Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kuzuuumm dün testte ikinci çizgi silik çıktı ama inanılmaz bi ağrı var kasıklarımda. o yüzden korkuyorum. ya hasta olursam

canım sen acil herhangi bi doktora gider misin lütfen!!!! aaa kızdırma bizi evde yatmakla olmaz o iş git bebegine yapman gerek birşey olur belki..hadiiii durma burda hala..

1 yıldır gidiyorum bende umarım sen bu kadar beklemezsin canım ya ekim ayından çok ümitliyim rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı artıyomuş küçük bi tıkanıklık warsa açıldığı için inşallah bu ay olcak sabırsızlıkla bekliyorum seninde inşallah hamiş haberlerini en kısa zamanda alırız =)

evet canımmmm çok zor allah nasip etsin bebeğimmmmm yumurtalıklarım çatlıyor ama olmuyor gene yumurtalık çatlatma iğnesi vurdursam mı

inşallah canım ya agzından bal damlıyoorrr

evet canımmmm çok zor allah nasip etsin bebeğimmmmm yumurtalıklarım çatlıyor ama olmuyor gene yumurtalık çatlatma iğnesi vurdursam mı

doktoruna danış bunu canım istersen ama çoğu doktor genede çatlatma iğnesi vurduruyo tedbir amaçlı bana sorarsan sen vurdur derim ama doktoruna danışmanıda tavsiye ederim

:124: aaaaa ayyy çok sevindimmmm :124: topiğimizin ilk hamişleri :124: kızlar dikkat edin kendinize yorulmayın iş yapmayın canımmmm yaaaa allah inşallah hayırlı sağlıklı kucağınıza da almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah :124:

kızlar ben fenayım ya 6 gün kaldı stresten bulantı yaptı resmen gaz yaptı... offff şimdiye kadar yoktu stres biraz rahatlamıştım ama artık sabır falan kalmadı.. bide en kötüsü hamile kalınsa agrı sızı olmuyo ne adet agrısı gibi agrı ne de batma ama bende batmalar başladı bilee :84: ya regl olmak istemiyorummmmmmmmmm :84:

Mide bulantisi bas donmesi hafiften var. Bide ayiptr solemesi circir olmstm dun srekli tuvalttydm bugn yok ama karnim gurulfuo sureklii. Inan test yapmaya korkuorum negatf ckinca cok buyuk hayal kirikligi oluo.

evet bende korkuyorum canım cok büyük hayal kırıklığı allah kimseye yaşatmasın yaa

yaaa bebişim yapma yaaa, ben bu ay kendime söz verdim stres yapmıcam test yapmıcam belirti aramıcam sadece beklicem diye sizi böyle panik gördükçe ben de panikliyorum benim bat bugün yaaaaa (( henüz gelen giden yok ama

saolll canımmm... darısı sizde olsun inşallahhh....

bende ben deeeeeeeee

hadi inş 3 hamiş yolda hadi inş sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…