Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım olmaz korkmaa sitres yapıpta olmucak şeyide çağırma sakın
gebelikte 9 haftaya kadar adet sancısını hisedermiş hamileler.. adet olcak sanırlarmış. telaş yok..

aynen katılıyorum bacım sana kötü düşünme ki kötü olmasın ohhh yat dinlen bebeşini sev karnında kötüyü at beyninden anesiiiii

ayyyyy canım benim sağol yaa nasıl rahatlattın beni

sen anneysen biz de manevi teyzeyiz eee ne yapalım teyze olmak kolay değil :) siz şimdi iyisiniz ben sakin sakin mensimi bekliyorum sonuç ne olacak bakalım o zaman da siz beni rahatlatmak zorunda kalacaksınız daha :)

Kizlar bugün adetin 3.gunu, dr.a gitcem ilk defa, caktirmiyorum ama korkuyorum galiba:18::18: ne yapar ne eder ne diyim gidenler bi akil fikir verin stres oldum:18::18::18:

Kizlar ben gittim adetimin 3.gunu hic bisi yok alttan bakiyo rahim sekline ve yumurtlamana aonra kan veriyorsun hormon testine gönderiyo iste bukadat hic stres yapmayın

ayyyyyyyy canım benim yaaaa ben olsam söylerdim dayanamazdım. akşamı zor edersin sen şimdii

Bi de bsy daha sorcam açmi gitmek gerekir ona gore bsy yemicem 3te randevum

sen anneysen biz de manevi teyzeyiz eee ne yapalım teyze olmak kolay değil :) siz şimdi iyisiniz ben sakin sakin mensimi bekliyorum sonuç ne olacak bakalım o zaman da siz beni rahatlatmak zorunda kalacaksınız daha :)

her zaman yanındayız canımmm sonuç ne olursa olsun pes etmek yok devammmm

kıss söylemedin inş akşama süpriz olurdu

Adetini bekleyen,hamileliğini öğrenip beklmede olan arkadaşlar stresden uzak durmanız lazım malum mümkünse arkadaşlarınızla toplanıp vakit geçirin evdeyseniz komedi filmleri izleyin gülmenin yararı çok büyük mutluluk hormonlarının yaraı zaten malum

nacizane tavsiyem

tmm canım değiştireyim çatlatma iğnesi için ne zaman gidiliyor ortasında mı başında mı

her zaman yanındayız canımmm sonuç ne olursa olsun pes etmek yok devammmm

aynen öyle cnm, mazoşist miyim neyim ben yaaa, bu bebiş çalışmaları bile ayrı bi zevk vermeye başladı bana :) artık sonuç odaklı değilim akışına bıraktım Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verir elbette.

canım sıkma canına hafta sonuna gelmez merak etme. gelse de bişi olmaz önemli olan adetliyken gitmen. bana diyosun da sende yat dinlen

kısss ben nasıl gidem yatam bekliyom ki başka hamiş kim diyee heheheh biliyom ki adet olcam dedim ya bu ay ümittim yuk diye dr gitcem öteki aya bıraktım ümtlermi inş bakalım hayrlısı

Ac tok farketmiyo sen ac git çünkü sekerine folansa bakiyorlar benism doktorum gebelkkte yapilmasi gereken tahlillere kadar yaptırdı toplamda 24 test yapildi

Tamam canim sagol ins hic bsy cikmazda icim rahat beklerim bebegimi,esimde gitcek bu ara

Canim hangi doktora gidiyorsun sen

bizim aile hekimi var da hastaneye çalıştığım için gidemiyorum mücahit öğünçlü dr. aslında hastaneye insem tekrardan iyi olurda yalçın die bi doktor vardı ona gittim bir kac kez olur olur bekle bır kac ay daha diyorlar sürekli senın bıldığın iyi doktor var mı

gözün aydın canımm, hayırlı olsun, ben dayanamaz söylerdim, belli etmiyorlar ama onlar da her ay aynı stresi yaşıyorlar, çook tebrik ederim. darısı tüm bekleyenlerin, bizlerin başına..

Selam kızlar topiği bir süredir takip ediyorum ve artık aranıza katılmak istedim.
Beni de listenize eklerseniz çok sevinirim bat 4 Ekim :)
Bu arada ilayda ve lorena tebrikler.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…