- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
selam kızlarrr kaç gündür gelemiyordum nasılsınız yeni haberler var mı ???
kuzuuumm dün testte ikinci çizgi silik çıktı ama inanılmaz bi ağrı var kasıklarımda. o yüzden korkuyorum. ya hasta olursam
oyy oyy bak şükür bütün tahlillerin temiz cıkmış çok güzel dr konturellerrini bırakma canım bende yeni başladım dr gitmneyi hiç bırakmıcam bnada dr adetin 3. günü gel dedi hadi inş hamiş haberlerini bekliyoz
merhaba hanımlar bende 1 yıldır bebek istiyorum ama olmuyo rahim filmim vs. herşey temiz çıktı geçen ay rahim filmi çekildim bu ay adet olduğunda gel dedi doktorum 1. günü gidicem yumurta çatlatacak gene Rabbim biran once nasip etsin meleklerimizi hepimize çok zor bu çok
hayırlısı diyelim ablam
Canım ben adete 5 gün kala migren hapı içmeden yapayım demiştim hani varsa içmeyim diye. çıkmadı. Saatler sonra hayalet çizgimi gördüm ama kaç saatler sonrası die kayleye almadık. Meğer hamilemişim
Görüşürüz ablişkommmm
üzülmek yok çalışmalara devam elamBak beraber kasım topiğine gideriz.. Oranın hamişi oluruz bizde napalım
evet canımmmm çok zor allah nasip etsin bebeğimmmmm yumurtalıklarım çatlıyor ama olmuyor gene yumurtalık çatlatma iğnesi vurdursam mı
ya hayır yaaa gelmesin :) benim de bat bgn şimdilik gelen giden yok ama inşallah da gelmez kırmızılar.
Mide bulantisi bas donmesi hafiften var. Bide ayiptr solemesi circir olmstm dun srekli tuvalttydm bugn yok ama karnim gurulfuo sureklii. Inan test yapmaya korkuorum negatf ckinca cok buyuk hayal kirikligi oluo.
kızlar ben fenayım ya 6 gün kaldı stresten bulantı yaptı resmen gaz yaptı... offff şimdiye kadar yoktu stres biraz rahatlamıştım ama artık sabır falan kalmadı.. bide en kötüsü hamile kalınsa agrı sızı olmuyo ne adet agrısı gibi agrı ne de batma ama bende batmalar başladı bilee :84: ya regl olmak istemiyorummmmmmmmmm :84:
:124: aaaaa ayyy çok sevindimmmm :124: topiğimizin ilk hamişleri :124: kızlar dikkat edin kendinize yorulmayın iş yapmayın canımmmm yaaaa allah inşallah hayırlı sağlıklı kucağınıza da almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah :124:
kızlar ben fenayım ya 6 gün kaldı stresten bulantı yaptı resmen gaz yaptı... offff şimdiye kadar yoktu stres biraz rahatlamıştım ama artık sabır falan kalmadı.. bide en kötüsü hamile kalınsa agrı sızı olmuyo ne adet agrısı gibi agrı ne de batma ama bende batmalar başladı bilee :84: ya regl olmak istemiyorummmmmmmmmm :84:
inşallah gelmez canım seninki :)
yaaa bebişim yapma yaaa, ben bu ay kendime söz verdim stres yapmıcam test yapmıcam belirti aramıcam sadece beklicem diye sizi böyle panik gördükçe ben de panikliyorum benim bat bugün yaaaaa(( henüz gelen giden yok ama
saolll canımmm... darısı sizde olsun inşallahhh....
saolll canımmm... darısı sizde olsun inşallahhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?