patir patir hamile haberleri aliyoruz cok sevindirici ayrıca acaip merak var batı gelecek olanlar yani bizler de sonux ne olacak sen nasılsın ebrum

hiiiççç belli olmaz. birgün bir bakmışsın görüvermişsin çift çizgiyi. bak Lorena ne diyor. rüyada gibiyim. o bile gördüğü halde hala inanamıyor... o yüzden ümidini kaybetme canım benim

ayyy evettt once ruyamda gordum hatta esime bıle soyledım bugun test yapıyorum hamıleyim die.... o işe gittikten sonra yaptımmm gerçek olduuuu.... şımdı gıdıp gıdıp bakıyorumm sahımı dıeee....

ayyy evettt once ruyamda gordum hatta esime bıle soyledım bugun test yapıyorum hamıleyim die.... o işe gittikten sonra yaptımmm gerçek olduuuu.... şımdı gıdıp gıdıp bakıyorumm sahımı dıeee....

Haber verdin mi kocise kiz ??
cok heyecanli..

YAA kızlar düşünsenize sizin içinizde geleceğiniz var,şuan çoooook küçük ama(inşaallah sağlıklı sıhhatli ) zaman geçince koklamaya doyamayacaksınız ,şuan sizinlee ne güzel tek kalpdiniz iki kalp 9 ay yaşayacaksınız inşaallah,TEBRİK EDİYORUM ve kendimiz gibi seviniyoruz iyiki varsınız ekim topiiiiğiiiiii

canım günaydın. ne yaptın konuşabildin mi eşinle????

dün o kadar çok yağmur yağdı ki denizli yi sel alcaktı yani eve zor koştum sırılsıklam oldum sanki doğa herşey konuşmamı engeller gibi evde biraz konuştuk ama çok üstünde durmadım

Det sancim en erken 3gun öncesind basliyo benim yumyum gec oldu ve nen 8inde adet gorcem offf aman tanrım:)) walla yapcak bisi yok gelirsede basim gözüm üstüne ama ina gelmez kırmızılar hepimiz müjde veririz ins)

inşallah gelmezlerrrr sen en azından sancının ne zaman başlayacağını biliyorsun. benim 1 hafta önceden de adet olduğum oluyor 2 gün öncesinden de... yani 10 gün öncesinde adet sancısı çektiğimi de biliyorum inşallah sen hayırlısıyla müjdeyi veriverirsin güzelim buarada senin bat normalde 5 ya da 6sı değilmiydi???sen de benim gibi geç mi yazdırdın yoksa?

ay hadi sıra sende inşalllllaaaahhhhh canım benim. ben çok kötürüm karnım felaket ağrıyor hastlanmadım streste yapmadım hatta hastlanıp çalışmlara başlasam diye bekliyordum ve hatta 30 ekim de yine bu topiğe girerim diyordum ama hastalanmadım ya 4 gün önce olduğumu bilirim 3 gün ve 2 gün öncede ama 1 gün öncesi yada tam gününde olduğumu hiç bilmem bu ay bi ilk yaşıycam herhalde :))

duam sızlerle kızlarrrrr.... sakın belirti arama bende yoktu belırtı falan... ama son 3-4 gun vardııı ateşim cok yuksektı baskı vardı kasıklarımda acaıp son 2 gunde hormonlarım cıldırdıı.... bendeeeee bunlardı sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…