doktoruna danış bunu canım istersen ama çoğu doktor genede çatlatma iğnesi vurduruyo tedbir amaçlı bana sorarsan sen vurdur derim ama doktoruna danışmanıda tavsiye ederim
inşallah hayırlısı olsun diyorum ben artık ya gerçekten kendimi üzmeyeceğim...
hadi inş 3 hamiş yolda hadi inş sende
hadi inş 3 hamiş yolda hadi inş sende
yaaa bebişim yapma yaaa, ben bu ay kendime söz verdim stres yapmıcam test yapmıcam belirti aramıcam sadece beklicem diye sizi böyle panik gördükçe ben de panikliyorum benim bat bugün yaaaaa(( henüz gelen giden yok ama
kuşum ağzından bal damlıyo valla, hayırlısı olsun diyorum. Sırtım, kasıklarım, bacaklarım feci agrıyo mens öncesi bunlar olmazdı bende ama ben fazla ümitlenmiyim diye çok temizlik yapıp yorulmama yoruyorum belirtileri. 1 haftadır ev temizliyorum. mevlütüm vardı p.tesi günü öncesinde temizlik, sonrasında temizlik bittim yani...
tmm bebeğim tşk ederim bilmiyorum ki zararı olur mu
Hahhahayayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy düğünümüz var dosssssssssssstlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canlar benim yaaaa ikinizi de tebrik ederimmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyy öperimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm göbeğinizi severimmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canim benim hic üzülme biz birlikte bekleriz kasimda ins tutar swni cok seviyoruzcunku smdı wc den cktım hastalanmsm
tatlım bende henüz gelen giden yok ama gelecek belli :) bu aydan umudum yok. gelip geçse de önümüze baksak :)
canım sen acil herhangi bi doktora gider misin lütfen!!!! aaa kızdırma bizi evde yatmakla olmaz o iş git bebegine yapman gerek birşey olur belki..hadiiii durma burda hala..
bende bebek istiommmmmmmmama bu ay hiç umudum yok
canım çok sevindim rabbim inşallah tamamına erdirir ayyy vallaa gözlerim doldu kız
kuşum hiçbirimizin gelmesin mensi yaaa :))) hepimiz hamiş olalım
aynen canım bende adet olucam gibi.. çünkü hamile kalanlar hiçbir agrı sızı hissetmiyo ama benim şimdiden alt karında batmalar falan başladı(( Rabbim nolur bebegimizi bu ay saglıkla ver bize rüyalarımızı gerçege döndür..
[sıze=3]valla canım benimde umudum yokBen artık sanırım saldım çayıra mevlam gayıra yapıcam.. Olmuyo napim[/sıze]
bende dünn ilaydanınkını okurken boyleydımmm.... cok ıyı anlıyorum senııı... bebişimi duyunca içimde kesin şırkılırımmmm
canım burda gidebileceğim tek bi yer var ora da randevu vermiyo. Ancak acile gidebilirim ona da gitmek istemiyorum geçen ay da randevu alamadım diye acile gittim hiçbişey yapmıyolar kadın doğuma git diyolarCumartesi 11 e randevu aldım iki gün kaldı bekliycem artık
anladım canım hayra yorrr.... sıkılmaa... eger gelmessee bebiş seninledirrr.... kuzummm... uzulmeee... içini ferah tut takma kafana o kadar....
hanginiz önce bu güzel haberi verdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?