- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Canım olmaz korkmaasitres yapıpta olmucak şeyide çağırma sakın
gebelikte 9 haftaya kadar adet sancısını hisedermiş hamileler.. adet olcak sanırlarmış. telaş yok..
ayyyyy canım benim sağol yaa nasıl rahatlattın beni
Kizlar bugün adetin 3.gunu, dr.a gitcem ilk defa, caktirmiyorum ama korkuyorum galiba:18::18: ne yapar ne eder ne diyim gidenler bi akil fikir verin stres oldum:18::18::18:
ben olmayı dört gözle bekliyorum benm dr umda adetin 3. günü gel dedi ben korkuyorum hafta sonuna gelirse nasıl olcajk diye hadi canım korkma hayrlısı bismilla de başla tedavine inş bende öyle yapcamda adet olmadım belim agrıyo((
inşallahh canımm sende öyle olacaksınnnn... merak etmeee.... sorama malummu oldu ne eşime yarım saat once eve geldiii... bişey unutmuş... onu aldııı sennn görsennn beniii söylesemmiideim ama akşamaaa festivalllll:124::124::124::124::124::124:
sen anneysen biz de manevi teyzeyiz eee ne yapalım teyze olmak kolay değil :) siz şimdi iyisiniz ben sakin sakin mensimi bekliyorum sonuç ne olacak bakalım o zaman da siz beni rahatlatmak zorunda kalacaksınız daha :)
inşallahh canımm sende öyle olacaksınnnn... merak etmeee.... sorama malummu oldu ne eşime yarım saat once eve geldiii... bişey unutmuş... onu aldııı sennn görsennn beniii söylesemmiideim ama akşamaaa festivalllll:124::124::124::124::124::124:
24 aydır bu ayda olmazsa 25 ay olcak değiştircem ya sürekli daha gencsiniz olur sağlıklısın fln deyip geçiştiriyor kendisi evliliği tercıh etmemiş çocuklardan nefret ediyormuş bunları anlatıyo banada
Bi de bsy daha sorcam açmi gitmek gerekir ona gore bsy yemicem 3te randevum
sen hemen değiştir doktorunu derim olur mu oyle şey ya sana yok göstermesi lazım gençken istiyorum bebeğimi deseydin başka doktora git we soyle 24 aydır istiyoruz değince doktor zaten direk çatlatma tedavisine başlar
her zaman yanındayız canımmmsonuç ne olursa olsun pes etmek yok devammmm
canım sıkma canına hafta sonuna gelmez merak etme. gelse de bişi olmaz önemli olan adetliyken gitmen. bana diyosun da sende yat dinlen
Bi de bsy daha sorcam açmi gitmek gerekir ona gore bsy yemicem 3te randevum
kıss söylemedin inş akşama süpriz olurdu
Ac tok farketmiyo sen ac git çünkü sekerine folansa bakiyorlar benism doktorum gebelkkte yapilmasi gereken tahlillere kadar yaptırdı toplamda 24 test yapildi
Canim hangi doktora gidiyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?