Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gercektenmı cok sevndm yaa

bebegm bnı mrak etmssn cok mtlu oldum

bebegm gozun aydın darısı hepmze olur inş

16:

hu huuuuuuu mrba kadınlar kulubunun ennnnnnnnnnn gzel bayanları

elaam nerdesin sen yaaa... haber bekliyoz senden ki böyle neşeli geldigine göre bebişle geldin ha

gercektenmı cok sevndm yaa

bebegm bnı mrak etmssn cok mtlu oldum

bebegm gozun aydın darısı hepmze olur inş

16:

hu huuuuuuu mrba kadınlar kulubunun ennnnnnnnnnn gzel bayanları

saolll scnmcımmm senin durumlar nasıl test yaptınmıııı.....

Ben adet olcakmisim gibi hic biyerim agrımyo ( bende buayda tık yok heralde umudumda kalmadi olsun bu topikte kim jamis olursa kendim olmus kadar seviniyorum teyteytey

gmzoş bende adet olacam ya içimde hiçbir kıpırtı yok (( hamişlerimiz dua etsin bol boll :))) napalım bizde kasım topiği acarızz artık olana kadar durmak yoooooooooooooooooook :)))))

elamız buraya eller havaya gerçekten merak ettik nerelerde bu hatun . . . . :44::44:

eşinin ailesine sık gitmesinden normal ne olabilir ki ? senin ailen yakın olsa sende sık gitmez miydin canım ? eşinle sende git yalnız yollama ne kadr memnun olur.hem bak kayınvaliden seni hiç kırmamış bundan daha büyük ne olabilir.benim kayınvalidemde beni çok sevdi ama çokta iş çevirdi..neyse yine de kötü konuşmak istemiyorum arkasından.ben eşimden çok razıyım beni hep tutar ama ailesinden çok çektim hep idare ettim.sana iyi davranıp el üstünde tutuyosalar sende onları geri çevirme.insan ailesinden vazgeçemez dünyanın en kötü insanları da olsa anne baba anne babadır.. dediğim gibi sık gitmesinden rahatsız oluyosan birlikte gidin olsun bitsin :)

dün o kadar çok yağmur yağdı ki denizli yi sel alcaktı yani eve zor koştum sırılsıklam oldum sanki doğa herşey konuşmamı engeller gibi evde biraz konuştuk ama çok üstünde durmadım

Sen Denizli demjsin evet acaip yagmur vardi gerçekten bende islandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…