ben geldim bat arkadsım kışlar napıyosunuz bu ay umutsuzum 11.12 .13 günleri değerlendiremedim ondan canım sıkıldı çalışmalar devam ediyomusun
canım tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevindimmmmmmmmmmmm bizim içinde dua et nolurrrrrrrrrrrr öpcemmmmmmm gel
cunku smdı wc den cktım hastalanmsm
test yap en güzel sonuçu bundan alırsın canım ama anlattığına göre hamile olabilirsin
Su cvbin bile beni acaip heyecanlandrdi inan . Cok istiyorum insallah oledir RABBIM hic bir kadinin kucani bos birakmasin herkeze hayirli saglikli bi evlat nasip etsin insallah.. amin..
evet bu ayda fos cktı
nolduu canımm yaaa kırmızılarmıııı geldiiiiii .....:44::44::44:
Canim yaa.. gecmis olsun..
tebrik ederim arkadaşım allh tamamına erdirsin inş
Pınarcğm sen ne yaptın canım bugün önemliydi senin için , umarım güzel haber verirsin :)))
evet yne geldııııııı
aminnnnnnnn canım belki üstüne görmüşsündür normal adetine benzemiyorsa öyledir bi test yap derim veya bekle öbür adetinde gelmezse o zmnda yapabilrisin sen bilirsin
Canim hosgeldin Iyiyiz seviniyoruz kizlar hamile..
ama bende calismalar devam dun calisamadik cok rahatsizdim oyle yani.. ben 16.gun yumurtladim galiba o gun calismada oldu.. (ates olcmeden biliyorum)
11/12/13 gunleri cok erken bence bilmiyorum tabi bazilari erken yumurtluyor..
akintim var demistin ?? o ne zaman oldu canim ??
Bi kac gun bkliyim ben eger belrtleer hala dvam edrse test yaparim. Saol yardmci oldgn icin insallah hamisimdir insallllaaaaaaaaaahhhhhh
sormaa hemde nasıllll bebişimiz olsun çookkk istiyorrrduuu duyuncaaa halını gormek ısterımmm... kıyamam aşkımaaa yaaaa.... en guzel gunu olacakk...
ayy kisss ins ins merak ile bekliyorum seni deee :124::124::124:
inşallah cnm, dualarınızı bekliyorum.Allah'im benimde ikinci yaim bu ay senin gibi gecen ay uzulmustum cok.. insallah bizde tuturuz.. dua bize taze hamiss..
Canim hadi bakalim hayirlisi insallah bebis seninledir
selamun aleykm kıslar hepinize günaydın gününnüz aydın olsun inş loramm hayırlı ugurlu olsun bebeşin RABBİM kucagına almayı nasip etsin elamm üzlme nolur inş önümüzdeki ay olur bizimde benimde belim agrıbiran önce adet olsamda dr gitsem diyom adet 3 de gel dedi korkuyom hafta sonunu kalcam galiba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?