- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
o kadar çok başım ağrıyor ki geçmişi okuyayım dedim ama okuyamadım... biri bana özet geçsin nolurrrrrrrrrrrrrrrr
o kadar çok başım ağrıyor ki geçmişi okuyayım dedim ama okuyamadım... biri bana özet geçsin nolurrrrrrrrrrrrrrrr
Dün bende de birkaç saat sonra gölge gibi çıktı, eşime bak dedim ben bişey görmüyorum hem zaten 20 dk.dan sonraki geçersiz yazıyor bu kutuda dedi.
O yüzden bende sevinmedim açıkçası negatif sonuç diye.
Umarım yanılıyorumdur, ama çok fazla umutlanma arkadaşım
Aynı durumdayız....
evet bebğim çok doğru söylüyorsun ağzına sağlık allaha çok dua ediyorum büroda bilgisayarda her yerde bebek resimleri var ona bakıp da dua ediyorum inşallah olcak bu ay hamile haberleri aldıkca daha cok umutlanıyorum
cnm belırtılerını saysana bı
Lorena hamile, ilayda hamile
Elammm inat eti test yapmiyo..
sonuçta Alah'ıma şükürler olsun sağlıklı insanlarız bi sorunumuz yok mutlaka olacak bu ay olmazsa gelecek ay gelecek ay olmazsa snraki ay kurban olayım Rabbime mutlak verir birgün umut başarmanı yarısı demiler. . .
canım tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevindimmmmmmmmmmmm bizim içinde dua et nolurrrrrrrrrrrr öpcemmmmmmm gelbu ay pek fazla olmadı ama dıkkatımı cekenler... kasıklarımda baskı.... arasıra agrı son-4-5 gun yuksek ateş, goguste dolgunluk,hafıf agrı ama şu an acaıp şiş ve agrıyo,iştah açıklıgıki gecen hafta hangı gun bilemicem ama sabahtan akşama kadar yediğimi hatırlıyorumson 2 gun yorgunluk duzensız zamanda uyku hali, dun gecede sol kasıgım cok berbat agrıdı uyutmadı... ve bugun ara sıra ateş var halsızım bıraz mıdemde acaıp.... bunlardı canım benımkıler
Kizlar bise sorcm sizlere... benm ayin 24unde regl olmam lazimdi 28inde oldm fakat 3gun bile surmeden bitti 3. Ggun bir iki damla anca yani. Ve regl oldgm gunden beri mide bulantisi var bnde bugunde bas donmesi var acaba hamle olabilirmiyim yardimci olursaniz sevinirim
evt bebğim umutluyum bebğim olucak yuvam düzene girecek eşim tekrar bana bağlanacak inşallah
yap diyorummm :) ben dün yaptım bikaç saat sonra gölge gibi çizgi çıktı Eki Görüntüle 820312
başka bi topikte yükledim sadece ben görüyorum sanıyodum onlarda gördü havalara uçtum ama eşim regl gününü bekle diyo :44:
canım adet mi olduncunku smdı wc den cktım hastalanmsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?