elaaaam nerdesin sen yaaa cevapta yazmıyosun ablam ne yaptın diyorum,küsecem sana bak
gercektenmı cok sevndm yaa
bebegm bnı mrak etmssn cok mtlu oldum
bebegm gozun aydın darısı hepmze olur inş
16:
hu huuuuuuu mrba kadınlar kulubunun ennnnnnnnnnn gzel bayanları
gercektenmı cok sevndm yaa
bebegm bnı mrak etmssn cok mtlu oldum
bebegm gozun aydın darısı hepmze olur inş
16:
hu huuuuuuu mrba kadınlar kulubunun ennnnnnnnnnn gzel bayanları
saolll scnmcımmm senin durumlar nasıl test yaptınmıııı.....
elaam nerdesin sen yaaa... haber bekliyoz senden ki böyle neşeli geldigine göre bebişle geldin ha
Elammm burdasiin gorunuyorsun yazsana.. ne yaptin.. merak ediyoruz seni hemserim..
saolll scnmcımmm senin durumlar nasıl test yaptınmıııı.....
Ben adet olcakmisim gibi hic biyerim agrımyo( bende buayda tık yok heralde umudumda kalmadi olsun bu topikte kim jamis olursa kendim olmus kadar seviniyorum teyteytey
idda ediyorum elaam şuan testinin fotosunu eklemek için ugraşıyorrr
idda ediyorum elaam şuan testinin fotosunu eklemek için ugraşıyorrr
canlarım daha gelen yok ama test yapmayı dsunmyorum bn
eşinin ailesine sık gitmesinden normal ne olabilir ki ? senin ailen yakın olsa sende sık gitmez miydin canım ? eşinle sende git yalnız yollama ne kadr memnun olur.hem bak kayınvaliden seni hiç kırmamış bundan daha büyük ne olabilir.benim kayınvalidemde beni çok sevdi ama çokta iş çevirdi..neyse yine de kötü konuşmak istemiyorum arkasından.ben eşimden çok razıyım beni hep tutar ama ailesinden çok çektim hep idare ettim.sana iyi davranıp el üstünde tutuyosalar sende onları geri çevirme.insan ailesinden vazgeçemez dünyanın en kötü insanları da olsa anne baba anne babadır.. dediğim gibi sık gitmesinden rahatsız oluyosan birlikte gidin olsun bitsin :)Esim simdilik neden olmuyo diye sormuyo yeni basladigimiz icin herhalde
Ya bnm kaynanam aslinda cok iyi bna karsi.belki ilk yazdiklarimi kotu niyetli soylememistir bna.belki bn alinganim .bugune kdr bni hic kirmadi.ilk gelinleriyim ben.el ustunde tutuyolar.bnm sorunum esimin ailesine cok sık gitmek istemesigitsin bisi demiyorum ama cok sık gidiyo gercekten . Bnm annmlerde uzak kimsem yok burda bnm ailemde soruyo dewamli.
yok bebegm yapmadım kı
elamız buraya eller havayagerçekten merak ettik nerelerde bu hatun . . . . :44::44:
dün o kadar çok yağmur yağdı ki denizli yi sel alcaktı yani eve zor koştum sırılsıklam oldum sanki doğa herşey konuşmamı engeller gibi evde biraz konuştuk ama çok üstünde durmadım
lorena canım soruma cevap vermedin görmedin galiba..
öhööm öhhöm bnı szler var ettınz dostlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?