- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
nooolldduuuuuu :26:
En iyisini yapmissin cn. Bide ben bisey dha sormak istiorum. EL VARIS bunu 707 kre okumaninda faydasi oldgnu duydm sence varmidir bi fydsi
Eki Görüntüle 820336
Canım eğer en son 22 eylülde olduysan ve adetlerin 30 günde bir oluyorsa internetteki bir hesaplama programı Yaklaşık yumurtlama (ovulasyon) tarihiniz: 08/10/2013 görünüyor diyor. Senin 6-8-10-12 değerlendirmen gerekiyor yani.
hayırıdırr nedn üzgünsün
hayırlısı olsun bebeğim üzme kendini... olacak ama hayırlı zamanda sağlıklı olsun inşallah... inan bende bugün adet olacağım gibi hissetmeye başladım... hamile olanlar topiği bırakıp gitmeyin olur mı
tabi sonuçta allahın isimi okumak zikretmek iyidir ama bende 3 ay öncesi 1000 tane ihlas okumuştum bir yerden duyupta olmadı ama olsun sonuçta allahın adını zikrettim
canım adet olcam galiba belim çokk agrıyo dr adetin 3. günü gel dedi hafta sonuna gelirse napacam bilmiyom
aminnnnnnnnn bacım aminn hadi inşaynen canım bende adet olucam gibi.. çünkü hamile kalanlar hiçbir agrı sızı hissetmiyo ama benim şimdiden alt karında batmalar falan başladı(( Rabbim nolur bebegimizi bu ay saglıkla ver bize rüyalarımızı gerçege döndür..
Tesekkur ederim arkadasm sagol bu arada bnide eklyinn :)) bat 22 ekm
bat bugündü bebeğim ben testi dün yaptımm
inşallah hayırlısı olsun diyorum ben artık ya gerçekten kendimi üzmeyeceğim...aynen canım bende adet olucam gibi.. çünkü hamile kalanlar hiçbir agrı sızı hissetmiyo ama benim şimdiden alt karında batmalar falan başladı(( Rabbim nolur bebegimizi bu ay saglıkla ver bize rüyalarımızı gerçege döndür..
Haklisin cnm. Smdi wcden cktm hafif kahverengi bi akintim olmus anlamdm bn. ??
illa kesin 3. günü dememiştir 2ile 5 gün arası demiştir 4. günü git cnm veya 5. günü kaç gün sürüyor bilmiyorum ama
uzat bacaklarını bebeğimmmmmmm iyice dinlen sadece içinde minicik bişey olduğu gelsin aklına gerisi boş...canım beniiimmmmmm inşallah inşallah. biraz korkuyorum çok ağrım varAllahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kizlar bise sorcm sizlere... benm ayin 24unde regl olmam lazimdi 28inde oldm fakat 3gun bile surmeden bitti 3. Ggun bir iki damla anca yani. Ve regl oldgm gunden beri mide bulantisi var bnde bugunde bas donmesi var acaba hamle olabilirmiyim yardimci olursaniz sevinirim
merhaba hanımlar bende 1 yıldır bebek istiyorum ama olmuyo rahim filmim vs. herşey temiz çıktı geçen ay rahim filmi çekildim bu ay adet olduğunda gel dedi doktorum 1. günü gidicem yumurta çatlatacak gene Rabbim biran once nasip etsin meleklerimizi hepimize çok zor bu çok
başka belirtilerin var mı canım olada bilir aslında test yap istersen bi merak ettim kızzzzzzzzzzzzzz :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?