Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

son 8 gün ama karnımın sol tarafında hafif agrılar var sanki regl olacakmışım gibi ama bilemiyorm bukadar erken hiç olmazdı bu ağrılar bekleyişe devam

amin insallah darisi basimiza..
Akinti kasintidan olurmu bilmiyorum sanmiyorum sa... hayirlisi bakalim canim.. bekleyecez..

ilaydam bebeğimmmmm seni de tebrik ederimmmmmmmmmm canlarım benim ya inanın kendiminmiş gibi sevindim mutlu oldum heyecanlandımmmm sizi çok seviyorum yaaaaa kucağınıza alın bebişlerinizi sağlıkla inşallah...

canım beniiimmmmmm inşallah inşallah. biraz korkuyorum çok ağrım var Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

elammmm cok üzüldüm yaa RABBİM büyük inş sende hamiş kalırda havalara ucarsın üzülme nolurrr

O akıntı bende de çok fazla 9 gündür ama dünkü testim negatif çıktı
hayırlısı diyelim ablam

canım ben adete 5 gün kala migren hapı içmeden yapayım demiştim hani varsa içmeyim diye. çıkmadı. saatler sonra hayalet çizgimi gördüm ama kaç saatler sonrası die kayleye almadık. meğer hamilemişim

Öğle arası eve gideyim, birşeyler atıştırıp gelirim güzeller.

Görüşmek üzere.........
görüşürüz ablişkommmm

cunku smdı wc den cktım hastalanmsm

üzülmek yok çalışmalara devam elam bak beraber kasım topiğine gideriz.. oranın hamişi oluruz bizde napalım

canım beniiimmmmmm inşallah inşallah. biraz korkuyorum çok ağrım var Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

korkma kuzummmmm yat dinlen birazzzz..... saglıkla alcaz bebeklerimizi inşallahhh canımmmm.... içini ferah tutt.....

ilayda canım yoksa sende mi ay aman Allahım inş. öledir topik çok hızlı gidiyo kadırdım mı yoksa...elaaamm canım üzme kendini hayırlısı neyse o olsun inş...vardır bi vakti saati...:26::26:

kuzuuumm dün testte ikinci çizgi silik çıktı ama inanılmaz bi ağrı var kasıklarımda. o yüzden korkuyorum. ya hasta olursam

Mrb arkadaşlar benmde bat 22 ekim bugn sogan suyuna basliyorumm rabbim isteyen herkese nasip etsin birde birsey sormak istyrm 30 gnde bir adet oluyorum hangi gunlere önem wermem lazm

Canım eğer en son 22 eylülde olduysan ve adetlerin 30 günde bir oluyorsa internetteki bir hesaplama programı Yaklaşık yumurtlama (ovulasyon) tarihiniz: 08/10/2013 görünüyor diyor. Senin 6-8-10-12 değerlendirmen gerekiyor yani.

korkma kuzummmmm yat dinlen birazzzz..... saglıkla alcaz bebeklerimizi inşallahhh canımmmm.... içini ferah tutt.....

inşallah canımıniçiiii. tebrik ettim seni ama o curcuna da gözünden kaçmış olabilir tekrar söyliyim gözün aydın çokkkk sevindim Allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın kuzum benim. çok güzel bi hamilelik geçirip bebeğni kucağına alırsın inşallah

inşallahhhh bence bekle öbür ay gelmezse o zmn yap ben kendi kendime söz verdim 3 aydır fln test yapmıyorum yapmıcam cok buyuk bırsey olmadığı sürece

En iyisini yapmissin cn. Bide ben bisey dha sormak istiorum. EL VARIS bunu 707 kre okumaninda faydasi oldgnu duydm sence varmidir bi fydsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…