lility mrb kuzum nasılsın konşabildin mi eşinle?
ayyy evettt once ruyamda gordum hatta esime bıle soyledım bugun test yapıyorum hamıleyim die.... o işe gittikten sonra yaptımmm gerçek olduuuu.... şımdı gıdıp gıdıp bakıyorumm sahımı dıeee....
YAA kızlar düşünsenize sizin içinizde geleceğiniz var,şuan çoooook küçük ama(inşaallah sağlıklı sıhhatli ) zaman geçince koklamaya doyamayacaksınız ,şuan sizinlee ne güzel tek kalpdiniz iki kalp 9 ay yaşayacaksınız inşaallah,TEBRİK EDİYORUM ve kendimiz gibi seviniyoruz iyiki varsınız ekim topiiiiğiiiiii
Canıım gözün aydın :)), Sağlıklı huzurlu hamilelik diliyorum...:119:
duam sızlerle kızlarrrrr.... sakın belirti arama bende yoktu belırtı falan... ama son 3-4 gun vardııı ateşim cok yuksektı baskı vardı kasıklarımda acaıp son 2 gunde hormonlarım cıldırdıı.... bendeeeeebunlardı sadece...
dün o kadar çok yağmur yağdı ki denizli yi sel alcaktı yani eve zor koştum sırılsıklam oldum sanki doğa herşey konuşmamı engeller gibi evde biraz konuştuk ama çok üstünde durmadım
canımmmm günaydın. vallahi doğru diyorsun birlikte başladık ama daha tık yok :) benimde bat yarın ama hasta olacağımı net bir şekilde hissediyorum. kasım topiğini bekliyoruz senden bebeğim :)
kıyamam sanaaaaamaşallah canım. bebişinin kalp atışlarını duymaya başladın mı işte o zaman gerçekten inanacaksın canım. hem de salya sümük eşliğinde
ay hadi sıra sende inşalllllaaaahhhhh canım benim. ben çok kötürüm karnım felaket ağrıyor hastlanmadım streste yapmadım hatta hastlanıp çalışmlara başlasam diye bekliyordum ve hatta 30 ekim de yine bu topiğe girerim diyordum ama hastalanmadım ya4 gün önce olduğumu bilirim 3 gün ve 2 gün öncede ama 1 gün öncesi yada tam gününde olduğumu hiç bilmem bu ay bi ilk yaşıycam herhalde :))
dünden önceki gün müsafir konuşamadım bebğim dünde denizliyi sel alcaktı çok yağmur yağdı eve zor koştum evde biraz konuştum anlattım tmm dedi sıkmıycam fln dedi bende üstünde durmadım çay koydum çay içtik öyle oda bende çok yorum yapmadık yani
çok sevindim walla sıra sizde artık hadi beliyoruz :))
kader size ağlarını mı örüyor nedünkünden de pek netice alamadın galiba. hakkında hayırlısı olsun canım. vardır bunda da bir hayır
gercektenmı cok sevndm yaaElaam valla gecen ruya gordum sen hamileymişin
Boyele bi sofrada oturup kutluyoduk :)
bebegm bnı mrak etmssn cok mtlu oldumIns canim elaami merak ediyorum bende encok ins hamileyizdir hepimizde :))
bebegm gozun aydın darısı hepmze olur inşsaol canımmm sıra hiç bozulmasın herkese nasıp olsun ilaydadan sonra banaymışş hadi şimdi sıra elaam daaaa... onada sizede nasıp etsiinnn
amiinn canımm dualarınızzz işe yaradııı hadı bakalımm sıra sızdeeee... elayı cook merak edıyorumm benn yaaaaa
kader size ağlarını mı örüyor nedünkünden de pek netice alamadın galiba. hakkında hayırlısı olsun canım. vardır bunda da bir hayır
bendee her yere yazarımm napımmm....
ben de aynı senin gibiyim. ben 2 günü bile bilmem yani. çok ümit verici. peki testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun bu durumda???
normalde adet öncesi sancın falan olmuyor muydu senin? benim de ara ara adet sancım gidip geliyor canım. benim de pek umudum yok. ama burdaki kızlardan hamile haberi alınca ben de accayip sevindirik oluyorum
belki de sendedirazönce yazını okudum. senin kırmızılar seni hiç bekletmeden gelirmiş. bu ay bekletiyorlarmış. hadi bakalım hayırlısıı artıkınnnnnnnnnnn
YAA kızlar düşünsenize sizin içinizde geleceğiniz var,şuan çoooook küçük ama(inşaallah sağlıklı sıhhatli ) zaman geçince koklamaya doyamayacaksınız ,şuan sizinlee ne güzel tek kalpdiniz iki kalp 9 ay yaşayacaksınız inşaallah,TEBRİK EDİYORUM ve kendimiz gibi seviniyoruz iyiki varsınız ekim topiiiiğiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?