Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

En iyisini yapmissin cn. Bide ben bisey dha sormak istiorum. EL VARIS bunu 707 kre okumaninda faydasi oldgnu duydm sence varmidir bi fydsi

tabi sonuçta allahın isimi okumak zikretmek iyidir ama bende 3 ay öncesi 1000 tane ihlas okumuştum bir yerden duyupta olmadı ama olsun sonuçta allahın adını zikrettim

aynen canım bende adet olucam gibi.. çünkü hamile kalanlar hiçbir agrı sızı hissetmiyo ama benim şimdiden alt karında batmalar falan başladı (( Rabbim nolur bebegimizi bu ay saglıkla ver bize rüyalarımızı gerçege döndür..

tabi sonuçta allahın isimi okumak zikretmek iyidir ama bende 3 ay öncesi 1000 tane ihlas okumuştum bir yerden duyupta olmadı ama olsun sonuçta allahın adını zikrettim

Haklisin cnm. Smdi wcden cktm hafif kahverengi bi akintim olmus anlamdm bn. ??

canım adet olcam galiba belim çokk agrıyo dr adetin 3. günü gel dedi hafta sonuna gelirse napacam bilmiyom

illa kesin 3. günü dememiştir 2ile 5 gün arası demiştir 4. günü git cnm veya 5. günü kaç gün sürüyor bilmiyorum ama

aminnnnnnnnn bacım aminn hadi inş
sindir güzel haberleri bekliyoz

Tesekkur ederim arkadasm sagol bu arada bnide eklyinn :)) bat 22 ekm

canım konuyu açan arkadaş çıktı. o gelsin ona mesaj at eklesin. Ben ekleyemiyorum. İnşallah bu ay beklediğin gelir. Ne kadardır deniyorsun???

inşallah hayırlısı olsun diyorum ben artık ya gerçekten kendimi üzmeyeceğim...

illa kesin 3. günü dememiştir 2ile 5 gün arası demiştir 4. günü git cnm veya 5. günü kaç gün sürüyor bilmiyorum ama

canım bna sadece adetin 3. de gel gel dedi başka bi rakam vermedi adetim 4 bazen 5 gün sürüyo ozamnlarda gitsem olurmuu bak şimdi ayyy inş olur benim bu ay hiç ümidim yok bebeiş te bir an önce adet olsam da dr gitsem diyorum

merhaba hanımlar bende 1 yıldır bebek istiyorum ama olmuyo rahim filmim vs. herşey temiz çıktı geçen ay rahim filmi çekildim bu ay adet olduğunda gel dedi doktorum 1. günü gidicem yumurta çatlatacak gene Rabbim biran once nasip etsin meleklerimizi hepimize çok zor bu çok

selamun aleykum canlar.. geçen ay rahim röntgeni çektirmiştim. sol tüpün kapalıoldugunu söylemişti doktorum açılma şansı yok deyince başka bir şehirde başka doktora gittim içim birazda olsa rahatlamış durumda fakat laparoskopi olmam gerekiyor en yakın zamanda aranızda yaptıran var mı nasıl birşeydir araştırdım fakat tam emin olamadım yaptırmayım bir süre beklersem bir sorunla karşılaşır mıyım sonra lütfen yaşayan varsa yardımcı olsun

olabilir tabiki test yapsana canım..

oyy oyy bak şükür bütün tahlillerin temiz cıkmış çok güzel dr konturellerrini bırakma canım bende yeni başladım dr gitmneyi hiç bırakmıcam bnada dr adetin 3. günü gel dedi hadi inş hamiş haberlerini bekliyoz

başka belirtilerin var mı canım olada bilir aslında test yap istersen bi merak ettim kızzzzzzzzzzzzzz :18::18::18:

Mide bulantisi bas donmesi hafiften var. Bide ayiptr solemesi circir olmstm dun srekli tuvalttydm bugn yok ama karnim gurulfuo sureklii. Inan test yapmaya korkuorum negatf ckinca cok buyuk hayal kirikligi oluo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…