öhööm öhhöm bnı szler var ettınz dostlarım
öhööm öhhöm bnı szler var ettınz dostlarım
bazen durumların üzerine çok gitmemek gerek çok çekiyosun farkındayım ama dediğim gibi kuzum sabrın sonu selamettir en büyük 2 silahın SABRIN ve DUAN olsun sıkma canını belki yanında değiliz ama buradan tam destek hep destek yanındayız unutma bunu yalnız değilsin sen üstesinden gelebilirsin ok zeki bir bayansın başaracaksın . . . .
gozumden kaçmıs canmmm.... kusura bakmaa... sayfalar cok ılerlıyooo...
gozumden kaçmıs canmmm.... kusura bakmaa... sayfalar cok ılerlıyooo...
ayyy ogunlerı goreyımdeee salya sumugede razıyıımmmm.....:2::2:
kızlar ben çıkıyorum sonra girerim yatıcam dayanamıyorum bide aspirin içiyim kanı sulandırıyormuş ya hastalanırım belki hadi çok öptüm hepinizi :))))
evet bebğim vardır bundada bir hayır sizle konuşmak çok iyi geldi anlatamam çok ihtiyacım varmışş valla önceden olsa kıyamet kopardı evde dün hiç takmadım sakin sakin konuştum çayımı içtim yattım ohh mis
hamile olduğumu düşünmüyorum en son pazar sabahı yaptım hiçbişey çıkmadı ben kısmet değilmiş dedim hiç stres filanda yapmadım ama gelmedi kırmızılar ben gelicek diye hazırladım kendimi.bi daha test yapmakta aklımdan geçmiyor doğrusu.
canım benimde hiç umudum yokadet sancılarım başladı.. kasıklarım çok ağrıyor.. gece adet oldum sandım. okadar ıslanmışım ki sabah baktım gelen giden yok.. ama korktum gene erkendenmi gelecek adetim die :26:
canlarım daha gelen yok ama test yapmayı dsunmyorum bn
canım sana yazdım ama görmedin galiba. sonucunu okudum canım. hemen olumsuz düşünme. kimilerinin geç çıkıyor sonucu biliyorsun. bir iki gün daha bekle gelmezse kırmızılar yine test yaparsın canım
canım geçmiş işte daha ne bekliyosun.. bu ne sabırdır
Insallah seninledir bebisin..
neyi bekliyosun kuzum yapsana:44::44::44:hadi yapta bizede söyle bir müjdeli haberde senden alalım . . . .
anladııııııım sen bizi çaatttt diye çatlatacaksın meraktan, gitde yapsana testini aaaaaaa böyle rahatıda ilk defa görüyorum
bncede bnde bayılyorum bu halımzebirbirimizi yüz olarak görmememize rağmen çok iyi anlaşmamız süper bişey kutluyorum hepimizide . . . .
yap yap yapppp.benim bat cuma günü.perşembe akşam test alıp sabah kalar kalkmaz yapmayı düşünüyorumsenin yerinde olsam on kere yapmıştım
yok cnm ya ne adet belrtsı nede hamlelık bekırtsı yokpeki belirti bişey bi hissiyat varmı?
elaaaaa su testi yapsanda sevinsekk yaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................
tşkler bebğim valla sizle konuşmak çook iyi geldi mükemmelsiniz üstünde durmuyorum hiç birseytın kafamda dolandırmıyorum söylemek istediğimi direk söylüyorum rahatım birazdaha
Evwt sekerim seni merak ettjm ama gayet iyi gorunuyorsun cok sevindim ins kirmizinda gelmez :))gercektenmı cok sevndm yaa
bebegm bnı mrak etmssn cok mtlu oldum
bebegm gozun aydın darısı hepmze olur inş
16:
hu huuuuuuu mrba kadınlar kulubunun ennnnnnnnnnn gzel bayanları
gmzoş bende adet olacam ya içimde hiçbir kıpırtı yok(( hamişlerimiz dua etsin bol boll :))) napalım bizde kasım topiği acarızz artık olana kadar durmak yoooooooooooooooooook :)))))
Sağol canım, moralim bozuk değil .Çok şükür burada güzel haberleri aldıkça RABBİM'in hazinesi bol. Ümit kesmedim kesmemde
canım akıntın oldumu hiç olduysa ne ara oldu ne ara kesildi?? onu sormuştum
BEN ÇIKIYORUUUUUUUUUUM KALDIĞIM SAYFA 1119,HAMİLE HABERLERİNİZİ BEJKLİYORUM YAZMAK İÇN,SAAT 14:30 DA dr olacağım inşaallah en kötü adet olsun inşaallah hoşçakalııııııın
son 1 hafta baya akıntım olduuu bide beyazdı... 2 gun once kesildi.....
Sen Denizli demjsin evet acaip yagmur vardi gerçekten bende islandim
tşkler bebğim valla sizle konuşmak çook iyi geldi mükemmelsiniz üstünde durmuyorum hiç birseytın kafamda dolandırmıyorum söylemek istediğimi direk söylüyorum rahatım birazdaha
bncede bnde bayılyorum bu halımze
yok cnm ya ne adet belrtsı nede hamlelık bekırtsı yok
bıtaneck dostlarım ıykı varsınz ınanın okadar mutlu oldum kı bu ılglnmenzden nerdeyse aglıcam okadar ama test yapmayım dyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?