yaaaaaaaaa ciddi misiinnn
amin insallah darisi basimiza..hamişlerinize cok sevndim darısı basımıza11 12 canım ama affdersin cok kasıntım oldu ondanda akıntı gelmişmidir acaba canım ben 13 eylül gecesi adet oldum gece 12 felandı ben 30 gün oluyorum 13 ekim bat :26:
ilaydam bebeğimmmmm seni de tebrik ederimmmmmmmmmm canlarım benim ya inanın kendiminmiş gibi sevindim mutlu oldum heyecanlandımmmm sizi çok seviyorum yaaaaa kucağınıza alın bebişlerinizi sağlıkla inşallah...
hayırlısı diyelim ablamO akıntı bende de çok fazla 9 gündür ama dünkü testim negatif çıktı
canım ben adete 5 gün kala migren hapı içmeden yapayım demiştim hani varsa içmeyim diye. çıkmadı. saatler sonra hayalet çizgimi gördüm ama kaç saatler sonrası die kayleye almadık. meğer hamilemişimama saatler sonra çıktıı hayal meyal görülüyo.bi de saatler sonra oldu böyle başta çıkmadı.3 gün kala adetime yaptım ondan mı acaba.ben geçen ayda test yaptım 1 gün kala negatif çıktı güner sonra baktıgımda hiç böyle bişey yoktu.bi arkadaş demişki adet siklusu kısa olanların test sonuçları erken çıkıyomuş ama 30-32 günde bir olanların adetten sonra çift çizgi çıkıyomuş.ben 33.gün adet oluyorum acaba ondan mı bu kadar belirsiz anlayamadımm
görüşürüz ablişkommmmÖğle arası eve gideyim, birşeyler atıştırıp gelirim güzeller.
Görüşmek üzere.........
cunku smdı wc den cktım hastalanmsm
saoolll canımm benımm darısı sanaa olsunnn....
canım beniiimmmmmm inşallah inşallah. biraz korkuyorum çok ağrım varAllahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ilayda canım yoksa sende mi ay aman Allahım inş. öledir topik çok hızlı gidiyo kadırdım mı yoksa...elaaamm canım üzme kendini hayırlısı neyse o olsun inş...vardır bi vakti saati...:26::26:
lorenaaa hayırlı olsunnnALLAH nazardan saklasın
Mrb arkadaşlar benmde bat 22 ekim bugn sogan suyuna basliyorumm rabbim isteyen herkese nasip etsin birde birsey sormak istyrm 30 gnde bir adet oluyorum hangi gunlere önem wermem lazm
kuzuuumm dün testte ikinci çizgi silik çıktı ama inanılmaz bi ağrı var kasıklarımda. o yüzden korkuyorum. ya hasta olursam
tatlım bende henüz gelen giden yok ama gelecek belli :) bu aydan umudum yok. gelip geçse de önümüze baksak :)
korkma kuzummmmm yat dinlen birazzzz..... saglıkla alcaz bebeklerimizi inşallahhh canımmmm.... içini ferah tutt.....
son 1 hafta baya akıntım olduuu bide beyazdı... hatta korktumda üşüttümmü acaba dieee.. meğersemmiş 2 gun once kesildi.....
kimse bna yardımcı olmuyooo
inşallahhhh bence bekle öbür ay gelmezse o zmn yap ben kendi kendime söz verdim 3 aydır fln test yapmıyorum yapmıcam cok buyuk bırsey olmadığı sürece
senin bat geçmedimi kuzuum yaaaaaaa......
kimse bna yardımcı olmuyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?