Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

lility mrb kuzum nasılsın konşabildin mi eşinle?

dünden önceki gün müsafir konuşamadım bebğim dünde denizliyi sel alcaktı çok yağmur yağdı eve zor koştum evde biraz konuştum anlattım tmm dedi sıkmıycam fln dedi bende üstünde durmadım çay koydum çay içtik öyle oda bende çok yorum yapmadık yani

ayyy evettt once ruyamda gordum hatta esime bıle soyledım bugun test yapıyorum hamıleyim die.... o işe gittikten sonra yaptımmm gerçek olduuuu.... şımdı gıdıp gıdıp bakıyorumm sahımı dıeee....

kıyamam sanaaaaa maşallah canım. bebişinin kalp atışlarını duymaya başladın mı işte o zaman gerçekten inanacaksın canım. hem de salya sümük eşliğinde

sende iyi varsın canımın içi çok saol valla sitres atıyoruz burada çok iyi oldu bu topik grubumuz . . . .

canım ya hiç akıntın falan oldumu olduysa ne ara başladı ne ara kesildi..yada devam ediyo mu??

dün o kadar çok yağmur yağdı ki denizli yi sel alcaktı yani eve zor koştum sırılsıklam oldum sanki doğa herşey konuşmamı engeller gibi evde biraz konuştuk ama çok üstünde durmadım

kader size ağlarını mı örüyor ne dünkünden de pek netice alamadın galiba. hakkında hayırlısı olsun canım. vardır bunda da bir hayır

canımmmm günaydın. vallahi doğru diyorsun birlikte başladık ama daha tık yok :) benimde bat yarın ama hasta olacağımı net bir şekilde hissediyorum. kasım topiğini bekliyoruz senden bebeğim :)

Pınarcğm sen ne yaptın canım bugün önemliydi senin için , umarım güzel haber verirsin :)))

ben de aynı senin gibiyim. ben 2 günü bile bilmem yani. çok ümit verici. peki testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun bu durumda???

elaaaam nerdesin sen yaaa cevapta yazmıyosun ablam ne yaptın diyorum, küsecem sana bak

kızlar ben çıkıyorum sonra girerim yatıcam dayanamıyorum bide aspirin içiyim kanı sulandırıyormuş ya hastalanırım belki hadi çok öptüm hepinizi :))))

bazen durumların üzerine çok gitmemek gerek çok çekiyosun farkındayım ama dediğim gibi kuzum sabrın sonu selamettir en büyük 2 silahın SABRIN ve DUAN olsun sıkma canını belki yanında değiliz ama buradan tam destek hep destek yanındayız unutma bunu yalnız değilsin sen üstesinden gelebilirsin ok zeki bir bayansın başaracaksın . . . .

kader size ağlarını mı örüyor ne dünkünden de pek netice alamadın galiba. hakkında hayırlısı olsun canım. vardır bunda da bir hayır

evet bebğim vardır bundada bir hayır sizle konuşmak çok iyi geldi anlatamam çok ihtiyacım varmışş valla önceden olsa kıyamet kopardı evde dün hiç takmadım sakin sakin konuştum çayımı içtim yattım ohh mis

Elaam valla gecen ruya gordum sen hamileymişin
Boyele bi sofrada oturup kutluyoduk :)
gercektenmı cok sevndm yaa
Ins canim elaami merak ediyorum bende encok ins hamileyizdir hepimizde :))
bebegm bnı mrak etmssn cok mtlu oldum
saol canımmm sıra hiç bozulmasın herkese nasıp olsun ilaydadan sonra banaymışş hadi şimdi sıra elaam daaaa... onada sizede nasıp etsiinnn
bebegm gozun aydın darısı hepmze olur inş
amiinn canımm dualarınızzz işe yaradııı hadı bakalımm sıra sızdeeee... elayı cook merak edıyorumm benn yaaaaa
16:

hu huuuuuuu mrba kadınlar kulubunun ennnnnnnnnnn gzel bayanları

ben de aynı senin gibiyim. ben 2 günü bile bilmem yani. çok ümit verici. peki testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun bu durumda???

hamile olduğumu düşünmüyorum en son pazar sabahı yaptım hiçbişey çıkmadı ben kısmet değilmiş dedim hiç stres filanda yapmadım ama gelmedi kırmızılar ben gelicek diye hazırladım kendimi.bi daha test yapmakta aklımdan geçmiyor doğrusu.

normalde adet öncesi sancın falan olmuyor muydu senin? benim de ara ara adet sancım gidip geliyor canım. benim de pek umudum yok. ama burdaki kızlardan hamile haberi alınca ben de accayip sevindirik oluyorum

canım benimde hiç umudum yok adet sancılarım başladı.. kasıklarım çok ağrıyor.. gece adet oldum sandım. okadar ıslanmışım ki sabah baktım gelen giden yok.. ama korktum gene erkendenmi gelecek adetim die :26:

belki de sendedir azönce yazını okudum. senin kırmızılar seni hiç bekletmeden gelirmiş. bu ay bekletiyorlarmış. hadi bakalım hayırlısıı artıkınnnnnnnnnnn

ay hiç umudum yok canım öyle düşünmek istemiyorum hazır kendimi kırmızlara hazırlamışken gelecekse gelsin asabım bozuluyr :) ekim topiğini kaçırıcam :)))))))))))

tesekkurler cnmmm... bu topigii cookk sevdiiimmmmmmm... sizideeeee..... haydı bakalımm guzel haberlerle gelinnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…