Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm inşallah ben bu ay mevlüt yaptım duamı kendim yaptım bebiş isteyen herkese özellikle sizlere kendi ağzımdan dua ettim 50 kişi amin dedi, bu ay Rabbim verir bebişlerimizi inşallah, haa doğru zaman bu ay değil de sonraki aylarsa da çalışmalara devam. Allahım nasip etsin sana da burdaki kızların hepsine de, bebiş hasretiyle yanıp tutaşanlara da. Stres yapma takıl buraya kafan dağılsın. Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez unutma. Gelecek bebişlerimiz ben inanıyorum. Beklicem biraz daha akşama doğru test alıp yapacam. Yazacam hemen sonucu.

yorma kendiniii bebeşini de yorma annesi o göbüşte rahat rahat büyüsün annesiii

oyyy yerim ben seni canım yaaa, ne güzel motive ediyosun. Benim derdim şimdi olacaksam olayım da kas gevşetici içecem ölüyorum ağrıdan o kadar fenayım yani

olcağını pek zannetmem ama kistede çevire bilir tam bilmiyorum doktoruna danış muhakkak bunu doktor mu soyledi hayatım sanada çatlatma iğnesi yapalım diye ?

ben yumurtalıklarıma baktırdım gayet sağlıklı dedi ama benım hep aklımda acaba vurdursam mı die şuanda çalısıyorum hastane uzak bana sağlık ocagına gidiyorum doktorum da pek ilgisiz bilmiyorum :44:

[sıze=3]ilaydam anlayamadım ben hayırdır ya sorun ney [/sıze]:26:

kuzum bugün adet günüm. dün testte ikinci çizgiyi gördüm. ama çok fazla sancım var adet olucakmışım gibi. dah önce bi düşüğüm var onda da böyle batma gibi ağrılarım olmuştu. o yüzden korkuyorum. bide bu ay kendime hiç dikkat etmedim çok iş yaptım ağır kaldırdım falan. Allahım inşallah bişi olmaz ya

canımm ayagını yukarı dik yat belki iyi gelir sırt üstü uzan biraz nolurr adet olmaaa:18:

bende dünn ilaydanınkını okurken boyleydımmm.... cok ıyı anlıyorum senııı... bebişimi duyunca içimde kesin şırkılırımmmm

kızlar merhaba son 7-8 aydır bende bebek cok ıstıyorum 5 yıllık evlıyız eşim korunuyordu sıze bırsey sormak ıstıyorum ben ılk defa bu ay bızde hıcbır sorun olmamasına ragmen doktordan klomen talep ettım adetın 4.günü gün de 2 tane olarak basladım ama bana klomen cok cok dokundu kızlar bana yorum yapacak olan var mı aranızda 10 günüdr kanamam devam edıyor normalde adetım 5 gün sürerdı sımdı 10 günüdr kanamam var hala bıtmedı adetım ayrıca fecı fecı sekılde kasık ve bel ağrıları cekıyorum doktor gıttım dün aksam bana dedı kı klomen herkese yaramaz demekkı sana yaramadı dedı vucut ayak uydurmadı demek kı dedı ve bana duphoston verdı bugun baslıcam gunde 2kere ıcıcem hıc böyle bırsey duymusmuydunuz neden kanamam gecmedı ve cok ağrılarım var kasık ve belde ınsallah bu duphostene gecırır kanama ve ağrıları ya cok cok canım sıkkın

sakınn kas gevşetici icmee sakınnn bebeiş varsa düşürür ALLAH korusunnn

öyle tabikiii yavrum. yani seninki derken benimki geleceği için dedim :) kimsenin ki gelmesin tabi canı istemiyorsa benimkide gelmeyebilir herkes hamiş olsun

İnşallahhhhhhhh cnm, kırmızı aşığıydım ben ya ojem ya ayakkabım ya rujum kırmızı olurdu şimdi kırmızıdan nefret ettim :)

canım deme öyle ya benimde kasıklarımda batmalar var şuan

İlayda kızacam sana sonunda bak, kız bu ne stres dur bakalım belki her şey yolundadır. Hmişliğinin tadını çıkar bebeğim hemen panikleme Allahın izniyle o bebiş doğacak sağlıkla sıhhatle sen de 9 ay sonra tepkilerini falan paylaşacaksın bizimle. Umutsuzluk yok. Akşam kahve içtin mi?

ben yumurtalıklarıma baktırdım gayet sağlıklı dedi ama benım hep aklımda acaba vurdursam mı die şuanda çalısıyorum hastane uzak bana sağlık ocagına gidiyorum doktorum da pek ilgisiz bilmiyorum :44:

ne kadar zamandır istiyosunuz bebiş canım doktorundan memnun değilsen değiştir doktorunu derim ben

iyi düşünelim iyi olsun canım... Bilirim çok zor.. Bizde ewlilik yıl dönümümüzde hem hamile olduğumu, hemde düşük yaptığımı öğrenmiştim. Allah beterinden sakınsın ama geçirdiğim en iğrenç ewlilik yıl dönümüzdü..

Rabbim kimseye yaşatmasın

inşallahh yaşamassıınn kuzummm.... uzulmeee ıyı olcan canımmmm.... bende bu ay ıcın cok umutsuzdum hatta eşime umutlu değilim demiştim seni üzmek ıstemıyorum dıe cunku gecen ay cok uzulduu... umarım benımde sorunsuz bır hamılelıgım olur... bebişime kavuşurum... sende öyle kuzummm...

canım diger yazını okudum batmalar falan.. sen test yaptın sonucun pozitif.. benim ki farklı ben adet olcam diye düşünüyorum yani sıfır hiç yok bebeiş anlamında..tamam mı sıkma canını kanaman yok testin pozitif.. unut başka şeyleri belkide stresten oluyodur.. yada hava degişiminden gaz olmuştur karın agrısı olur biliyosun sıkı giyin bi ısın sen.. tamam

canım benimmm çok sağol amiiinn inşallah Allahım herkese nasip etsin

canım bende klomen kullandım ama günde 1 tane 5 gün içmiştim ilk içmemde sana bireden neden o kadar yüklendi ki doktorun agar gelmiştir tabi bünyene

canımm ayagını yukarı dik yat belki iyi gelir sırt üstü uzan biraz nolurr adet olmaaa:18:

inşallah olmıycam canımmm dua diyorum sizde edin. galiba benim bünyem zayıf. daha önceki düşüğümde doktor öyle demişti. tutunamamış bebek. kendine dikkat etmedin mi demişti. offf iki gün yatıp dinlenicem sonra doktora gidicemm. Allahım hayal kırıklığı yaşatmasın

Kizlar bugün adetin 3.gunu, dr.a gitcem ilk defa, caktirmiyorum ama korkuyorum galiba:18::18: ne yapar ne eder ne diyim gidenler bi akil fikir verin stres oldum:18::18::18:

amin canım allah hayırlı olanları göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…