Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet denizlideyim canım akkonakta benim ev alllah tan alt yapı çalışması yaptılar her yeri sel götürüyordu eşimle konuştum üstün körü oda pek tepki vermedi bende tmm dedi dikket ederim dedi geçti

:) bizim canimmmm belediyemiz yüzyılın dev alt yapı çalışması koprulerde araclar yüzüyor alt yapıyı uste çıkardılar ohhh teyteytey

bıtaneck dostlarım ıykı varsınz ınanın okadar mutlu oldum kı bu ılglnmenzden nerdeyse aglıcam okadar ama test yapmayım dyorum

yapmayım diyomuş RAHAT YAAAA, GİDİYORUM ARKADAŞ [/QUOTE]

yokk ağlamak yokkkkkk ağlayalım diye değiliz bu topikte lütfen . . .

yap diyorummm :) ben dün yaptım bikaç saat sonra gölge gibi çizgi çıktı Eki Görüntüle 820312
başka bi topikte yükledim sadece ben görüyorum sanıyodum onlarda gördü havalara uçtum ama eşim regl gününü bekle diyo :44:

o akıntı bende de vardı ama şimd kesildi birde kasıklarım felaket ağrıyordu bugün o kadar değil . . . .

ya bendede akıntı çok canım yaaa. :26: hatta gece adet oldum sandım :26: şimdide kasıklarım ağrıyo umudum yok ama bi kere kaybetme korkusunu yaşadığımdan olsa gerek okadar hastayım ama ilaç içmedim daha

doğmamış hatta daha varlığı belirsiz bişey için bukadar koruma duygusu hissediyorum.. doğsa kimbilir napacağım
anacığımı şimdi daha iyi anlıyorum yaa

evet bebğim çok doğru söylüyorsun ağzına sağlık allaha çok dua ediyorum büroda bilgisayarda her yerde bebek resimleri var ona bakıp da dua ediyorum inşallah olcak bu ay hamile haberleri aldıkca daha cok umutlanıyorum

son 1 hafta baya akıntım olduuu bide beyazdı... hatta korktumda üşüttümmü acaba dieee.. meğersemmiş 2 gun once kesildi.....
cnm belırtın nelerdı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bnde gordum hamılemsn

merhaba kızlar bende aranıza yenı katıldım en son adetım 24 eylul ıdı bu ay ılk kez klomen kullnadım ve bana yaramadı 10 günüdr adetım devam edıyor normalde adetım 5 gün sürer her zaman böyledır bu ay klomenle 10 gündür kanama durmadı ayrıca fecı sekılde kasık ve bel ağrıları cekıyorum resmen mafoldum yanı bulantılar bas donmesı klomen fecı dokundu yaa dün doktora gıttım bana duphaston dıye bır ılac verdı hem kanamayı durduacak dedı hemde cocuk tutarsa düşüğü engelleyıcı dedı ona baslıcam bugun ınsallah hem ağrılarım dıner hemde kanama durur yaa

:) bizim canimmmm belediyemiz yüzyılın dev alt yapı çalışması koprulerde araclar yüzüyor alt yapıyı uste çıkardılar ohhh teyteytey

valla kendimi bildim bileli alt yapı calısması var ama sonuc yok bende sıkıntılarımı attım allahın izniyle daha iyiyim sadece sizle konusup yazdıkalrınızı okuyorum aklıma baska bırsey gelmıyor

günaydın canım olabilir ben daha hastalanmadım karnım felaket ağrıyor ayağıma kat kat giydim napıcam ya ((

cnm ben 2 gündür ne uyuyabiliyorum ne yatabiliyorum çok fenayım sırtım kopuyo resmen. hayırlısı Allahtan bekleyelim bakalım nolucak.

inş.hamilesindir allahım herkese tattırsın bizede tattırsın bende 2 güne hastalanmazsam yapıcam test hakkımızda hayırlısı inşallah

canım benim umudum benimde var fakat genede hayırlısını diliyorum Allah'ım üzmesin bizi bu denli istekliyken hepimiz . . . .bak o ilaç konusunda bende bu ay hastalıktan kırıldı genede ağzıma ilaç adıyla bişiy sokmadım . . .doğsa artık onun peşinde pervane oluruz herhalde demeyecem oluruz kesi . . . .

Dün bende de birkaç saat sonra gölge gibi çıktı, eşime bak dedim ben bişey görmüyorum hem zaten 20 dk.dan sonraki geçersiz yazıyor bu kutuda dedi.

O yüzden bende sevinmedim açıkçası negatif sonuç diye.

Umarım yanılıyorumdur, ama çok fazla umutlanma arkadaşım

Aynı durumdayız....

cnm belırtın nelerdı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bnde gordum hamılemsn

ama saatler sonra çıktıı hayal meyal görülüyo.bi de saatler sonra oldu böyle başta çıkmadı.3 gün kala adetime yaptım ondan mı acaba.ben geçen ayda test yaptım 1 gün kala negatif çıktı güner sonra baktıgımda hiç böyle bişey yoktu.bi arkadaş demişki adet siklusu kısa olanların test sonuçları erken çıkıyomuş ama 30-32 günde bir olanların adetten sonra çift çizgi çıkıyomuş.ben 33.gün adet oluyorum acaba ondan mı bu kadar belirsiz anlayamadımm

o kadar çok başım ağrıyor ki geçmişi okuyayım dedim ama okuyamadım... biri bana özet geçsin nolurrrrrrrrrrrrrrrr

Canlar ne kadar sansli bebeklerimiz olucak.. bu kadar cok isteniyorlar bekleniyorlar..
onlari gormeden varligi bile beli degilken bu kadar seviyoruz.. Cok sanslilar..
nazlanmadan gelseler bide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…