Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben geldim bat arkadsım kışlar napıyosunuz bu ay umutsuzum 11.12 .13 günleri değerlendiremedim ondan canım sıkıldı çalışmalar devam ediyomusun

Canim hosgeldin Iyiyiz seviniyoruz kizlar hamile..
ama bende calismalar devam dun calisamadik cok rahatsizdim oyle yani.. ben 16.gun yumurtladim galiba o gun calismada oldu.. (ates olcmeden biliyorum)
11/12/13 gunleri cok erken bence bilmiyorum tabi bazilari erken yumurtluyor..
akintim var demistin ?? o ne zaman oldu canim ??

test yap en güzel sonuçu bundan alırsın canım ama anlattığına göre hamile olabilirsin

Su cvbin bile beni acaip heyecanlandrdi inan . Cok istiyorum insallah oledir RABBIM hic bir kadinin kucani bos birakmasin herkeze hayirli saglikli bi evlat nasip etsin insallah.. amin..

Su cvbin bile beni acaip heyecanlandrdi inan . Cok istiyorum insallah oledir RABBIM hic bir kadinin kucani bos birakmasin herkeze hayirli saglikli bi evlat nasip etsin insallah.. amin..

aminnnnnnnn canım belki üstüne görmüşsündür normal adetine benzemiyorsa öyledir bi test yap derim veya bekle öbür adetinde gelmezse o zmnda yapabilrisin sen bilirsin

ilaydam bebeğimmmmm seni de tebrik ederimmmmmmmmmm canlarım benim ya inanın kendiminmiş gibi sevindim mutlu oldum heyecanlandımmmm sizi çok seviyorum yaaaaa kucağınıza alın bebişlerinizi sağlıkla inşallah...

aminnnnnnnn canım belki üstüne görmüşsündür normal adetine benzemiyorsa öyledir bi test yap derim veya bekle öbür adetinde gelmezse o zmnda yapabilrisin sen bilirsin

Bi kac gun bkliyim ben eger belrtleer hala dvam edrse test yaparim. Saol yardmci oldgn icin insallah hamisimdir insallllaaaaaaaaaahhhhhh

hamişlerinize cok sevndim darısı basımıza 11 12 canım ama affdersin cok kasıntım oldu ondanda akıntı gelmişmidir acaba canım ben 13 eylül gecesi adet oldum gece 12 felandı ben 30 gün oluyorum 13 ekim bat :26:

Bi kac gun bkliyim ben eger belrtleer hala dvam edrse test yaparim. Saol yardmci oldgn icin insallah hamisimdir insallllaaaaaaaaaahhhhhh

inşallahhhh bence bekle öbür ay gelmezse o zmn yap ben kendi kendime söz verdim 3 aydır fln test yapmıyorum yapmıcam cok buyuk bırsey olmadığı sürece

selamun aleykm kıslar hepinize günaydın gününnüz aydın olsun inş loramm hayırlı ugurlu olsun bebeşin RABBİM kucagına almayı nasip etsin elamm üzlme nolur inş önümüzdeki ay olur bizimde benimde belim agrı biran önce adet olsamda dr gitsem diyom adet 3 de gel dedi korkuyom hafta sonunu kalcam galiba :44:

sormaa hemde nasıllll bebişimiz olsun çookkk istiyorrrduuu duyuncaaa halını gormek ısterımmm... kıyamam aşkımaaa yaaaa.... en guzel gunu olacakk...

ay ben bile heyecan yaptım yaaa adamlar o kadar stres yaptı sevinmek en büyük hakkı

ayy kisss ins ins merak ile bekliyorum seni deee :124::124::124:

ben de çok merak ettim nolcak diye yaaa, hemen haber verecem.

saol canımmm amiinn inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…