Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

umutlanmak istemiyorum ama bu testlerde saatler sonrada çıksa eger ikinci çizgi varsa pozitif oluyormuş böyle hamile kalan çok duydum.yine de açık bi kapı bırakıyorum tabii benim eşimde geçersizdir diyo.cumayı bekliyorum test yapmak içinn

sonuçta Alah'ıma şükürler olsun sağlıklı insanlarız bi sorunumuz yok mutlaka olacak bu ay olmazsa gelecek ay gelecek ay olmazsa snraki ay kurban olayım Rabbime mutlak verir birgün umut başarmanı yarısı demiler. . .

cnm belırtılerını saysana bı

bu ay pek fazla olmadı ama dıkkatımı cekenler... kasıklarımda baskı.... arasıra agrı son-4-5 gun yuksek ateş, goguste dolgunluk,hafıf agrı ama şu an acaıp şiş ve agrıyo,iştah açıklıgıki gecen hafta hangı gun bilemicem ama sabahtan akşama kadar yediğimi hatırlıyorum son 2 gun yorgunluk duzensız zamanda uyku hali, dun gecede sol kasıgım cok berbat agrıdı uyutmadı... ve bugun ara sıra ateş var halsızım bıraz mıdemde acaıp.... bunlardı canım benımkıler

aranızda hmiş mi var yoksaa maşallahhhh, belirtiler nedir anlatsa bizeee

Kizlar bise sorcm sizlere... benm ayin 24unde regl olmam lazimdi 28inde oldm fakat 3gun bile surmeden bitti 3. Ggun bir iki damla anca yani. Ve regl oldgm gunden beri mide bulantisi var bnde bugunde bas donmesi var acaba hamle olabilirmiyim yardimci olursaniz sevinirim

Lorena hamile, ilayda hamile
Elammm inat eti test yapmiyo..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy düğünümüz var dosssssssssssstlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canlar benim yaaaa ikinizi de tebrik ederimmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyy öperimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm göbeğinizi severimmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Öğle arası eve gideyim, birşeyler atıştırıp gelirim güzeller.

Görüşmek üzere.........

evt bebğim umutluyum bebğim olucak yuvam düzene girecek eşim tekrar bana bağlanacak inşallah

canım tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevindimmmmmmmmmmmm bizim içinde dua et nolurrrrrrrrrrrr öpcemmmmmmm gel

test yap en güzel sonuçu bundan alırsın canım ama anlattığına göre hamile olabilirsin

eveetttt bende gordummmm.... daha sonra yıne tekrarlaaaa var demek bıseylerrrr hadı bakalım hayırlısıııııı............

Mrb arkadaşlar benmde bat 22 ekim bugn sogan suyuna basliyorumm rabbim isteyen herkese nasip etsin birde birsey sormak istyrm 30 gnde bir adet oluyorum hangi gunlere önem wermem lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…