Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

doktoruna danış bunu canım istersen ama çoğu doktor genede çatlatma iğnesi vurduruyo tedbir amaçlı bana sorarsan sen vurdur derim ama doktoruna danışmanıda tavsiye ederim

tmm bebeğim tşk ederim bilmiyorum ki zararı olur mu

hadi inş 3 hamiş yolda hadi inş sende

kuşum ağzından bal damlıyo valla, hayırlısı olsun diyorum. Sırtım, kasıklarım, bacaklarım feci agrıyo mens öncesi bunlar olmazdı bende ama ben fazla ümitlenmiyim diye çok temizlik yapıp yorulmama yoruyorum belirtileri. 1 haftadır ev temizliyorum. mevlütüm vardı p.tesi günü öncesinde temizlik, sonrasında temizlik bittim yani...

canım regl genelde sabah saatlerinde başlar bence sen yavaştan test almanın yolunu tut.. ayrıca sen bana bakma benim 8 haftalık kaybımdan sonra bu 5. denemem artık negatifi görmekten çok sıkıldım Allahın zoruna gitmesin sitem degil ama versin bu ay bebişimi bize:85:

yorma kendiniii bebeşini de yorma annesi o göbüşte rahat rahat büyüsün annesiii

tmm bebeğim tşk ederim bilmiyorum ki zararı olur mu

olcağını pek zannetmem ama kistede çevire bilir tam bilmiyorum doktoruna danış muhakkak bunu doktor mu soyledi hayatım sanada çatlatma iğnesi yapalım diye ?

Hahhahay
cunku smdı wc den cktım hastalanmsm
Canim benim hic üzülme biz birlikte bekleriz kasimda ins tutar swni cok seviyoruz
tatlım bende henüz gelen giden yok ama gelecek belli :) bu aydan umudum yok. gelip geçse de önümüze baksak :)

Ins gelmezde canim hamis olursun

Allahım yardımcı olsun mucizesini göstersin komple bebişciklerle tekme attı döndü vurdu efendim normal dogum sezeryan dogum bunları konuşalım artık yaaaaa :84: :84:

ilayda gözün aydın canım çok sevindim rabbim inşallah hayırlı sağlıklı tamına da erdirmeyi de nasip etsin dikkat edin kendinize çok güzel tarifi imkansız bir duygu rabbim bizlere de tekrar yaşamayı nasip eder inşallah :)

canım sen acil herhangi bi doktora gider misin lütfen!!!! aaa kızdırma bizi evde yatmakla olmaz o iş git bebegine yapman gerek birşey olur belki..hadiiii durma burda hala..

canım burda gidebileceğim tek bi yer var ora da randevu vermiyo. ancak acile gidebilirim ona da gitmek istemiyorum geçen ay da randevu alamadım diye acile gittim hiçbişey yapmıyolar kadın doğuma git diyolar cumartesi 11 e randevu aldım iki gün kaldı bekliycem artık

canım deme öyle ya benimde kasıklarımda batmalar var şuan

[sıze=3]ilaydam anlayamadım ben hayırdır ya sorun ney [/sıze]:26:

anladım canım hayra yorrr.... sıkılmaa... eger gelmessee bebiş seninledirrr.... kuzummm... uzulmeee... içini ferah tut takma kafana o kadar....

ilk defa çift çizgiyi gördümm çok umutlandım inşallah gelmez kuzum yaa eşim de çok sevindi kendimden çok onu hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorum. daha önce de bi düşüğüm oldu yine aynı şeyi yaşamak istemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…