Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tşkler bebğim valla sizle konuşmak çook iyi geldi mükemmelsiniz üstünde durmuyorum hiç birseytın kafamda dolandırmıyorum söylemek istediğimi direk söylüyorum rahatım birazdaha

ayyy ogunlerı goreyımdeee salya sumugede razıyıımmmm.....:2::2:

görürsün Allahın izniyle canım. niye görmeyesin. içini ferah tut. mutluluğunu yaşa doyasıya

kızlar ben çıkıyorum sonra girerim yatıcam dayanamıyorum bide aspirin içiyim kanı sulandırıyormuş ya hastalanırım belki hadi çok öptüm hepinizi :))))

geçmiş olsun canım. güle güle

belli oluyor canım zaten konuşmalarından. emin ol o rahatlığı, kendine güvenini eşin de almıştır, hissetmiştir. tavırlar sözlerden çok daha fazla etkili oluyor emin ol. ben senden çok umutluyum. herşey çok güzel olacak Allahın izniyle

anladım canım. hayırlısı olsun inşallah

ıslaklık pek hayra alamet değil ama... hayırlısı canım. bu ay olmadı sonraki ay olur belkki sıkma canını
canlarım daha gelen yok ama test yapmayı dsunmyorum bn

çok inatçı çıktın kız ben bu kadar hamile haberinden sonra dayanamazsın diye düşünmüştüm. iraden kuvvetliymiş maşallah. hayırlısıyla bebeğin seninledir inşallah

canım sana yazdım ama görmedin galiba. sonucunu okudum canım. hemen olumsuz düşünme. kimilerinin geç çıkıyor sonucu biliyorsun. bir iki gün daha bekle gelmezse kırmızılar yine test yaparsın canım

Sağol canım, moralim bozuk değil .Çok şükür burada güzel haberleri aldıkça RABBİM'in hazinesi bol. Ümit kesmedim kesmemde

canım geçmiş işte daha ne bekliyosun.. bu ne sabırdır

Insallah seninledir bebisin..

neyi bekliyosun kuzum yapsana:44::44::44:hadi yapta bizede söyle bir müjdeli haberde senden alalım . . . .

anladııııııım sen bizi çaatttt diye çatlatacaksın meraktan, gitde yapsana testini aaaaaaa böyle rahatıda ilk defa görüyorum

birbirimizi yüz olarak görmememize rağmen çok iyi anlaşmamız süper bişey kutluyorum hepimizide . . . .
bncede bnde bayılyorum bu halımze
yap yap yapppp.benim bat cuma günü.perşembe akşam test alıp sabah kalar kalkmaz yapmayı düşünüyorum senin yerinde olsam on kere yapmıştım

peki belirti bişey bi hissiyat varmı?
yok cnm ya ne adet belrtsı nede hamlelık bekırtsı yok
elaaaaa su testi yapsanda sevinsekk yaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................

bıtaneck dostlarım ıykı varsınz ınanın okadar mutlu oldum kı bu ılglnmenzden nerdeyse aglıcam okadar ama test yapmayım dyorum

BEN ÇIKIYORUUUUUUUUUUM KALDIĞIM SAYFA 1119,HAMİLE HABERLERİNİZİ BEJKLİYORUM YAZMAK İÇN,SAAT 14:30 DA dr olacağım inşaallah en kötü adet olsun inşaallah hoşçakalııııııın

tşkler bebğim valla sizle konuşmak çook iyi geldi mükemmelsiniz üstünde durmuyorum hiç birseytın kafamda dolandırmıyorum söylemek istediğimi direk söylüyorum rahatım birazdaha

işte bu canım relax ol hayatı geçekten çok ciddiye aldığımız zaman yıpranan harap olan biz oluyoruz . . . .ayrıca ne gelirse Alah'tan geliyor başkası yapmıyor ki ee bizim de yaradandan ötürü gelenlere boynumnz kıldan ince ben canımı sıkan biiy olduu zaman hemen dua ederim birde Alla'ım sen verdin dermanda sendedir derim beklerim . . .

gercektenmı cok sevndm yaa

bebegm bnı mrak etmssn cok mtlu oldum

bebegm gozun aydın darısı hepmze olur inş

16:

hu huuuuuuu mrba kadınlar kulubunun ennnnnnnnnnn gzel bayanları
Evwt sekerim seni merak ettjm ama gayet iyi gorunuyorsun cok sevindim ins kirmizinda gelmez :))
gmzoş bende adet olacam ya içimde hiçbir kıpırtı yok (( hamişlerimiz dua etsin bol boll :))) napalım bizde kasım topiği acarızz artık olana kadar durmak yoooooooooooooooooook :)))))

Yaa sorma benden kopamadi kırmızılar cok sevdi beni senidemi sevdi kiz ehuehuehu

BEN ÇIKIYORUUUUUUUUUUM KALDIĞIM SAYFA 1119,HAMİLE HABERLERİNİZİ BEJKLİYORUM YAZMAK İÇN,SAAT 14:30 DA dr olacağım inşaallah en kötü adet olsun inşaallah hoşçakalııııııın

güle güle canım dualarım senle . . .

bıtaneck dostlarım ıykı varsınz ınanın okadar mutlu oldum kı bu ılglnmenzden nerdeyse aglıcam okadar ama test yapmayım dyorum[/QUOTE]

yapmayım diyomuş RAHAT YAAAA, GİDİYORUM ARKADAŞ

elammmm bu nasıl bi sabırrr

ben olaydım onbinbeşyüzkırksekiz kez yapmıştım

Sen Denizli demjsin evet acaip yagmur vardi gerçekten bende islandim

evet denizlideyim canım akkonakta benim ev alllah tan alt yapı çalışması yaptılar her yeri sel götürüyordu eşimle konuştum üstün körü oda pek tepki vermedi bende tmm dedi dikket ederim dedi geçti

Denizlideymisin sende cok sevindim toprağımmm :)) Allahim butun sıkıntılarımizi gecirsin ins ve artık yıpratma kendini

aaallllllaaaammm ne inat var şuuu kızdaaa yarebbbiimmmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…