- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
canım regl genelde sabah saatlerinde başlar bence sen yavaştan test almanın yolunu tut.. ayrıca sen bana bakma benim 8 haftalık kaybımdan sonra bu 5. denemem artık negatifi görmekten çok sıkıldım Allahın zoruna gitmesin sitem degil ama versin bu ay bebişimi bize:85:
yorma kendiniiibebeşini de yorma annesi o göbüşte rahat rahat büyüsün annesiii
olcağını pek zannetmem ama kistede çevire bilir tam bilmiyorum doktoruna danış muhakkak bunu doktor mu soyledi hayatım sanada çatlatma iğnesi yapalım diye ?
hanginiz önce bu güzel haberi verdi ?
[sıze=3]ilaydam anlayamadım ben hayırdır ya sorun ney [/sıze]:26:
ilk defa çift çizgiyi gördümm çok umutlandım inşallah gelmez kuzum yaa eşim de çok sevindi kendimden çok onu hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorum. daha önce de bi düşüğüm oldu yine aynı şeyi yaşamak istemiyorumm
uzat bacaklarını bebeğimmmmmmm iyice dinlen sadece içinde minicik bişey olduğu gelsin aklına gerisi boş...
bende dünn ilaydanınkını okurken boyleydımmm.... cok ıyı anlıyorum senııı... bebişimi duyunca içimde kesin şırkılırımmmm
cnm inşallah ben bu ay mevlüt yaptım duamı kendim yaptım bebiş isteyen herkese özellikle sizlere kendi ağzımdan dua ettim 50 kişi amin dedi, bu ay Rabbim verir bebişlerimizi inşallah, haa doğru zaman bu ay değil de sonraki aylarsa da çalışmalara devam. Allahım nasip etsin sana da burdaki kızların hepsine de, bebiş hasretiyle yanıp tutaşanlara da. Stres yapma takıl buraya kafan dağılsın. Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez unutma. Gelecek bebişlerimiz ben inanıyorum. Beklicem biraz daha akşama doğru test alıp yapacam. Yazacam hemen sonucu.
oyyy yerim ben seni canım yaaa, ne güzel motive ediyosun. Benim derdim şimdi olacaksam olayım da kas gevşetici içecem ölüyorum ağrıdan o kadar fenayım yani
öyle tabikiii yavrum. yani seninki derken benimki geleceği için dedim :) kimsenin ki gelmesin tabi canı istemiyorsa benimkide gelmeyebilirherkes hamiş olsun
canım deme öyle ya benimde kasıklarımda batmalar var şuan
ben yumurtalıklarıma baktırdım gayet sağlıklı dedi ama benım hep aklımda acaba vurdursam mı die şuanda çalısıyorum hastane uzak bana sağlık ocagına gidiyorum doktorum da pek ilgisiz bilmiyorum :44:
ilk defa çift çizgiyi gördümm çok umutlandım inşallah gelmez kuzum yaa eşim de çok sevindi kendimden çok onu hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorum. Daha önce de bi düşüğüm oldu yine aynı şeyi yaşamak istemiyorumm
ilk defa çift çizgiyi gördümm çok umutlandım inşallah gelmez kuzum yaa eşim de çok sevindi kendimden çok onu hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorum. daha önce de bi düşüğüm oldu yine aynı şeyi yaşamak istemiyorumm
canım burda gidebileceğim tek bi yer var ora da randevu vermiyo. ancak acile gidebilirim ona da gitmek istemiyorum geçen ay da randevu alamadım diye acile gittim hiçbişey yapmıyolar kadın doğuma git diyolarcumartesi 11 e randevu aldım iki gün kaldı bekliycem artık
ilayda gözün aydın canım çok sevindim rabbim inşallah hayırlı sağlıklı tamına da erdirmeyi de nasip etsin dikkat edin kendinize çok güzel tarifi imkansız bir duygu rabbim bizlere de tekrar yaşamayı nasip eder inşallah :)
kızlar merhaba son 7-8 aydır bende bebek cok ıstıyorum 5 yıllık evlıyız eşim korunuyordu sıze bırsey sormak ıstıyorum ben ılk defa bu ay bızde hıcbır sorun olmamasına ragmen doktordan klomen talep ettım adetın 4.günü gün de 2 tane olarak basladım ama bana klomen cok cok dokundu kızlar bana yorum yapacak olan var mı aranızda 10 günüdr kanamam devam edıyor normalde adetım 5 gün sürerdı sımdı 10 günüdr kanamam var hala bıtmedı adetım ayrıca fecı fecı sekılde kasık ve bel ağrıları cekıyorum doktor gıttım dün aksam bana dedı kı klomen herkese yaramaz demekkı sana yaramadı dedı vucut ayak uydurmadı demek kı dedı ve bana duphoston verdı bugun baslıcam gunde 2kere ıcıcem hıc böyle bırsey duymusmuydunuz neden kanamam gecmedı ve cok ağrılarım var kasık ve belde ınsallah bu duphostene gecırır kanama ve ağrıları ya cok cok canım sıkkın
sakınn kas gevşetici icmee sakınnn bebeiş varsa düşürür ALLAH korusunnn
canımm ayagını yukarı dik yat belki iyi gelir sırt üstü uzan biraz nolurr adet olmaaa:18:
canım benimmm çok sağol amiiinn inşallah Allahım herkese nasip etsin
iyi düşünelim iyi olsun canım... Bilirim çok zor.. Bizde ewlilik yıl dönümümüzde hem hamile olduğumu, hemde düşük yaptığımı öğrenmiştim. Allah beterinden sakınsın ama geçirdiğim en iğrenç ewlilik yıl dönümüzdü..
Rabbim kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?