İnşallahhhhhhhh cnm, kırmızı aşığıydım ben ya ojem ya ayakkabım ya rujum kırmızı olurdu şimdi kırmızıdan nefret ettim :)
İlayda kızacam sana sonunda bak, kız bu ne stres dur bakalım belki her şey yolundadır. Hmişliğinin tadını çıkar bebeğim hemen panikleme Allahın izniyle o bebiş doğacak sağlıkla sıhhatle sen de 9 ay sonra tepkilerini falan paylaşacaksın bizimle. Umutsuzluk yok. Akşam kahve içtin mi?
Kizlar bugün adetin 3.gunu, dr.a gitcem ilk defa, caktirmiyorum ama korkuyorum galiba:18::18: ne yapar ne eder ne diyim gidenler bi akil fikir verin stres oldum:18::18::18:
iyi düşünelim iyi olsun canım... Bilirim çok zor.. Bizde ewlilik yıl dönümümüzde hem hamile olduğumu, hemde düşük yaptığımı öğrenmiştim. Allah beterinden sakınsın ama geçirdiğim en iğrenç ewlilik yıl dönümüzdü..
Rabbim kimseye yaşatmasın
Kizlar bugün adetin 3.gunu, dr.a gitcem ilk defa, caktirmiyorum ama korkuyorum galiba:18::18: ne yapar ne eder ne diyim gidenler bi akil fikir verin stres oldum:18::18::18:
içtim canımmm geçirdi ağrımı Allah razı olsun. tamam panik yapmıyorum kızmaa:26:
rahat ol canım sen ilk defa mı muayne olcaksın doktora ne kadar zamandır bebiş istediğinizi falan anlat
Evet bebek icin ilk defa olacak içimde bi sıkıntı var sanki kötü bsy duycakmisim gibi
İnşallah olmazsinda bu sıkıntıyı cekmene gerek kalmaz canimben olmayı dört gözle bekliyorum benm dr umda adetin 3. günü gel dedi ben korkuyorum hafta sonuna gelirse nasıl olcajk diye hadi canım korkma hayrlısı bismilla de başla tedavine inş bende öyle yapcamda adet olmadım belim agrıyo((
ilk defa çift çizgiyi gördümm çok umutlandım inşallah gelmez kuzum yaa eşim de çok sevindi kendimden çok onu hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorum. daha önce de bi düşüğüm oldu yine aynı şeyi yaşamak istemiyorumm
inşallahh yaşamassıınn kuzummm.... uzulmeee ıyı olcan canımmmm.... bende bu ay ıcın cok umutsuzdum hatta eşime umutlu değilim demiştim seni üzmek ıstemıyorum dıe cunku gecen ay cok uzulduu... umarım benımde sorunsuz bır hamılelıgım olur... bebişime kavuşurum... sende öyle kuzummm...
İnşallah olmazsinda bu sıkıntıyı cekmene gerek kalmaz canim
ne kadar zamandır istiyosunuz bebiş canım doktorundan memnun değilsen değiştir doktorunu derim ben
hormonlarına bakar buğün zaten ilk içini ferah tut kötü düşünme ben tam 1 yıldır bebek istiyorum haste kapılarındayım hep umarım en kısa zamandır hamiş oluruz
kuzum bugün adet günüm. dün testte ikinci çizgiyi gördüm. ama çok fazla sancım var adet olucakmışım gibi. dah önce bi düşüğüm var onda da böyle batma gibi ağrılarım olmuştu. o yüzden korkuyorum. bide bu ay kendime hiç dikkat etmedim çok iş yaptım ağır kaldırdım falan. Allahım inşallah bişi olmaz ya
çok sevindim ağrının geçmesine. kızarım tabi bak sayende hepimizin içi kıpır kıpır oldu şimdi sen bize umut oldun ya öyle devam etmen lazım. Teyzesi yer o minişi...9 ay sonra anlatacaksın bize kokusunu, tepkilerini, yumuk ellerini o yüzden şimdi ayağını uzat yat hatta sıcak su torban varsa ayağına koy. dinlen bakalım geçer belki. zaten hamişliğin belirtisidir o, başka bişi olduğunu sanmıyorum.
Canım olmaz korkmaasitres yapıpta olmucak şeyide çağırma sakın
gebelikte 9 haftaya kadar adet sancısını hisedermiş hamileler.. adet olcak sanırlarmış. telaş yok..
24 aydır bu ayda olmazsa 25 ay olcak değiştircem ya sürekli daha gencsiniz olur sağlıklısın fln deyip geçiştiriyor kendisi evliliği tercıh etmemiş çocuklardan nefret ediyormuş bunları anlatıyo banada
inşallah canımıniçiii Allahım korusun hiçbişey olmıcak sağ salim alıcaksın kucağına bebişini. ayy ne sevinicek eşinn
inş ama belim kopuyooo adetim 3-4 de bakalım bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?